lion2486 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό, το να σηκώσεις ένα pod οκ, αλλά ποιό το νόημά του αν δεν επικοινωνεί με τα άλλα; Να το κάνεις απλά για τους δικούς σου φίλους; Μπορούν να ενώνουν τις δυνάμεις τους; Δεν το έχω πιάσει πολύ αυτό...
jeep13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 μαλλον γινεται Κάθε pod ανάλογα με τη διαχείριση του μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστο ή γρήγορο όσο ένα άλλο,γι'αυτό στην αρχή αφιερώστε κάποιο χρόνο να επιλέξετε pod. Συνήθως αν δεν υπάρχουν προβλήματα μπορείτε να δείτε τα μέλη άλλων pods και να δικτυωθείτε μαζί τους και θεωρητικά μπορείτε να μεταβιβάσετε την ταυτότητα σας από ένα pod σε άλλο (αν και δεν το δοκίμασα) http://el.wikibooks.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7_%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%BC%CE%B5_%CF%84%CE%B7_Diaspora
alexiko Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ πέρυσι το Νοέμβρη είχα δώσει το μέιλ μου να μου στείλουν πρόσκληση και δεν μου είχαν στείλει και πάω προχτές και βλέπω ότι αντίθετα από αυτά που έλεγαν τα μέιλ δεν με είχαν στη λίστα αφού ξαναγράφτηκα και μου έστειλαν τα ίδια ακριβώς μέιλ.
ana_mas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πολλα κοινωνικά δίκτυα αρχίζει και κουράζει το θέμα. Sent from my iPhone using Insomnia Πες το ψέματα... λες και όλη μας η ζωή στηρίζετε στα κοινωνικά δίκτυα... Και από όσο κατάλαβα, εκτός και αν κάνω λάθος οπότε συγχωρήστε με, δεν είναι κάτι διαφορετικό από fb ή twitter
chris_ap Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Είναι θεωρητικά περισσότερο customizable και πιο personalized, ενώ κρατάς και το Ownership των δεδομένων σου (που δεν ενδιαφέρει και πολύ κόσμο)
theomalegan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχει πλάκα πάντως που ένα "νέο" S.Media έχει στην πρώτη του σελίδα τα like του facebook και link για το twitter Καλή παρατήρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα