Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Εχω τρομερό πρόβλημα τις τελευταίες μέρες με hol γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανένα γενικότερο πρόβλημα?

Βασικά η σύνδεση σχεδόν καταρρέει απογευματινές και βραδινές ώρες ειδικά σε παιχνίδια παρότι η ταχύτητα όσον αφορά στο κατέβασμα κλπ παραμένει αξιοπρεπέστατη.

SPEEDTEST.NET αυτή τη στιγμή 7.20 κυριακή απόγευμα περιοχή λαμίας 88% packet loss, 125 ms ping, 2 jitter. Αυτο το 88% packet loss δεν είναι κομματάκι παράξενο μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου? Πήρα την hol θα το κοιτάξουν μου είπαν αλλά είναι εβδομάδες τώρα έτσι.

Δημοσ.

γενικοτερο προβλημα και να εχεις packet loss θα το ειχαν και αλλοι συν οτι θα επρεπε να το εχουν φτιαξει .το packet loss δεστο και με Ping Οχι μονο με speedtest που βγαζουν και packet loss κτλ.με αλλο ρουτερ χωρις τηλεφωνα πανω σε αλλο pc κτλ εχεις κανει καμια δοκιμη?στα ποσα συγχρονιζεις?fast η interleave?τιςωρες μη αιχμης παιζεις κανονικα χωρις Packet loss χωρις τιποτα?

125 ping επισης εξαρτατε με που.επισης εχεις disconnects κτλ??

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Εχω τρομερό πρόβλημα τις τελευταίες μέρες με hol γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανένα γενικότερο πρόβλημα?

Βασικά η σύνδεση σχεδόν καταρρέει απογευματινές και βραδινές ώρες ειδικά σε παιχνίδια παρότι η ταχύτητα όσον αφορά στο κατέβασμα κλπ παραμένει αξιοπρεπέστατη.

SPEEDTEST.NET αυτή τη στιγμή 7.20 κυριακή απόγευμα περιοχή λαμίας 88% packet loss, 125 ms ping, 2 jitter. Αυτο το 88% packet loss δεν είναι κομματάκι παράξενο μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου? Πήρα την hol θα το κοιτάξουν μου είπαν αλλά είναι εβδομάδες τώρα έτσι.

Τις βραδυνές ώρες μπαίνουν πολλοί και υπερφορτώνεται το δίκτυο ....

Αυτό για τα παιχνίδια που λες θα παρεις τηλεφωνο την HOL και θα πεις οτι παιζεις games και δεν θελεις ping και θα στο φτιάξουν!

Πάντως από οσους ακουω ειναι η καλυτερη εταιρεία ιντερνετ ποτε δεν μου εχει διακοπει η συνδεση εκτος απο μια φορα που ειχαν εργασιες.

Δημοσ.

Τις βραδυνές ώρες μπαίνουν πολλοί και υπερφορτώνεται το δίκτυο ....

Αυτό για τα παιχνίδια που λες θα παρεις τηλεφωνο την HOL και θα πεις οτι παιζεις games και δεν θελεις ping και θα στο φτιάξουν!

Πάντως από οσους ακουω ειναι η καλυτερη εταιρεία ιντερνετ ποτε δεν μου εχει διακοπει η συνδεση εκτος απο μια φορα που ειχαν εργασιες.

τις ωρες αιχμης σιγουρα πιταρουν οι γραμμες σε ολους σχεδον τους isp.αν πει οτι παιζει παιχνιδια τοτε θελει καλο ping οχι δεν θελει Ping.για να φτιαξει το ping το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να τον βαλουν σε fast path.κατι αλλο δεν υπαρχει.το καλυτερη εταιρεια για μενα δεν υπαρχει,ολες εχουν συν και πλην.η hol πχ για ενα διαστημα εβαζε traffic shaping που τις στοιχισε πολλους χρηστες που εφυγαν.το να διακοπει η συνδεση επισης δεν ειναι μονο θεμα Isp αλλα το πιο βασικο θεμα γραμμης.εγω πχ εχω αλλη εταιρεια και εχω μεινει χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο 3 φορες για 2-3 ωρες.δεν εφταιγε ο Isp διοτι εκεινες τις 2-3 ωρες κανενας isp δεν επαιζε.ο λογος ηταν οτι και τις 3 φορες ο οτε εκανε κατι εργα και αλλαγες στα ρευματα με αποτελεσμα να κοψει το ρευμα στην αιθουσα παροχων(αρα σε ολους τους παροχους)και απλα οι μπαταριες που ειναι εκειμεσα εφτασαν για χ υ χρονο και μετα ολα τα μηχανηματα των isp εκλεισαν απο ρευμα.εκει δεν φταιει ο παροχος.

Δημοσ.

Καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις ήμουν εκτός για λίγες μέρες και τώρα τις είδα. Από την Αθήνα δεν είχα πρόβλημα στις λεγόμενες ώρες αιχμής μόνο τώρα που ήρθα στην επαρχία είναι πρόβλημα.

Σε latency χτυπάω κάτι τρελά 2-3-4 k ms κολλήματα πολλών δευτερολέπτων σχεδόν με αποσυνδέει. Το ίδιο pc χωρις την παραμικρή αλλαγή στην ίδια εταιρεία απλά αντί για Αθήνα στην επαρχία μιλάμε τώρα.

Θα τους πάρω ξανά ένα τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν. Το παράλογο είναι πως η γραμμη μου της Hol στην αθήνα συγχρονιζει στα 6-7 και εδώ συγχρονίζει στα 16-17. Κατεβάζω torrents με τριπλάσεις ταχύτητες αλλά για παιχνίδια είναι τραγική η κατάσταση. dc's δεν έχω. Τρελό lag και πολυ μεγάλα lag spikes έχω.

Eλεγα μήπως πάω προς οτε ακόμα και με χαμηλότερες download ταχύτητες an ειναι καλύτερα στα games. Τις ώρες μη αιχμής δουλεύω οπότε δεν ξέρω πως είναι. Συνδέομαι μετά τις 5-6 το απόγευμα συνήθως και έχω πρόβλημα ως το βράδυ.

Τσέκαρα και το ρουτερ μου τώρα και είναι σε interleave. Οκ fast path καλύτερα διάβασα αλλά μπορεί να είναι η μέρα με τη νύχτα σε διαφορά?

Απο το modem βλέπω

¨Monitoring Index:

ADSL Status Information:

Status

Data Rate Information

Defect/Failure Indication

Statistics

Status:

Configured Current

Line Status --- SHOWTIME

Link Type --- Interleave Path

[Go Top]

Data Rate:

Upstream Downstream

Actual Data Rate 870 (Kbps.) 16074 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 12.0 dB 11.0 dB

Attenuation 13.9 dB 20.9 dB

Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator

FEC Error 56999 5279

CRC Error 4620 1

HEC Error 162192 0

[Go Top]

Statistics:

Received Cells Transmitted Cells

Cell Counter 2410057 230808

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αρα ξερουμε οτι το Pc δεν φταιει .η μια λυση αν και δεν ξερω αν θα λυσει κατι ειναι να ζητησεις fast.ελπιζω να δινουν.επισης

αν μπορεις να κανεις μια δοκιμη με αλλο ρουτερ μηπως τρωει κανα κολλημα θα ηταν μια καλη λυση.επισης δοκιμασε

κανα Hard reset και δοκιμασε μονο με το Pc σου πανω με ethernet και χωρις τιποτε αλλο πανω.η παρε το ρουτερ

της αθηνας στην επαρχια να δεις.ο οτε θα συγχρονισει πανω κατω τα ιδια ισως και λιγο καλυτερα λογω 9 margin

αντι για 11 που εχεις.βεβαια μπορεις να δοκιμασεις και σε αλλη εταιρεια εκτος απο οτε που ειναι λιγο ακριβουτσικος.

αν πραγματι τωρα μετα το βραδι εισαι οκ η νωρις το πρωι εισαι οκ τοτε δεν ειναι ρουτερ και απλα μαλλον πιταρει το συμπαν.ζητα fast να δεις

αν θα αλαξει κατι.κατα τα αλλα τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ειναι μια χαρα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η hol δεν υποστηρίζει fastpath!

Δημοσ.

και εγω κατι τετοιο θυμαμαι για αυτο του ειπα να ρωτησει.τα dslam σιγουρα το κανουν αλλα αυτοι δεν ξερω αν θελουν να το κανουν για θεματα stability κτλ.απο την αλλη αμα με την wind ειχε ηδη Interleave τοτε δεν εχει θεμα να παει hol interleave.αν και βεβαια και πολλα ατομα παιζουν games με interleave και δεν εχουν θεμα.αλλα αμα στην wind το interleave δεν του αρεσε τοτε και τον ειχαν fast τοτε καλυτερα θα ηταν να παει σε ενα παροχο με fast.το καθε ενα εχει τα θετικα και τα αρνητικα.

fast path μικροτερο Ping μικροτερη ταχυτητα sync θεωρητικα λιγο πιο ασταθης γραμμη

Interleave μεγαλυτερο ping μεγαλυτερο sing μεγαλυτερο stability

βεβαια το fast path με ενα διαφορετικο profile μπορει να γινει πιο stable απο default.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...