guardianx71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 zalman 9700... Την χρησιμοποίησα πριν κάτι χρόνια για λίγους μήνες και απο τότε στην ντουλάπα με όλα τα άχρηστα . Και 3 dimm για 6 gb ραμ σε dual channel σύστημα... Και η 3870χ2 θα έπρεπε λογικά να είναι σε ίδιες αποδόσεις με μία 4850 - άντε 70 . Και ποιο ενεργοβόρα και θορυβώδης και ζεστή και χωρίς DX11
venumis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πούλησα πριν 3 χρόνια ολοκληρωμένο pc με την 3870 + monitor tft 17' + πληκτρολόγιο ,ποντίκι της microsoft ασύρματα και ολα στα κουτιά τους 220€ !!! Η εγώ τα πούλησα πολύ φθηνά ή ο τύπος ψάχνει να βρει κάποιον άσχετο !!! Πάντως στις αγγελίες εδω που τα λέμε υπάρχουν πολλά άτομα που ζητάνε τα άντερά τους για μεταχειρισμένα hardware. Το πραγματικό πανηγύρι ομως θα το δείτε στην "Χρυσή ευκαιρία" εκει βλέπεις αγγελίες με υπολογιστές απο άλλη δεκαετία και τα πουλάνε σε τιμές εξωφρενικές !!
LuNaTiC Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 η 4870χ2 που είχα πάντως έκοβε και έραβε... για το θέμα μας...μια δοκιμή θα μας πείσει! καλά δεν υπάρχει ολόκληρο νετ κάποιος που να το έχει τεστάρει?
tigergreg Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πούλησα πριν 3 χρόνια ολοκληρωμένο pc με την 3870 + monitor tft 17' + πληκτρολόγιο ,ποντίκι της microsoft ασύρματα και ολα στα κουτιά τους 220€ !!! Η εγώ τα πούλησα πολύ φθηνά ή ο τύπος ψάχνει να βρει κάποιον άσχετο !!! Πάντως στις αγγελίες εδω που τα λέμε υπάρχουν πολλά άτομα που ζητάνε τα άντερά τους για μεταχειρισμένα hardware. Το πραγματικό πανηγύρι ομως θα το δείτε στην "Χρυσή ευκαιρία" εκει βλέπεις αγγελίες με υπολογιστές απο άλλη δεκαετία και τα πουλάνε σε τιμές εξωφρενικές !! Την 3870 η την 3870χ2? και ποια μαρκα? διεφεραν μεταξυ τους οπως το ασπρο-μαυρο. η 4870χ2 που είχα πάντως έκοβε και έραβε... για το θέμα μας...μια δοκιμή θα μας πείσει! καλά δεν υπάρχει ολόκληρο νετ κάποιος που να το έχει τεστάρει? Αυτη ουσιαστικα ηταν η εξελιξη της 3870χ2 αλλα ειχε προβλημα με τις ψηλες θερμοκρασιες αλλα αρκετοι κατασκευαστες την εβγαζαν με υδροψυξη η απλα υπηρχαν αρκετα αξεσουαρ υδροψυξης. Η καλυτερη υλοποιηση της μαλλον ηταν η GAINWARD RAMPAGE
Centurion Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Η 3870x2 ήταν απ' τις πιο δυνατές κάρτες της γενιάς της το 2008. Είχε όμως πολλά μειονεκτήματα: Μεγάλη κατανάλωση, αρκετά ζεστή και υπέφερε από micro stuttering λόγω των δύο πυρήνων. Επίσης οι drivers σχεδόν ποτέ δεν δούλεψαν σωστά σε μένα, εκτός από αυτούς που είχε το cd. Την κάρτα την έχω και κάθεται (δεν ξέρω καν αν δουλεύει, την πήρα από αλλαγή της πρώτης 3870x2 που μου κάηκε), υλοποίηση της ASUS μεταλλική, βαριά κατασκευή, ίδια με αυτή στο ποστ Νο 6. Στα παιχνίδια δεν τα πηγαίνει άσχημα, αλλά μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να παίξεις BF3 όλα full HD super high extra settings. Αυτά είναι BS. Σε μια ανάλυση 1024x768 ή 1280x1024 ίσως να τα καταφέρνει καλά στις medium ρυθμίσεις. Γενικότερα δεν σου την προτείνω. καλύτερα να βρεις κάποια άλλη πιο σύγχρονη μεταχειρισμένη. Απ' την άλλη, εξαρτάται πόσο την δίνει. Αν την δίνει 40 μέχρι 50 ευρώ το πολύ, καλά είναι. Αλλά όπως ανέφερα, μην περιμένεις τρελή απόδοση, η κάρτα έχει τα χρονάκια της.
manolis96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 παιδια επειδη του εστειλα και εγω μυνημα σημερα να δω τι θα πει σε μενα!!! τρελαθηκα εντελως...ρε παιδια στο τελος θα την συγκρινει και με gtx 690 θα τρελαθουμε τελειως?? ακολουθει ο διαλογος: εγω: καλησπερα φιλε θα ηθελα να σε πληροφορησω οτι η καρτα σου δεν αξιζει τοσο για κανενα λογο..κανενα 40αρι μπορει!!!! εγω βρηκα την gts 250 με 40€ που την κανει αχρηστη!!!!! μπορει να ειναι διπλοπυρηνη και τα λοιπα αλλα δεν παυει να ειναι μια low end καρτα γραφικων τωρα πλεον... μπορει πριν 3 χρονια να ηταν hi end αλλα ας ερθουμε στην πραγματικοτηατα.....τωρα δινεις αλλο ενα 20αρικο + οσο την δινεις εσυ την δικια σου δηλαδη 90€ συνολο και περνεις μια gtx 460 που την κανει αχρηστη!!!! αν ηταν 4870x2 τοτε η τιμη θα ηταν μια χαρα αλλα ειναι σειρα 3000 ρε φιλε και ειναι του 08 δηλαδη ελεος!!! δηλαδη εγω τωρα στο δευτερο μου pc που εχω μια χ1950χτ μπορω να την πουλησω πανω απο 20€ ειλικρινα??? η καρτα που εχω τωρα το 06 εκανε 550€ εκαι??? δηλαδη μπορω να βγω τωρα και να την πουλησω 150€?? για αυτο λοιπον κατεβασε την τιμη αν θες να την πουλησεις και αν δεν θες να την εχεις για πολυ καιρο στο συρταρι σου!!!! ευχαριστω!!!! και τι μου απανταει ρε παιδια??? διαβαστε: δεν πειράζει φίλε, μου ομορφαίνει το συρτάρι. τυνχάνει να είχα την 250, και μόλις τούρμπιζα με την 3870 σε crossfire dual mode και ανέβαζε 100%(ελικόπτερο), ποιά 250? έπεζα crysis 3 ενώ ταυτόχρονα είχα συνδεμένες 4 22άρες(με 4dvi) και μια 32άρα στο κέντρο με s-video μετατροπέα, μέτα από αυτό, πούλησα όλες τις κάρτες μου και κράτησα μόνο αυτό.. και επίσης δεν νομίζω πως η ηλικία παίζει ρόλο. Βλέπεις π.χ. το sony ericsson aino το πουλάνε σε τιμή που μπορείς να αγοράσεις δεκάδες άλλα υπερσύγχρονα κινητά... Έτσι πάει και με τις κάρτες. Έχει μια εβδομάδα που χρησημοποιώ αυτή τη κάρτα, την προμηθεύτικα απλώς απούλητη καινούρια. Το πόσα κόλπα παίρνει με overclocking είναι φοβερά. Αν είσαι από βόρεια Ελλάδα, μένω Σέρρες, κατέβα να σε βάλω καμιά ωρίτσα απλώς να παίξεις ότι γουστάρεις στις οθόνες με αυτή τη κάρτα, και νομίζω πως θα την σεβαστείς όπως της πρέπει ύστερα φιλικά θελω γνωμες για αυτην την συζητηση!!!
haris013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αχαχαχαχα δεν παλευεται ο τυπος.νομιζει οτι τα προιοντα τεχνολογιας ειναι σαν το κρασι,οσο ποιο παλια τοσο ποιο ακριβα και καλα... Sent from a parallel universe using Insomnia
vaggelisp7406 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ρε μηπως εχει καμια αλλη καρτα και μπερδευει συνεχεια την ονομασια? Εχω μια απορια παντως,και αν δει το μηνυμα θα ηθελα να απαντησει εδω..Λογικα για να την πουλησει θα θελει να κανει αναβαθμιση,θα ηθελα να μαθω αν και οοοοταν την πουλησει ποια θα παει να παρει μετα? ολες θα του ειναι αχρηστες..Θα πρεπει να παει σε quad sli με 2x690 για να πει οτι εκανε μια σωστη αναβαθμιση..ετσι δεν ειναι?
ColdFusion Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 O τύπος είναι προφανές οτι προσπαθεί να σε δουλέψει. Συγκέντρωσε κάποια χρήματα και αγόρασε μια σύγχρονη κάρτα. Sent from my GT-I9000 using Insomnia
vaggelisp7406 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μα εννοειται πως δεν θα την αγορασω,απλα αυτα που λεει ειναι τρελα πραγματα..Εδω αυτα δεν τα λενε σε καρτες οπως 6990 και 580 και 590 που πουλανε και τα λεει αυτος με μια καρτα του 2008..Λες και βγηκε τωρα...
ritoras369 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μιλαμε ο τυπος δεν παιζεται εχει το εμποριλικη στο αιμα του
vaggelisp7406 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παιδια επειδη του εστειλα και εγω μυνημα σημερα να δω τι θα πει σε μενα!!! τρελαθηκα εντελως...ρε παιδια στο τελος θα την συγκρινει και με gtx 690 θα τρελαθουμε τελειως?? ακολουθει ο διαλογος: εγω: καλησπερα φιλε θα ηθελα να σε πληροφορησω οτι η καρτα σου δεν αξιζει τοσο για κανενα λογο..κανενα 40αρι μπορει!!!! εγω βρηκα την gts 250 με 40€ που την κανει αχρηστη!!!!! μπορει να ειναι διπλοπυρηνη και τα λοιπα αλλα δεν παυει να ειναι μια low end καρτα γραφικων τωρα πλεον... μπορει πριν 3 χρονια να ηταν hi end αλλα ας ερθουμε στην πραγματικοτηατα.....τωρα δινεις αλλο ενα 20αρικο + οσο την δινεις εσυ την δικια σου δηλαδη 90€ συνολο και περνεις μια gtx 460 που την κανει αχρηστη!!!! αν ηταν 4870x2 τοτε η τιμη θα ηταν μια χαρα αλλα ειναι σειρα 3000 ρε φιλε και ειναι του 08 δηλαδη ελεος!!! δηλαδη εγω τωρα στο δευτερο μου pc που εχω μια χ1950χτ μπορω να την πουλησω πανω απο 20€ ειλικρινα??? η καρτα που εχω τωρα το 06 εκανε 550€ εκαι??? δηλαδη μπορω να βγω τωρα και να την πουλησω 150€?? για αυτο λοιπον κατεβασε την τιμη αν θες να την πουλησεις και αν δεν θες να την εχεις για πολυ καιρο στο συρταρι σου!!!! ευχαριστω!!!! και τι μου απανταει ρε παιδια??? διαβαστε: δεν πειράζει φίλε, μου ομορφαίνει το συρτάρι. τυνχάνει να είχα την 250, και μόλις τούρμπιζα με την 3870 σε crossfire dual mode και ανέβαζε 100%(ελικόπτερο), ποιά 250? έπεζα crysis 3 ενώ ταυτόχρονα είχα συνδεμένες 4 22άρες(με 4dvi) και μια 32άρα στο κέντρο με s-video μετατροπέα, μέτα από αυτό, πούλησα όλες τις κάρτες μου και κράτησα μόνο αυτό.. και επίσης δεν νομίζω πως η ηλικία παίζει ρόλο. Βλέπεις π.χ. το sony ericsson aino το πουλάνε σε τιμή που μπορείς να αγοράσεις δεκάδες άλλα υπερσύγχρονα κινητά... Έτσι πάει και με τις κάρτες. Έχει μια εβδομάδα που χρησημοποιώ αυτή τη κάρτα, την προμηθεύτικα απλώς απούλητη καινούρια. Το πόσα κόλπα παίρνει με overclocking είναι φοβερά. Αν είσαι από βόρεια Ελλάδα, μένω Σέρρες, κατέβα να σε βάλω καμιά ωρίτσα απλώς να παίξεις ότι γουστάρεις στις οθόνες με αυτή τη κάρτα, και νομίζω πως θα την σεβαστείς όπως της πρέπει ύστερα φιλικά θελω γνωμες για αυτην την συζητηση!!! Μακαρι να ημουν κοντα στις Σερρες να δω τι θα εβλεπα απο κοντα..Και αν αληθευαν ολα αυτα θα την αγοραζα εκεινη την στιγμη με 500 ευρω..Αφου ετσι και αλλιως την 7950 την βγαζει αχρηστη σε αυτα τα λεφτα..τι λετε και εσεις? χαχα,α ρε χαλια που εχει ο κοσμος...
venumis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Η 3870x2 ήταν απ' τις πιο δυνατές κάρτες της γενιάς της το 2008. Είχε όμως πολλά μειονεκτήματα: Μεγάλη κατανάλωση, αρκετά ζεστή και υπέφερε από micro stuttering λόγω των δύο πυρήνων. Επίσης οι drivers σχεδόν ποτέ δεν δούλεψαν σωστά σε μένα, εκτός από αυτούς που είχε το cd. Την κάρτα την έχω και κάθεται (δεν ξέρω καν αν δουλεύει, την πήρα από αλλαγή της πρώτης 3870x2 που μου κάηκε), υλοποίηση της ASUS μεταλλική, βαριά κατασκευή, ίδια με αυτή στο ποστ Νο 6. Φίλε μου το ξέρω οτι είναι μπελάς αλλά αν κάποια στιγμή εχεις ορεξη βάλτην στο pc σου και τρέξε μερικά benchmark οπως και το BAttlefield 3 και βάλε μας τα αποτελέσματα.. Θα μας έκανες μεγάλη χάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις