Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Chuck Norris έχει παίξει Crysis 3.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί η κάρτα δε μασάει με τίποτα.

Δημοσ.

Φίλε μου το ξέρω οτι είναι μπελάς αλλά αν κάποια στιγμή εχεις ορεξη βάλτην στο pc σου και τρέξε μερικά benchmark οπως και το BAttlefield 3 και βάλε μας τα αποτελέσματα..

Θα μας έκανες μεγάλη χάρη :)

Sorry mate, too much trouble smilie.png

Αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν κάνει αυτά που λέει ο πωλητής.

Δημοσ.

οκ ρε παιδια εγινε ολοκληρο θεμα,ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι που το κανει αυτο?Καποιος που ειναι γνωστης των υπολογιστων καταλαβαινει τι παιζει, και απλα το προσπερναει.Δεν παει να λεει ο αλλος οτι η καρτα φτιαχνει και φραπε?Και εμενα πριν απο κανα 2μηνο συνοικιακο καταστημα προσπαθησε να μου πουλησει HD2600 pcie 50 ευρω!!!απλα αδιαφορησα και εφυγα.τωρα το να καθομαστε και να κραζουμε δεν οφελει πουθενα.απλα προσπεραστε το και αφηστε τον να τη πουλαει οσο θελει,και να λεει οτι θελει.

Δημοσ.

οκ ρε παιδια εγινε ολοκληρο θεμα,ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι που το κανει αυτο?Καποιος που ειναι γνωστης των υπολογιστων καταλαβαινει τι παιζει, και απλα το προσπερναει.Δεν παει να λεει ο αλλος οτι η καρτα φτιαχνει και φραπε?Και εμενα πριν απο κανα 2μηνο συνοικιακο καταστημα προσπαθησε να μου πουλησει HD2600 pcie 50 ευρω!!!απλα αδιαφορησα και εφυγα.τωρα το να καθομαστε και να κραζουμε δεν οφελει πουθενα.απλα προσπεραστε το και αφηστε τον να τη πουλαει οσο θελει,και να λεει οτι θελει.

Σωστά τα λες +1

Πάντως παιδιά χαβαλέ χαβαλέ μια χαρά βλέπω οτι το τρέχει το BF3 η 3870 απο το βιντεάκι και σίγουρα δεν είναι η x2 !!!

Δημοσ.

Σωστά τα λες +1

Πάντως παιδιά χαβαλέ χαβαλέ μια χαρά βλέπω οτι το τρέχει το BF3 η 3870 απο το βιντεάκι και σίγουρα δεν είναι η x2 !!!

ναι αλλα οχι σε 1920χ1080 με ανοιχτα φιλτρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...