Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και καλά κάνεις.. γιατί αν του έκοβα 20 ευρώ από την mobo πάλι δεν θα είχε το σωστό τροφοδοτικό και θα είχε χειρότερο mobo εξάλλου δουλεύουν εκατομμύρια υπολογιστές με τέτοια τροφοδοτικά και ένας δικός μου που δουλεύει μια χαρά.. αυτό προφανώς θα είναι προσωρινό υπάρχει και σημείωση. λόγω έλλειψης χρημάτων..

Παρ'ολα αυτά είμαι σίγουρος ότι μπορείς να φτιάξεις και ένα με AMD και να δώσεις άλλη μια λύση στο παιδί που εγώ δεν μπορώ να κάνω οπότε κανετο.

Επισης εκατομμύρια υπολογιστές καιγονται καθημερινα λογο τετοιων τροφοδοτικων... μολις βρω χρονο θα του κανω συνθεση dont worry!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν συνηθίζω να γράφω σε φόρουμ αλλά μερικές φορές διαβάζοντας πράγματα δεν μπορώ να απέχω.

ΜoviemakerGr έχεις καταλάβει ότι κάνοντας μία πρόταση κάποιος μπορεί να δώσει λεφτά γι' αυτό που προτείνεις; Χίλιες φορές καλύτερα να πεις δεν γίνεται να κάνεις ένα pc με αυτά τα λεφτά στον άνθρωπο που ζητάει βοήθεια, παρά να του βάζεις την βόμβα μέσα στο κουτί του. Τι πάει να πει πολλοί υπολογιστές λειτουργούν με αυτά τα τροφοδοτικά δεν το κατάλαβα; Δεν ξέρω τι έχετε δει μέσα στο φόρουμ απο βλάβες που ευθύνονται "καλά" τροφοδοτικά, αλλά φαντάζομαι θα έχετε δει αρκετές.

Eπίσης δεν ξέρουμε καν αν έχει κάποια οθόνη και αν έχει τι ανάλυση έχει. Ξέρουμε αν θέλει και πληκτρολόγιο ποντίκι μέσα στην σύνθεση; Μήπως θέλει και ένα σετάκι με ηχεία; Απλές ερωτήσεις κάνω για να δω τι ζητάει το παλικάρι που άνοιξε θέμα.

Τέλος μια καλή αλλά άρρωστη με αυτά γνωστή μου, είναι της άποψης ή κάνε κάτι όπως πρέπει ή μην το κάνεις καθόλου. Αν είναι να πετάξει κυριολεκτικά 400 ευρώ, ας μην πάρει καθόλου υπολογιστή. Αυτή είναι η γνώμη μου και την λέω με όλη την καλή διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν συνηγορώ με την σύνθεση που έκανες και το λέω φιλικότατα.

Δημοσ.
Δεν συνηθίζω να γράφω σε φόρουμ αλλά μερικές φορές διαβάζοντας πράγματα δεν μπορώ να απέχω.

ΜoviemakerGr έχεις καταλάβει ότι κάνοντας μία πρόταση κάποιος μπορεί να δώσει λεφτά γι' αυτό που προτείνεις; Χίλιες φορές καλύτερα να πεις δεν γίνεται να κάνεις ένα pc με αυτά τα λεφτά στον άνθρωπο που ζητάει βοήθεια' date=' παρά να του βάζεις την βόμβα μέσα στο κουτί του. Τι πάει να πει πολλοί υπολογιστές λειτουργούν με αυτά τα τροφοδοτικά δεν το κατάλαβα; Δεν ξέρω τι έχετε δει μέσα στο φόρουμ απο βλάβες που ευθύνονται "καλά" τροφοδοτικά, αλλά φαντάζομαι θα έχετε δει αρκετές.

Eπίσης δεν ξέρουμε καν αν έχει κάποια οθόνη και αν έχει τι ανάλυση έχει. Ξέρουμε αν θέλει και πληκτρολόγιο ποντίκι μέσα στην σύνθεση; Μήπως θέλει και ένα σετάκι με ηχεία; Απλές ερωτήσεις κάνω για να δω τι ζητάει το παλικάρι που άνοιξε θέμα.

Τέλος μια καλή αλλά άρρωστη με αυτά γνωστή μου, είναι της άποψης ή κάνε κάτι όπως πρέπει ή μην το κάνεις καθόλου. Αν είναι να πετάξει κυριολεκτικά 400 ευρώ, ας μην πάρει καθόλου υπολογιστή. Αυτή είναι η γνώμη μου και την λέω με όλη την καλή διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν συνηγορώ με την σύνθεση που έκανες και το λέω φιλικότατα.[/quote']

Ποια να ειναι αυτη η αρρωστη αραγε?? Χμμμμμμμ.......

Δημοσ.

Την ξέρετε καλά εδω μέσα απλά έμαθα πρόσφατα για αποχώρηση. Δεν είναι αυτό το θέμα στην προκειμένη περίπτωση όμως απλά να καταλάβουν μερικοί (και δεν το λέω μόνο για τον MoviemakerGr αλλά γενικά), ότι δεν αξίζει κάτι σαν αυτό που είδα μερικά μηνύματα πιο πίσω.

Συγνώμη αν είμαι Offtopic

Δημοσ.

ΜoviemakerGr έχεις καταλάβει ότι κάνοντας μία πρόταση κάποιος μπορεί να δώσει λεφτά γι' αυτό που προτείνεις; Χίλιες φορές καλύτερα να πεις δεν γίνεται να κάνεις ένα pc με αυτά τα λεφτά στον άνθρωπο που ζητάει βοήθεια, παρά να του βάζεις την βόμβα μέσα στο κουτί του. Τι πάει να πει πολλοί υπολογιστές λειτουργούν με αυτά τα τροφοδοτικά δεν το κατάλαβα; Δεν ξέρω τι έχετε δει μέσα στο φόρουμ απο βλάβες που ευθύνονται "καλά" τροφοδοτικά, αλλά φαντάζομαι θα έχετε δει αρκετές.

Τέλος μια καλή αλλά άρρωστη με αυτά γνωστή μου, είναι της άποψης ή κάνε κάτι όπως πρέπει ή μην το κάνεις καθόλου. Αν είναι να πετάξει κυριολεκτικά 400 ευρώ, ας μην πάρει καθόλου υπολογιστή. Αυτή είναι η γνώμη μου και την λέω με όλη την καλή διάθεση. Σε καμία περίπτωση δεν συνηγορώ με την σύνθεση που έκανες και το λέω φιλικότατα.

Την βόμβα που εσύ περιγράφεις την έχω και στο δικό μου δευτερεύων κουτί χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει και 2 χρόνια εγγύηση κάτι που δεν συνηθίζεται σε βόμβα.. αλλά το ξαναλέω και επειδή έχω αποφασίσει να μην μπαίνω σε διαμάχες το παιδί από χτες το απογευματάκι ψάχνει να φτιάξει έναν υπολογιστή με αυτά τα χρήματα.. γιατί ως ειδήμων σε κάθε τι κυκλοφορεί στην αγορά δεν του δώσατε μια λύση παρά περιμένετε κάποιον να κάνει μια σύνθεση και να μπείτε μετά με εύκολη κριτική και διασταυρωμένα γεγονότα του στυλ "βόμβα" 1000000 υπολογιστές καίγονται" κλπ να "βοηθήσετε" ? Αφήστε λοιπόν τα εύκολα και κάντε αυτό που πρέπει και υποτίθεται ξέρετε.. και την επόμενη φορά εμπρόθεσμα..

Το τι θέλει το έχει αναλύσει στην αρχή τι μόνιτορ έχει, έχει ερωτηθεί αν το δει θα απαντήσει.

Δημοσ.

Επειδη εσυ γουσταρεις να εχεις στο ΔΕΥΤΕΡΟ μηχανημα σου ενα τετοιο τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη επιλογη... γενικα εχεις μια ταση να προτεινεις εντελως ανισορροπες συνθεσεις!

Οσο για το εμπροθεσμα απλα ουδεν σχολιο... ο καθενας βοηθαει οποτε μπορει και αν γουσταρει... και εννοειται οτι καθε δημοσεια προταση ειναι ανοιχτη στην κριση!

Δημοσ.

STM δεν χρειάζεται να εξηγείς τα αυτονόητα φίλε. Το τροφοδοτικό που προτάθηκε είναι κωμικοτραγικό. Δε θα το έβαζα σε pc ούτε αν με πλήρωναν.

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα ακριβώς.. τι γουστάρει ο καθένας .. να βοηθήσει,απλά να κάνει κακοπροαίρετη κριτική και να καταστρέψει ένα τοπικ,η να δώσει μια λύση έστω και μην ενδεδειγμένη που επαναλαμβάνω ότι υπολογιστές υπήρχαν και πριν τα corsair Psu και υπάρχει σημείωση ότι αυτό θα αλλάξει πρώτο αν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα ? Τεσπα στείρα αντιπαράθεση ακόμα μια φορά με συγκεκριμένα άτομα.. που επίσης ακόμα μια φορά σε μια εξυπνακίστικη λογική που εγώ δεν θα ακολουθήσω..

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί σου και θέλω να το τελειώσω εδώ. Απλά οι προτάσεις που κάνεις δεν ειναι οι κατάλληλες...Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεσαι να τσατίζεσαι .

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί σου και θέλω να το τελειώσω εδώ. Απλά οι προτάσεις που κάνεις δεν ειναι οι κατάλληλες...Πως να το κάνουμε; Δεν χρειάζεσαι να τσατίζεσαι .

Φίλε μου το έχω καταλάβει αυτό και από το χθεσινό σου ποστ .. (σε άλλο τοπικ)

Αλλά εγώ το αντιμετωπίζω με το "μην χείρων βέλτιστον" στην συγκεκριμένη.. και έχω καημό να μην απογοητευτεί ο μικρός. έτσι είμαι εγώ,τι να κάνω ? Περίμενα μέχρι σήμερα το πρωί να μιλήσει κάποιος και δεν είχε δώσει λύση κανείς.. και αν δεν το είχα το τροφοδοτικό δεν θα το έβαζα..

Δημοσ.

Καλό είναι να μην απογοητευτεί ο μικρός όπως λες αλλά καλύτερο θα είναι να μην του καεί το PC .Tο ότι δεν έπαθε τίποτα ο δικός σου υπολογιστής δε σημαίνει ότι το τροφοδοτικό είναι το ενδεδειγμένο.

Χίλιες φορές στην προκειμένη περίπτωση των 400 ευρώ να πάρει μεταχειρισμένο pc παρά gaming :confused: pc των 400 γιατί σε ένα χρόνο θα πεί στον πατέρα του ότι θέλει αναβάθμιση...

Δημοσ.

Καλό είναι να μην απογοητευτεί ο μικρός όπως λες αλλά καλύτερο θα είναι να μην του καεί το PC .Tο ότι δεν έπαθε τίποτα ο δικός σου υπολογιστής δε σημαίνει ότι το τροφοδοτικό είναι το ενδεδειγμένο.

Χίλιες φορές στην προκειμένη περίπτωση των 400 ευρώ να πάρει μεταχειρισμένο pc παρά gaming :confused: pc των 400 γιατί σε ένα χρόνο θα πεί στον πατέρα του ότι θέλει αναβάθμιση...

Για το μεταχειρισμένο συμφωνώ το σκέφτηκα κ εγώ αλλά απ'οτι διαφαίνεται δεν έχει κάποιον να τον συμβουλέψει..

"σε ένα χρόνο θα πεί στον πατέρα του ότι θέλει αναβάθμιση..." Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αμέσως μόλις καταλάβει ότι στην ίδια μητρική μπορεί να βάλει κ 2500κ :lol: :lol:

Δημοσ.

Φίλε μου το έχω καταλάβει αυτό και από το χθεσινό σου ποστ .. (σε άλλο τοπικ)

Αλλά εγώ το αντιμετωπίζω με το "μην χείρων βέλτιστον" στην συγκεκριμένη.. και έχω καημό να μην απογοητευτεί ο μικρός. έτσι είμαι εγώ,τι να κάνω ? Περίμενα μέχρι σήμερα το πρωί να μιλήσει κάποιος και δεν είχε δώσει λύση κανείς.. και αν δεν το είχα το τροφοδοτικό δεν θα το έβαζα..

Πραγματικά... αυτή η συμπονια προς τον συνανθρωπο σου είναι συγκινητική...

Δεν σταματαμε να κρυβομαστε πισω απο την ψεύτικη ευγένια και τις λογοτεχνικές φανφάρες λέω εγώ...

Δημοσ.

Πραγματικά... αυτή η συμπονια προς τον συνανθρωπο σου είναι συγκινητική...

Δεν σταματαμε να κρυβομαστε πισω απο την ψεύτικη ευγένια και τις λογοτεχνικές φανφάρες λέω εγώ...

Όταν θα ξεπεράσεις το όριο και θα πας στο προσωπικό όπως και έκανες χτες όπως κάνεις και τώρα να ξέρεις ότι ο άλλος αποκτά το δικαίωμα να απαντήσει για τον υπέρμετρο κομπλεξισμο σου που μόνο εσύ ξέρεις από τι πηγάζει αλλά διαφαίνεται σε όλα τα reply σου είτε απέναντι μου είτε άλλων.. Κρίμα πραγματικά γιατί η γνώση σου είναι πολύτιμη αλλά πάνω σου συγχρόνως άχρηστη..

Δημοσ.

Ετσι για να μαθαίνουμε πως γίνονται πιο ισορροπημενες overall συνθεσεις...

post-74154-0-92883900-1336995035_thumb.jpg

Παντα για αναλύσεις κατω απο full Hd ή Full HD με αρκετές υποχωρήσεις...

Αλλιώς ανεβαινουμε κανενα 30αρακι και παμε σε 6850!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...