voutiratos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλησπέρα...Έχω ένα ACER Aspire 5739G και λόγω υπερθέρμανσης θέλω να βάλω θερμαγώγιμη πάστα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική και αν ναι ποια πάστα της αγοράς θα μου προτείνατε να εφαρμόσω?? Έχω εντοπίσει σαν "καλύτερη" την Arctic Silver... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
sakis0547 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 προτου αφαιρεσεις την ψηκτρα δες μηπως εχει μπλοκαρει τους αεραγωγους σκονη και χνουδι και δεν μπορει να περασει αερας..
Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Χνουδι; Πανω στο χαλι το εχεις; Μαλλον σκονι εχει μαζεψει.
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, καταρχήν καλησπέρα, και εγώ έχω το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, προσπάθησα να τον ξεβιδώσω ώστε να το ανοίξω όλο στη πίσω πλευρά...αφού κατάφερα να βγάλω όλες τις βίδες δεν μπόρεσα να τον ανοίξω. δεν ήθελα να τον πιέσω και πολύ...ο υπολογιστής είναι ο ΗP Pavillion dv6845ev αγορασμένος Σεπτέμβρη 08. Υ.Γ επίσης έχω και ένα θεματάκι, μου παρουσιάστηκε για δεύτερη φορα, η πρώτη ήταν πέρσι τον αύγουστο, μπλε οθόνη να λέει crash bios memory, είμαι σε άσχημο δρόμο, θα με αφήσει σύντομα; :whistle:
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αμφότεροι πριν ανοίξετε τους υπολογιστές θα πάτε σε ένα βενζινάδικο και θα φυσήξετε τις εγκοπές που βγάζουν αέρα αντίθετα δηλαδή. Μετριάστε λίγο την πίεση κ προσέξτε μην βγάλει λίγο υγρασία στην αρχή.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, καταρχήν καλησπέρα, και εγώ έχω το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, προσπάθησα να τον ξεβιδώσω ώστε να το ανοίξω όλο στη πίσω πλευρά...αφού κατάφερα να βγάλω όλες τις βίδες δεν μπόρεσα να τον ανοίξω. δεν ήθελα να τον πιέσω και πολύ...ο υπολογιστής είναι ο ΗP Pavillion dv6845ev αγορασμένος Σεπτέμβρη 08. Υ.Γ επίσης έχω και ένα θεματάκι, μου παρουσιάστηκε για δεύτερη φορα, η πρώτη ήταν πέρσι τον αύγουστο, μπλε οθόνη να λέει crash bios memory, είμαι σε άσχημο δρόμο, θα με αφήσει σύντομα; καλο θα ηταν αμα θες να το ανοιξεις να βρεις τα service manual απο την hp που λενε πως ανοιγει.πολλες φορες βγαζεις βιδες απο κατω και μετα πρεπει να βγαλεις το Keyboard απο πανω για να καταφερεις μετα να λυσεις και αλλες βιδες για να δεις mobo cpu.το καπακι απο κατω ειναι το τελευταιο που βγαινει και συνηθως δεν χρειαζεται.
@topos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αμφότεροι πριν ανοίξετε τους υπολογιστές θα πάτε σε ένα βενζινάδικο και θα φυσήξετε τις εγκοπές που βγάζουν αέρα αντίθετα δηλαδή. Μετριάστε λίγο την πίεση κ προσέξτε μην βγάλει λίγο υγρασία στην αρχή. Eπισης μπορεις να δοκιμασεις με ηλεκτρικη σκουπα με το ματσουκι της κολλητα στον αεραγωγο του λαπτοπ(πλαι η απο πισω) ΠΡΟΣΟΧΗ:Πριν το επιχειρισεις, θα χωσεις μια οδοντολυφιδα για να μπλοκαρεις το ανεμιστηρακι(απο την κατω πλευρα του λαπτοπ)υπαρχει ενδεχομενο εαν το αφησεις να γυρισει να σου "καει".
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 να καει?γιατι ?απο υπερστροφη???αφου δεν θα ειναι στο ρευμα η κατι αλλο.
Chris92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αν προσπαθησεις να φυσηξεις με δυναμη ενα ανεμηστηρακι με led θα δεις να αναβει χωρις να ειναι στο ρευμα πραγμα που σημαινει οτι παραγει ηλεκτρικο φορτιο.γενικα ακουγεται οτι μπορει το ρευμα να περασει στη μητρικη και να προκαλεσει ζημια ή λογο του οτι γυριζει σε παραπανω στροφες το ανεμηστηρακι να μπορει να χαλασει.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αν προσπαθησεις να φυσηξεις με δυναμη ενα ανεμηστηρακι με led θα δεις να αναβει χωρις να ειναι στο ρευμα πραγμα που σημαινει οτι παραγει ηλεκτρικο φορτιο.γενικα ακουγεται οτι μπορει το ρευμα να περασει στη μητρικη και να προκαλεσει ζημια ή λογο του οτι γυριζει σε παραπανω στροφες το ανεμηστηρακι να μπορει να χαλασει. σωστο αυτο.ναι πραγματι καποια ανεμιστηρακια με Led οταν τα γυρνας αναβουν τa led αρα αυτα τα φανακια για καποιο λογο ισως το πως ειναι φτιαγμενα παραγουν ρευμα ισως?οποτε ναι εκει το ρευμα θα παει οπου ειναι να παει οποτε ναι πραγματι δεν ειναι οτι πιο καλο.δεν ξερω αν γινετε και στσα κανονικα ανεμιστηρακια η μονο σε αυτα με Led αλλα με ενα πολυμετρακι θα μπορουσαμε να κανουμε μια δοκιμη για να δουμε.καποια fan νομιζω εχουν κατι σαν πηνιο οποτε ισως αυτα να κανουν το θεμα.ωραια ιδεα για δοκιμη .πρεπει να δω αν εχω κανα spare σπιτι να το δοκιμασω.thanxs για τα Info.
Chris92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 σωστο αυτο.ναι πραγματι καποια ανεμιστηρακια με Led οταν τα γυρνας αναβουν τa led αρα αυτα τα φανακια για καποιο λογο ισως το πως ειναι φτιαγμενα παραγουν ρευμα ισως?οποτε ναι εκει το ρευμα θα παει οπου ειναι να παει οποτε ναι πραγματι δεν ειναι οτι πιο καλο.δεν ξερω αν γινετε και στσα κανονικα ανεμιστηρακια η μονο σε αυτα με Led αλλα με ενα πολυμετρακι θα μπορουσαμε να κανουμε μια δοκιμη για να δουμε.καποια fan νομιζω εχουν κατι σαν πηνιο οποτε ισως αυτα να κανουν το θεμα.ωραια ιδεα για δοκιμη .πρεπει να δω αν εχω κανα spare σπιτι να το δοκιμασω.thanxs για τα Info. τπτ να΄σαι καλα,και εγω τυχαια το ανακαλυψα μια μερα καθαριζοντας τον υπολογιστη με την ηλεκτρικη σκουπα.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ναι το ειχα παρατηρησει αυτο με το Led αλλα ουτε καν το θυμομουν.και νομιζω παλι χωρις να ειμαι σιγουρος οτι αν ειναι συνδεδεμενο το fan στο board τα led νομιζω δεν αναβουν τοσο ευκολα ισως επειδη διαφευγει το ρευμα ενω νομιζω χωρις να ειναι συνδεδεμενο αναβαν πιο ευκολα.κατι τετοιο θυμαμαι.εκτος αν ηταν το αναποδο.οτι με το Pc Πανω αναβουν επειδη κλεινει το κυκλωμα κατα καποιο τροπο και χωρις συνδεση δεν το κανει.θα το κανω δοκιμη παντως αμα μπορεσω σε φαν χωρις led να το γυρισω γρηγορα να δω αν θα αλλαξει το voltage στην ακρη του καλωδιου
Chris92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 συγνωμη για το offtopoic.λοιπον πηγα και το δοκιμασα σε ενα ανεμιστηρακη και εμφανισε διαφορα τασης μεχρι 0.7 mv φυσωντας το απλα
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ουτε 1 volt Καν?τοτε τα led Πως αναβουν?εκτος αν δεν πιανει με ολα τα fan.
Chris92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 δεν ξερω αν πιανει με ολα τα fan,εγω το δοκιμασα σε ενα cpu fan pentium 4 μικρο,και απλα το φυσηξα,υποθετω με συμπιεσμενο αερα ή με σκουπα θα γυριζει πολυ γρηγοροτερα και επομενως θα αναβουν και τα led=ταση>1,8V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα