Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπήρχε περίπτωση να παέι σε CrossFireX ή κάτι άλλο με το τροφοδοτικό που είχες βάλει για να θέλει 2η pci θύρα;

Δημοσ.

Υπήρχε περίπτωση να παέι σε CrossFireX ή κάτι άλλο με το τροφοδοτικό που είχες βάλει για να θέλει 2η pci θύρα;

Το τροφοδοτικό ήταν προσωρινό για να βγει αξιοπρεπές η μητρική το είπα και το έγραψα σε όλους τους τόνους.. και το σημαντικότερο όχι "εκ των υστέρων"

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό ήταν προσωρινό για να βγει αξιοπρεπές η μητρική το είπα και το έγραψα σε όλους τους τόνους.. και το σημαντικότερο όχι "εκ των υστέρων"

Και γιατί να δώσει 20ευρώ που θα τα πετάξει και αργότερα να δώσει άλλα 50;

Καλύτερα να του ανέβαζες το κόστος κατά 30ευρώ αμέσως παρά

1. Να παίζει με την φωτιά

2. Να πρέπει να κάνει αλλαγή psu. Αρα λύσε δέσε το μηχάνημα και νέο cable management

3. Να δώσει και παραπάνω λεφτά

Δημοσ.

Το μικρό μικρο μυαλουδάκι σου μπορει να χωρέσει το γεγονός ότι σε υπολογιστή με budget 400E δεν είναι δυνατόν να προτείνεις μητρική που κοστίζει 100Ε ενώ μπορεί να γίνει αξιοπρεπεστατη δουλεία με μια αρκετά φθηνότερη...

ισορροπία χρειαζεται σε όλα ... απλο ειναι... δεν μπορείς να ξερεις αν αλλος στο μέλλον θα εχει την όρεξη ή την οικονομική δυνατοτητα να αλλάξει το οτιδήποτε πανω στον υπολογιστή ... οποτε προτασεις με ακριβες μητρικες σε βαρος αλλων σημαντικότατων κομματιών ελέο αναβαθμισιμότητας είναι το λίγοτερο ακυρες!

αυτο το συμπερασμα ότι όλοι μελλοντικα θα έχουν τα χρήματα να φτασουν το μηχανημα τους εκει που το θέλουν πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που το βασιζεις!!

Ασε που αν το παμε με την δική σου λογική.. καλυτερα να επενδύσει σε καλο τροφοδοτικό και σε "προσωρινή" μητρική... παρά το αντίθετο... το φθηνο τροφοδοτικο μπορει να προκαλεσει πολλα μια φθηνή μητρική ομως όχι!

Δημοσ.

Γιατί είναι καλύτερα να πετάξει μόνο 20 αφού χρήματα δεν έχει και όχι 60 γιατί σε αυτή την μητρική μπορεί να βάλει αργότερα ότι πραγματικά γουστάρει. Εξάλλου δεν θα το πετάξει όλοι έχουμε ένα δεύτερο για ώρα ανάγκης .. Μητρική όμως έχουμε μια.

Δημοσ.

Γιατί είναι καλύτερα να πετάξει μόνο 20 αφού χρήματα δεν έχει και όχι 60 γιατί σε αυτή την μητρική μπορεί να βάλει αργότερα ότι πραγματικά γουστάρει. Εξάλλου δεν θα το πετάξει όλοι έχουμε ένα δεύτερο για ώρα ανάγκης .. Μητρική όμως έχουμε μια.

Δες το τελευταιο edit γτ βαριεμαι να στα ξαναγράφω..

Δημοσ.

Για μένα ο φίλος movie κάνει δύο βασικά λάθη:

α) Μη μπορώντας να κατανοήσει πώς λειτουργεί η μητρική και ποιός είναι ο ρόλος της στο σύστημα, της προσδίδει σχεδόν μαγικές ιδιότητες που αφορούν τόσο τον τομέα των επιδόσεων όσο και της ποιότητας. Για τις επιδόσεις τα έχουμε ξαναπει: Η μητρική επηρεάζει έμμεσα και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για την "ποιότητα" δεν μπορούμε να πουμε τίποτα γιατί ο φίλος προσλαμβάνει αυτόν τον όρο με τις αντιλήψεις της δεκαετίας του 50 ("πάρε το ακριβότερο, θα είναι πιο ποιοτικό") λες και αγοράζει σακάκι.

β) Δεν κατονοεί το τρίπτυχο value for money - needs. Κατηγορεί τους περισσότερους ότι δίνουν βαρύτητα μόνο στο money, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι κάνει ακριβώς το ίδιο δίνοντας αποκλειστική βαρύτητα μονο στο value. Εκεί όμως που χάνεται η μπάλα και φτάνει στα όρια της μεταφυσικής είναι στο θέμα "ανάγκες". Οι προσωπικές του ανάγκες αναγάγονται σε ανάγκες του μέσου χρήστη.

Το να φτιάχνει κανεις ισορροπημένα συστήματα δεν είναι φετίχ αλλά αναγκαιότητα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί παντα το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Με βάση αυτό θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά στάθμιση. Και όταν γίνεται στάθμιση κάποιο παρτ θα υστερήσει. Στην σωστή σύνθεση, το part που υστερεί είναι αυτο που έχει το λιγότερο αντίκτυπο στη δοσμένη χρήση του μηχανήματος.

Δημοσ.

Βρε σταμ το παιδί βιάζεται και το λέει .. όπως και εμείς στην ηλικία του γι'αυτο δεν μπορεί να μαζέψει πιο πολλά χρήματα οπότε τι θα κάνεις ? θα του δώσεις το περιθώριο 3 μηνών με το μικρότερο κόστος.. και δεν καταλαβαίνω πως έχεις αυτή την βεβαιότητα ότι θα πάρουν όλα φωτιά όταν σου λέω ότι το έχω και δουλεύει ασταμάτητα σχεδόν ένα χρόνο. και μάλιστα το είχα αγοράσει από cosmodata.To pc αυτό το έχω δώσει στον κολλητό μου και το λειτουργεί και αυτό μάλιστα σε dual και σε καθημερινή βάση.με μητρική Η67-MA και ίδιο επεξεργαστή.

@Δεινο ο φιλος movie είναι πράγματι της παλιάς σχολής της σχολής που η Στουρναρα δεν είχε κατάστημα για computer και το πρώτο ήταν Σολωμού. από τότε είχε πάντα Computer τα computer μου λειτουργούν ακόμα. αυτό όμως ίσως δεν λέει κ τίποτα.

Με αυτό που διαφωνώ είναι η πρακτική.ο Οπαδισμος που έχει μπει σε όλες τις εκφράσεις της "ζωής μας" και ξαφνικά γινόμαστε κριτές των πάντων, κανείς δεν ασχολείται παρά μόνο αν δούμε να ασχοληθεί κάποιος άλλος όπως στην προκειμένη που το θέμα χτες είχε 4 αρνητικές απαντήσεις και σήμερα έγινε flame. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν άλλο το συνεργάζομαι και βγάζω ένα αποτέλεσμα άλλο μπαίνω ειρωνευόμενος αμφισβητώντας τα πάντα (αφού το έχω κ εσύ δεν θα το αγοραζες ποτέ π.χ) γιατί θέλω την επιβεβαίωση και το +1.. με έχετε δει να κάνω κριτική στα δικά σας build αν διαφωνώ ? όχι καταθέτω την δική μου πρόταση και αυτός που πληρώνει ας αποφασίσει.. εκεί είναι η διαφωνία μου ούτε καν ότι έχετε περισσότερες γνώσεις δεν αμφισβητώ όπως και ο καθένας μας εξάλλου στον τομέα του..

Δημοσ.

Βρε σταμ το παιδί βιάζεται και το λέει .. όπως και εμείς στην ηλικία του γι'αυτο δεν μπορεί να μαζέψει πιο πολλά χρήματα οπότε τι θα κάνεις ? θα του δώσεις το περιθώριο 3 μηνών με το μικρότερο κόστος.. και δεν καταλαβαίνω πως έχεις αυτή την βεβαιότητα ότι θα πάρουν όλα φωτιά όταν σου λέω ότι το έχω και δουλεύει ασταμάτητα σχεδόν ένα χρόνο. και μάλιστα το είχα αγοράσει από cosmodata.To pc αυτό το έχω δώσει στον κολλητό μου και το λειτουργεί και αυτό μάλιστα σε dual και σε καθημερινή βάση.με μητρική Η67-MA και ίδιο επεξεργαστή.

Και εγώ ρε movie δουλευα το pc1 με 525αρι ποιοτικό μεν ανεπαρκες δες τροφοδοτικο... την στιγμή που το σύστημα τραβάει 650w στην πρίζα.. το έκανα όμως γνωρίζοντας το ρίσκο... δεν με βλέπεις όμως να προτείνω σε παρομοιων ενεργειακών αναγκών συστήματα 500αρια τροφοδοτικα.

Και στο ξαναλεω, ειναι προτιμότερο να είναι η μητρικη το προσωρινό κομματι και όχι το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

MoviemakerGr αργοτερα δηλαδη αν δεν "σηκωνει" καποιο παιχνιδι θα μπορω να κανω αλλαγες; δηλαδη να αναβαθμησω καρτα γραφικων; βασικα παιδια ρωταω για 400 ευρω γιατι δεν ζηταω κατι τρελο για gaming, πχ L2 η κατι αλλο.. αλλα να μπορω να παιξω σαν ανθρωπος!! Αν και δεν ξερω απο hardware μου φενεται καλη η συνθεση σου! θα αξιζει τα λεφτα; αα αν ειχες διαβασει καθολου πιο πριν ειχα αναφερει οτι θα μου τον φτιαξει ενας πολυ γνωστος μου που ασχολειται με υπολογιστες.. ειναι τεχνικος... αυτα!

Δημοσ.

Θα μπορείς να βάλεις κάρτα γραφικών, ναι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς γίνεται να σου αρέσει μια σύβνεση ενώ δεν ξέρεις από hardware. Από ποιά σκοπιά σου αρέσει δλδ?

Δημοσ.

Θα μπορείς να βάλεις κάρτα γραφικών, ναι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς γίνεται να σου αρέσει μια σύβνεση ενώ δεν ξέρεις από hardware. Από ποιά σκοπιά σου αρέσει δλδ?

Απο την σκοπιά ότι ο movie γινεται πειστικός με την ψευτικη ευγένια και τον όμορφο λόγο... its politics what can we do??

Δημοσ.

MoviemakerGr αργοτερα δηλαδη αν δεν "σηκωνει" καποιο παιχνιδι θα μπορω να κανω αλλαγες; δηλαδη να αναβαθμησω καρτα γραφικων; βασικα παιδια ρωταω για 400 ευρω γιατι δεν ζηταω κατι τρελο για gaming, πχ L2 η κατι αλλο.. αλλα να μπορω να παιξω σαν ανθρωπος!! Αν και δεν ξερω απο hardware μου φενεται καλη η συνθεση σου! θα αξιζει τα λεφτα; αα αν ειχες διαβασει καθολου πιο πριν ειχα αναφερει οτι θα μου τον φτιαξει ενας πολυ γνωστος μου που ασχολειται με υπολογιστες.. ειναι τεχνικος... αυτα!

Καλώς τον..

Η πρώτη απαραίτητη αλλαγή που θα κάνεις μόλις βρεις τα χρήματα που σου λείπουν είναι αυτή του τροφοδοτικού πράγματι τα ρεύματα είναι σημαντικά στον υπολογιστή και αυτό είναι μια λύση ανάγκης γιατί κατάλαβα ότι 21 γιορτάζεις 22 θέλεις αν είναι δυνατόν να τον έχεις..

Πάνω σε αυτή την Gigabyte μητρική μπορείς να στήσεις και ένα σύστημα 1000 ευρώ η και παραπάνω όσο θέλεις εσύ,κ σε επεξεργαστή και σε κάρτα γραφικών και σε μνήμη και σε δίσκους και ότι πραγματικά θέλεις κ μπορείς. Αφού έχεις κ φίλο τεχνικό τότε ζήτα και από αυτόν την συμβουλή του.

Απο την σκοπιά ότι ο movie γινεται πειστικός με την ψευτικη ευγένια και τον όμορφο λόγο... its politics what can we do??

Με ήξερες και χτες ? σου έχω δώσει μέχρι τώρα 3 φορές το χέρι να πάμε παρακάτω αλλιώς έχεις καταλάβει πολύ καλά ότι διαθέτω και την δική σου αναίδεια αν χρειαστεί.. και ότι άλλο..

Δημοσ.

Διαβαζοντας ολες τις απαντησεις σε 4 σελιδες εχω μπερδευτει πολυ.. ο ενας διαφωνει με τον αλλον υπηρχαν και μικροεντασεις αν καταλαβα καλα.. πφφ εχω μπερδευτει ασχημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...