kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 σιγά μην τις ανοίγει το ΕΒW, στα παπάρια τους, η sony τα κάνει αυτά... δεν τους κοβω για τετοιους. κανουν πολλες πουστιες σαν καταστημα οποτε δεν ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη.
mtzs Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 απαντηση που πηρα απο EBW "Οι ανακατασκευασμένες κονσόλες είναι από τη Sony και όχι από εμάς και είναι η ίδια κονσόλα που θα σας δώσει η Sony me 130 ευρώ δίνοντας της πίσω τη δικιά σας. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα σχετικά με τις κονσόλες είναι λειτουργικότατες και γι αυτό μάλιστα δίνουμε και την εγγύηση. Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας" Και αυτοματως μου δημιουργειται η εξης απλη σκεψη: Το ebw ειναι ο καλος σαμαρειτης της εποχης μας ελεω οικονομικης κρισης που αγοραζει (γιατι προφανως τζαμπα δε τις παιρνει) τις κονσολες απο τη SONY και τις πουλαει στον απλο κοσμακη που εχει χαλασει η δικια του με μια μειωση της ταξεως των 50 ευρω τουλαχιστο. Πιθανοτατα να μπαινει και μεσα αν τις δινει 80 ευρω Επομενως Μη ξαναδιαβαζω θαψιμο για το ebw !!!!! Kj θα σε καταγγειλω στο ΙΝΚΑ
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Και αυτοματως μου δημιουργειται η εξης απλη σκεψη: Το ebw ειναι ο καλος σαμαρειτης της εποχης μας ελεω οικονομικης κρισης που αγοραζει (γιατι προφανως τζαμπα δε τις παιρνει) τις κονσολες απο τη SONY και τις πουλαει στον απλο κοσμακη που εχει χαλασει η δικια του με μια μειωση της ταξεως των 50 ευρω τουλαχιστο. Πιθανοτατα να μπαινει και μεσα αν τις δινει 80 ευρω Επομενως Μη ξαναδιαβαζω θαψιμο για το ebw !!!!! Kj θα σε καταγγειλω στο ΙΝΚΑ My point exactly, αλλά βαριόμουν να το αναλύσω..
nstempo Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αντάλλαξα μία console fat (από τα πρώρα) πριν από 3 περίπου χρόνια επειδή το DVD δεν λειτουργούσε και είχε λήξη η εγγύηση (μόλις). Το PS3 ήταν του ανιψιού μου που ζει στην επαρχία. Μου πρότειναν αλλαγή DVD η αντικατάσταση PS3 με refurbished. Επέλεξα το δεύτερο. Η κονσόλα ακόμα λειτουργεί. Μου είπαν ότι είναι από την ΣΟΝΥ. Η νέα κονσόλα ηταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν την ξεχώριζες από καινούργια. Νομίζω ότι είχε και τα προστατευτικά των πλαστικών επιφανειών. Δεν ήταν σε κουτί βέβαια. Τώρα εάν έτυχε δεν γνωρίζω. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργεί.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Όσες είναι refurbished απο Sony βάζουν και καινούργια πλαστικά με ζελατίνες και τα όλα τους.
papajohnnnn Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εμενα απο το ebw μου 'παν θα μου φερουν ανακατασκευασμενο με καινουργια πλαστικα,προσοψη με την ζελατινα τους.Η sony λεει τα φτιαχνει...Για να δουμε την αλλη βδομαδα που θα το παρω!
papajohnnnn Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μαγκες πενα η κονσολα (τουλαχιστον εξωτερικα).Με τις ζελατινες της.Εγω τις εβγαλα.Με το αυτοκολλητακι της sony πανω απο τον σκληρο δισκο...τζετ 3.55 εκδοση.Τι αλλο θελω δηλαδη .Θα περασω και το true blue.κομπλε
papajohnnnn Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Όσες είναι refurbished απο Sony βάζουν και καινούργια πλαστικά με ζελατίνες και τα όλα τους. το ιδιο μοντελο με το δικο σου μου δωσανε K04
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα