Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια απο χθες το ιντερνετ μου δεν φορτωνει καθολου γρηγορα σελιδες και παει καπως αργα γενικα... κατεβαζω ενα παιχνιδι βεβαια αλλλα και αλλες φορες που κατεβαζα δεν γινοταν τιποτα... τι να κανω?

• Moderators
Δημοσ.

Το "κατεβαζω ενα παιχνιδι" και το "και αλλες φορες κατεβαζα" δεν ειναι μετρησιμα μεγεθη.

Εαν θελεις δωσε πληροφοριες σχετικα με την ταχυτητα της συνδεσης σου, στα ποσα κλειδωνει το router σου, με τι ταχυτητα κατεβαζεις το παιχνιδι τωρα και με τι ταχυτητα κατεβαζες αλλες φορες οταν δεν ειχες προβλημα.

Δημοσ.

Το "κατεβαζω ενα παιχνιδι" και το "και αλλες φορες κατεβαζα" δεν ειναι μετρησιμα μεγεθη.

Εαν θελεις δωσε πληροφοριες σχετικα με την ταχυτητα της συνδεσης σου, στα ποσα κλειδωνει το router σου, με τι ταχυτητα κατεβαζεις το παιχνιδι τωρα και με τι ταχυτητα κατεβαζες αλλες φορες οταν δεν ειχες προβλημα.

maximum speed οταν κατεβαζω παντα ειναι τα 200 Κb/s ... και οταν κατεβαζα και τωρα παλι 200 ειναι. στα ποσα κλειδωνει πως το βρισκω? Επισης στο κοθτι απο το μοντεμ μου λεει Καρτα Δικτυου Ethernet 10/100 Mbps

• Moderators
Δημοσ.

Mπαινεις στο web interface του router σου για να μαθεις σε τι ταχυτητα κλειδωνεις.

Κανε τον κοπο να απαντησεις και στις 2 αλλες ερωτησεις μου

Δημοσ.

Mπαινεις στο web interface του router σου για να μαθεις σε τι ταχυτητα κλειδωνεις.

Κανε τον κοπο να απαντησεις και στις 2 αλλες ερωτησεις μου

μπηκα στο ιnterface αλλα που να κοιταξω ...πιο πριν δεν σου απαντησα τις αλλες ερωτησεις?? ευχαριστω για την υπομονη σου :)

• Moderators
Δημοσ.

μπηκα στο ιnterface αλλα που να κοιταξω ...

Αναλογα το router που εχεις."Broadband connection" ή κατι παρομοιο. Το manual του router σου θα σου λυσει σιγουρα την απορια.

πιο πριν δεν σου απαντησα τις αλλες ερωτησεις?? ευχαριστω για την υπομονη σου :)

My bad, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως εννοουσαν το pick της ταχυτητας σου.

Αρα η παρουσα συμπεριφορα ("αργο ιντερνετ" οπως λες) ειναι λογικη. Και εαν η συνδεση σου ειναι στα 2Mbit, δεν υπαρχει κατι παραλογο.

Τις προηγουμενες φορες, μηπως υπηρχε καποιο περιθωριο 10-20 kb, τα οποια χρησιμοποιουσες για το browsing? Επισης μηπως εκανες βολτες σε cached σελιδες?

Με τον ορο "αργο ιντερνετ" εννοεις πως δεν ανοιγουν αρκετα γρηγορα οι σελιδες, σωστα? Καποια συγκεκριμενη σελιδα ή γενικα?

Δημοσ.

Αναλογα το router που εχεις."Broadband connection" ή κατι παρομοιο. Το manual του router σου θα σου λυσει σιγουρα την απορια.

My bad, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση πως εννοουσαν το pick της ταχυτητας σου.

Αρα η παρουσα συμπεριφορα ("αργο ιντερνετ" οπως λες) ειναι λογικη. Και εαν η συνδεση σου ειναι στα 2Mbit, δεν υπαρχει κατι παραλογο.

Τις προηγουμενες φορες, μηπως υπηρχε καποιο περιθωριο 10-20 kb, τα οποια χρησιμοποιουσες για το browsing? Επισης μηπως εκανες βολτες σε cached σελιδες?

Με τον ορο "αργο ιντερνετ" εννοεις πως δεν ανοιγουν αρκετα γρηγορα οι σελιδες, σωστα? Καποια συγκεκριμενη σελιδα ή γενικα?

ναι δεν ανοιγουν οι σελιδες γρηγορα αν και τωρα ξαφνικα κατι γινεται..

Δημοσ.

τι εταιρεια εχεις?β.κατεβαζεις κατι οταν πας να ανοιξεις σελιδες?μηπως το ασυρματο ειναι ανοιχτο και τραβαει και αλλος?μηπως τραβαει και αλλο pc στο δικτυο?

συγχρονιζεις στα 2 mbit?Λογικα 2 mbit απο οτε εχεις?στο κανει ολες τις ωρες η τις ωρες αιχμης?το λεω αυτο μηπως ειναι πιτα κανα dslam.το καρτα δικτυου 10/100 ειναι απλα οτι συνδεεσαι με καλωδιο και οτι η ταχυτητα μεταξυ pc και ρουτερ οχι router και ιντερνετ οτι ειναι 100 mbit.επισης δοκιμασε με τελειως κλειστο το τορρεντ.μην seedareis πουθενα και σου παταει την γραμμη.,ειδικα αμα εχεις καμια συνδεση 2 mbit/256 up

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...