poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 σε αυτο με τα Led νομιζω οτι δεν ηθελε και πολυ γυρισμα για να αναψουν.και με το χερι αμα του δινες μια καλη αναβαν λιγο.τι να πω.αν και στο λαπτοπ αν καποιου πιανουν τα χερια μπορει να το ανοιξει τελειως και να το καθαρισει .αλλιως ναι σκουπα,φυσητηρι η με το στομα ειναι μια καλη λυση απλα δεν βγαινει ολη η σκονη εξω.καποιες φορες μπαινει και διαχεεται πιο μεσα.αναλογα το φαν και πως κλεινει.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Από την στιγμή που υπάρχει αυτοδιεγερση κάθε κινητήρας - μοτέρ είναι κ γεννήτρια.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Από την στιγμή που υπάρχει αυτοδιεγερση κάθε κινητήρας - μοτέρ είναι κ γεννήτρια. δεν το εχω ψαξει καθολου με αυτα οποτε καθε πληροφορια καλοδεχουμενη.γενικα περα απο καποια βασικα πραγματα με ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα δεν το κατεχω το αθλημα.αμα ηταν Utp κτλ οκ αλλα μοτερ κτλ αρκετα αγνωστα
@topos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Από την στιγμή που υπάρχει αυτοδιεγερση κάθε κινητήρας - μοτέρ είναι κ γεννήτρια. Aκριβως αυτο... λινκι!
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ωραιο video πραγματι. ο τοπικ σταρτερ δεν μας ειπε τι εκανε τελικα.
panagiotis3600 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, καταρχήν καλησπέρα, και εγώ έχω το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, προσπάθησα να τον ξεβιδώσω ώστε να το ανοίξω όλο στη πίσω πλευρά...αφού κατάφερα να βγάλω όλες τις βίδες δεν μπόρεσα να τον ανοίξω. δεν ήθελα να τον πιέσω και πολύ...ο υπολογιστής είναι ο ΗP Pavillion dv6845ev αγορασμένος Σεπτέμβρη 08. Υ.Γ επίσης έχω και ένα θεματάκι, μου παρουσιάστηκε για δεύτερη φορα, η πρώτη ήταν πέρσι τον αύγουστο, μπλε οθόνη να λέει crash bios memory, είμαι σε άσχημο δρόμο, θα με αφήσει σύντομα; :whistle: Ανοιγμα του λαπτοπ σου ΠΑΤΑ ΕΔΩ. Καλησπέρα...Έχω ένα ACER Aspire 5739G και λόγω υπερθέρμανσης θέλω να βάλω θερμαγώγιμη πάστα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική και αν ναι ποια πάστα της αγοράς θα μου προτείνατε να εφαρμόσω?? Έχω εντοπίσει σαν "καλύτερη" την Arctic Silver... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! φιλε μου ανοιξε και συ το λαπτοπ σου αλλαξε παστα HELP HERE αυτο το βιντεο ειναι για το 5738 βεβαια αλλα δεν βρηκα για το 5739 δεν πειραζει σχεδον ολα τα Acer το ιδιο ανοιγουν και το δικο μου το 5920g σχεδον ιδιο ανοιγμα κανουν. Τελος παντων αφου κατανοησεις πως ανοιγει θα το ανοιξεις θα το καθαρισεις θα πλενεις την ψυκτρα θα την στεγνωσεις καλα και θα βαλεις θερμοαγωγημη Artic silver 5 . Θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. Με αυτες τις εταιριες και ειδικα με το vodafone τσακωνομαι εδω και χρονια για χρεωσεις κλοπης και εξυπηρετηση τριτοκοσμικη. Αυτο που λες το ειχα δει κι εγω πριν ερθουν να μου κανουν τη συνδεση ομως μιας και αναφερεται καπου στο σαιτ τους. Δεν συμφωνω φυσικα μαζι τους, απλα σου λεω οτι το λενε Άκου κει ΑΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ και χρέωση 30€ σε μέρες κρίσης και ανεργίας.... Και τους δικαιολογείται μωρέ αδέλφια ? επειδή το γράφουν ? ΕΛΕΟΣ!! Φίλε μου όπως είσαι Αλλαγή Πάροχου κατευθείαν. Φύγε από HOL, VODAFONE Κλπ ιστορίες.. Εμείς καθορίζουμε το παιχνίδι και όχι αυτοί.. Θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα.. Ναι, και μείνε με ταχυδρομικά περιστέρια,τι λες και εσύ τώρα;;; Σε ποιον πάροχο να πάει;; Όλοι με της ίδιες τακτικές δουλεύουν, με εξωτερικούς συνεργάτες και τα ίδια σκα.. Ακόμα και με τον ΟΤΕ που φαντάζομαι ότι θα έχει δικούς της τεχνικούς θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο. καλα την ψυκτρα μπορει να την καθαρισει και με πινελακι δεν ειναι αναγκη να την πλυνει.επισης να ανοιξουν το λαπτοπ μονο αν κατεχουν το αθλημα λιγακι διοτι αμα δεν εχουν ξαναπιασει κατσαβιδι βλεπω να μπερδευουν τις βιδες και πολλες φορες στο τελος ειτε περισσευει κατι ειτε εχουν βαλει λαθος βιδες αλλου που ειναι λιγο πιο κοντες οι λιγο ποιο μακριες και καποιες δεν βιδωνουν στο τελος.θελει λιγο τυπικη προσοχη .δεν ειναι desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα