gs20309 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σε όσους μετατρέψουν το καρτοκινητό τους, ή κάνουν νέα σύνδεση ή φορητότητα των αριθμό τους στα προγράμματα τα οικιακά της Cosmote (καρτοσυμβόλαια κ απεριόριστα) και ενταχθούν σε Οικογενειακό πακέτο με επιδότηση smartphone συσκευής. πχ. Θέλει κάποιος απο what's υp να κάνει σύνδεση στο καρτοσυμβόλαιο 35 με 2χρόνια δέσμευσης παίρνει δωρεάν το LG L3 E400 και εαν εντάξει τη γραμμή του σε οικογενειακό ή αν δημιουργήσει οικογενειακό πακέτο του στέλνει ο Γερμανός κ 50ευρώ δώροεπιταγή. Πίστευω ότι συμφέρει παίδες για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τώρα νέα σύνδεση - Μόνο από καταστήματα Γερμανός όποιος θέλει πληροφορίες pm me. Δεν είναι διαφήμιση απλά πιστεύω ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πέφτει κουτί σε κάποιους, -για να μην παρεξηγηθώ- δουλεύω σε κατάστημα Γερμανός.
billst21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 και σε αυτούς που έχουν ήδη σύνδεση πρίν απο κάποια χρόνια και τα σκάνε χοντρά εκεί δεν έχει κάποιο bonus? αλλά βέβαια τους έχουμε σίγουρους αυτούς!
gs20309 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 και σε αυτούς που έχουν ήδη σύνδεση πρίν απο κάποια χρόνια και τα σκάνε χοντρά εκεί δεν έχει κάποιο bonus? αλλά βέβαια τους έχουμε σίγουρους αυτούς! 1φορά τον χρόνο την επιδότηση ίσως? εκτός αν ξεχνάς να την παίρνεις..
billst21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 οχι δεν ξεχνάω να την πάρω αλλά σε σύγκριση η επιδότηση με αυτά που έχουμε δώσει είναι ένα τίποτα... το μόνο που ας το πούμε συμφέρει λίγο είναι να κάνεις ενσωμάτωση της επιδότησης στον λογαριασμό. την έχω ψάξει, πατήσει φίλε μου γιαυτό μιλάω έτσι. on topic now,καλή προσφορά πάντως.
nikoskon Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν θα ήταν άσχημο να έχουν βήμα τα καταστήματα στο forum πάντως. Αλλά να ενημερώνουμε για κάθε καμπάνια που τρέχει και την γνωρίζουμε ως υπάλληλοι, δεν μου αρέσει. Απλά το καταθετω. Ίσως το section των αγγελιών να ήταν προτιμότερο για τέτοιο thread. Sent from Galaxy S using Insomnia
gs20309 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν θα ήταν άσχημο να έχουν βήμα τα καταστήματα στο forum πάντως. Αλλά να ενημερώνουμε για κάθε καμπάνια που τρέχει και την γνωρίζουμε ως υπάλληλοι, δεν μου αρέσει. Απλά το καταθετω. Ίσως το section των αγγελιών να ήταν προτιμότερο για τέτοιο thread. Sent from Galaxy S using Insomnia θεώρησα ότι κάποιος που ψάχνετε για κινητή τηλεφωνία πιο εύκολα θα το δει εδώ παρά στις προσφορές, για αγγελίες δε νομίζω ότι ταιριάζει καν. Ενημερώνω εγώ προσωπικά μόνο όσες έχει όντως όφελος κάποιος γιατί υπάρχουν άπειρες καμπάνιες που ουσιαστικά δεν κερδίζει κανείς τπτ παρά μόνο να γίνετε ντόρος για αύξηση της επισκεψιμότητας των καταστημάτων. 50ευρώ δώρο με τις συγκεκριμένες προυποθέσεις δε δίνει πχ η Cosmote οπότε γιατί κάποιος που θέλει να μην το κάνει στο Γερμανό κ να πάρει κ το 50ρικο?. και απευθύνεται μόνο σε όσους ψάχνονται αυτή τη περίοδο για σύνδεση δηλαδή σε πολύ περιορισμένο κοινό γιαυτό κ δεν το θεώρησα προσφορά κ το έβαλα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα