Prof_Chaos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , μου είχε κάνει μια εταιρία δώρα ενα toshiba a100-011 οποίο το αφησα κανα χρόνο τουλάχιστον σφραγγισμένο στο κουτί του γιατι έχω αρκετά μηχανήματα και το έβαλα σε λειτουργία κάποια στιγμή περισυ. Να πώ σε αυτο το σημείο οτι δεν μου είχαν δώσει απόδειξη αρα ΔΕΝ με ενδιέφερε η εγγύηση. Απο την στιγμή που το έβαλα στην μπρίζα δουλεψε 2 ή 3 εβδομάδες και ξαφνικά σταμάτησε..(το ξαναβαλα λοιπόν στην ντουλάπα και το έβγαλα σήμερα να πάρει αέρα :ρ) Να φανταστείτε είναι λές και το έβγαλες απο το κουτι του ολοκαίνουργιο Το βάζω στην πρίζα βγάζει μόνο την ένδειξη μπλέ φωτάκι οτι παίρνει ρεύμα αλλα πατώντας το κουμπι να ανοιξει είναι νεκρό.Ουτε οι ανεμιστήρες ανοίγουν. Εχω κάνει όλες τις ενέργεις τις γνωστές..Πάτημα κουμπιου 30 δευτερα χωρίς μπαταρία , εβαλα εβγαλα μπαταρία , αλλαξα μνήμες κτλ τα ίδια .. Το μόνο μου δεν δοκίμασα είναι αλλος φορτιστής αλλα είναι αμαρτία να αγοράσω φορτιστή χωρίς να έιμαι σίγουρος. Που πάει το μυαλό σας.Εγώ πριν το καταδικάσω για μητρική πολύ φοβάμαι οτι ειναι κάποιο κυκλωματάκι απο το κουμπί μεριά ..Το κουμπί δεν φωτίζεται πατώντας το. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2012 από Prof_Chaos
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να το μεταφέρετε στην κατηγορία των Laptop? Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Μαΐου 2012 από Prof_Chaos
ors_86 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Θα πρότεινα πρώτα να δοκιμάσεις με διαφορετικό φορτιστή, και εάν παραμένει το πρόβλημα, τότε να κοιτάξεις για μητρική (βγαίνει με 2 διαφορετικές στην παραγωγή) ή κάρτα γραφικών (βγαίνει με ΑΤΙ και nVidia). Εάν δεν κάνω λάθος, το A100, έχει φορτιστή 15V, με βύσμα 6.3x3.0mm.
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Θα πρότεινα πρώτα να δοκιμάσεις με διαφορετικό φορτιστή, και εάν παραμένει το πρόβλημα, τότε να κοιτάξεις για μητρική (βγαίνει με 2 διαφορετικές στην παραγωγή) ή κάρτα γραφικών (βγαίνει με ΑΤΙ και nVidia). Εάν δεν κάνω λάθος, το A100, έχει φορτιστή 15V, με βύσμα 6.3x3.0mm. σωστός για τον φορτιστή αλλα δυστηχώς δεν έχω αλλο και δεν νομίζω οτι ειναι καλή ιδέα να πετάξω για generic έστω λεφτά χωρίς να είμαι σίγουρος. Αυτο που θα μπορούσα να κάνω ειναι να αγοράσω ενα πολύμετρο για να δώ ποσα βολτ βγάζει .Πάντως οταν τον συνδέω η ένδειξη του ρεύματο ανάβει. Επίσης αν ηταν η κάρτα θα έπρεπε να ανάβουν έστω οι ανεμιστήρες.Οπότε αποκλείω κάρτα γραφικών.
ors_86 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όντως με το πολύμετρο μπορείς να μετρήσεις την τάση που βγάζει ο φορτιστής, μόνο που και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος εάν είναι λειτουργικός ή όχι, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο παρότι "βγάζει" την σωστή τάση, να μην μπορεί να τροφοδοτήσει τον φορητό στα Watt που ζητάει. Άρα και πάλι θα πρότεινα να βρεις ένα συμβατό φορτιστή μόνο για έλεγχο. Εφ΄ όσων δεν βλέπεις σημάδια ζωής (ανεμιστήρας - δίσκος - να προσπαθεί να boot-άρει) τότε μάλλον το πρόβλημα περιορίζεται στην μητρική πλακέτα του φορητού και όχι στην κάρτα γραφικών.
iniohos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν κανεις μια προσπαθεια να τον ανοιξεις να δεις αν λειτουργει το κουμπι, σαν πρωτη διαγνωση? Εγγυηση δεν εχεις να φοβασαι μην την χασεις και απο οσο καταλαβα δεν καιγεσε να το κανεις να δουλεψει κι ολας....
ektor7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Να πώ σε αυτο το σημείο οτι δεν μου είχαν δώσει απόδειξη αρα ΔΕΝ με ενδιέφερε η εγγύηση. Να σου υπενθημισω το αλλο σημειο,που λεει οτι δε χρειαζεσαι αποδειξη για να ενεργοποιησεις τη εγγυηση,του λαπτοπ σου μεσα απο το site της toshiba!
xristoforos89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Mεσω σηριακου αριθμου εχεις σιγουρα εγγυηση. Βεβαια εσενα παιζει να εχει ληξει κιολας.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παιδια δεν με νοιάζει η εγγύηση παίζει να τον έχω και 3 χρόνια. Μόλις βρώ κανενα generic φορτιστή θα το δοκιμάσω αν κ εμενα μου έχει κολήσει οτι ειναι ηλεκτρολογικό το θέμα με το κουμπι. θα το λύσω σε κάποια φάση που θα έχω χρόνο και θα σας ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα