Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζοντας ολες τις απαντησεις σε 4 σελιδες εχω μπερδευτει πολυ.. ο ενας διαφωνει με τον αλλον υπηρχαν και μικροεντασεις αν καταλαβα καλα.. πφφ εχω μπερδευτει ασχημα!

Γι'αυτο σου έγραψα αν μπορείς να τυπώσεις τις 2 προτάσεις και να ρωτήσεις τον φίλο σου τεχνικό.

Γιατί πράγματι ο αντίκτυπος αυτός είναι. Και είναι διακριτός σε ένα παιδί δευτέρας λυκείου όχι όμως σε λίγο μεγαλύτερα. Εμένα δεν μ'ενδιαφερει πια πρόταση θα διαλέξεις εγώ ήθελα να σου δώσω μια λύση την στιγμή που δεν την είχες.. Τώρα έχεις 2 οπότε κατάφερα αυτό που ήθελα x2 ;)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε kwstasole πραγματικά σε συμφέρει να πας σε μεταχειρισμένο. Μην υποτιμάς αυτήν την λύση. Στα λεφτά που διαθέτεις είναι το καλύτερο value for money

Δημοσ.

Sorry που επεμβαίνω αλλά σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο PC.

Τα κατά (για μένα) για τις 2 προσφορές που έχουν γίνει είναι:

stm00192

Αsrock = Με όσες Asrock μητρικές έχω δουλέψει, όλες εμφάνιζαν πρόβλημα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Pentium = Δεν είναι αρκετά δυνατός επεξεργαστής.

Lepa = Έλεγες για το Antol τροφοδοτικό, ενώ κι αυτό δεν είναι εμπιστοσύνης.

Χigmatek Case = Μπορεί να πάρει φθηνότερο κουτί και να μειωθεί το κόστος.

MoviemakerGr

Αntol = Το τροφοδοτικό δεν είναι καλό.

Ζ68 = Νομίζω οτι δεν χρειάζεται μια μητρική με z68 chipset σε ένα τέτοιο μηχάνημα.

Η προσφορά μου είναι η παρακάτω στα 445€.

92904845.jpg

Δημοσ.

παιδια εχω σκεφτει και ενα αλλο ενδεχομενο και θελω γνωμες.. ειχα σταμπαρει εναν υπολογιστη γραφειου απο το πλαισιο και σκεφτομουν να τον επερνα και αν γινοταν να τον αναβαθμησω για gaming βεβαια δεν ξερω αλλα θελω και μια γνωμη σχετικα με αυτο αν και πιστευω οτι δεν γινεται, και αν γινεται θα κοστισει πολυ περισσοτερο απο οσο κοστιζει να τον φτιαξω κατευθειαν για gaming

Δημοσ.

Γίνεται, αλλά από την στιγμή που μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα στα ίδια λεφτά με το έτοιμο, γιατί να μην το πάρεις;

Δημοσ.

pano οο ναι χρειαζομαι και windows εξαλλου το ειχα πει στην αρχη του ποστ! windows 7 home premium 64bit

Δημοσ.

Τότε θέλεις σύνθεση 300 ευρώ, γιατί με τα Windows ανεβαίνει η τιμή +100€.

Οπότε αν πάμε στα 300 το ξεχνάς τελείως το gaming.

Δημοσ.

Sorry που επεμβαίνω αλλά σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο PC.

Τα κατά (για μένα) για τις 2 προσφορές που έχουν γίνει είναι:

stm00192

Αsrock = Με όσες Asrock μητρικές έχω δουλέψει, όλες εμφάνιζαν πρόβλημα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Lepa = Έλεγες για το Antol τροφοδοτικό, ενώ κι αυτό δεν είναι εμπιστοσύνης.

Χigmatek Case = Μπορεί να πάρει φθηνότερο κουτί και να μειωθεί το κόστος.

Η προσφορά μου είναι η παρακάτω στα 445€.

1) Εγώ και πολύ αλλοι απο την άλλη μερια δεν είχαμε (όχι ότι λεει κατι αυτο, αλλα γενικότερα είναι τι θα σου κάτσει και δεν έχει καμια σχέση με την εταιρεία).

2) Με τετοιο budget δυσκολα θα μπει κατι καλύτερο σε επεξεργαστή

3) Η lepa ειναι θυγατρική της Enermax αν σου λέει κατι αυτό. Και δημιουργήθηκε απο την enermax για να χτυπίσει την κατηγοριά των ποιοτικών budget τροφοδοτικών (βλ corsair).

4) Οποιοδήποτε κουτί κατω απο τηα 40Ε είναι απλα ένα ματσο λαμαρινες.

5) H συνθεση σου ξεφεύγει σχεδον 50Ε απο το budget.

Neeeeeeext!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...