papajohnnnn Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!Εχω ενα PS3 fat το οποιο επαθε YLOD! Ειναι απο τα μοντελα που δεν εχουν τα 4 usb και τo card reader.Tα 2nd generation οπως τα λενε! To εδωσα χθες στο ΕΒW για αντικατασταση με ανακατασκευασμενη κονσολα και το ποσο ειναι γυρω στα 70-80 ευρω! Πειτε μου την γνωμη σας!Καλα εκανα?Κατι γνωστοι μου που εχουν κανει αυτη την υπηρεσια εμειναν ευχαριστημενοι! ? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2012 από papajohnnnn
johnbond Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Νομίζω οτι δεν έκανες καλά. Τι εννούν ανακατασκευασμένο; Αν είναι επισκευασμένο απο ylod ποιός σου εγγυάται οτι δε θα ξαναχαλάσει; Και 80ευρώ είναι πολλά. Το πάσχα είχε βγάλει το electroworld ps3 με 180ευρώ μαζί με παιχνίδι αν θυμάμαι καλά. Τι έκδοση σου δώσανε; Με τι δίσκο;
papajohnnnn Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν το πηρα ακομη.Μεσοβδομαδα θα το παρω!Ο δισκος δεν θα αλλαχτει,θα κρατησω τον ιδιο που ειχα,καινουργιος ειναι 320 gb! Δινει 3ς μηνες εγγυηση.Εγω θα το λιωσω και αν μου βγαλει ylod θα τους το φορεσω καπελο!
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 και εγώ πιστεύω πως δεν έκανες καλά... τώρα από εκεί και πέρα καλή τύχη και θυμήσου κάθε φορά που πας να το ξεκινήσεις κάνε τον σταυρό σου πριν.
papajohnnnn Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Aν μου βγαλει προβλημα και ειδικα τις πρωτες μερες,ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΩ κανονικα!Θα πεσει παντοφλα!Εχουμε 3ς νομικους στην οικογενεια!
xavier Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κοιτα το drive του ps3 ειναι πολυ ευαισθητο κατα την αποψη μου, αν το κανεις σχεδον καθημερινη χρηση με παιχνιδια νοικιασμενα απο videoclub πανω απο χρονο δεν αντεχει... εγω εχω ανακατασκευασμενο απο ebw, του εβαλα cfw για να παιζει τα παιχνιδια απο το σκληρο και ειμαι ανετος εδω και 1.5 χρονο το ps3 δουλευει αψογα...
papajohnnnn Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Kι εγω για cfw το θελω.Ηδη εχω true blue!Αν εχει καινουργια εκδοση θα το κανω downgrade,αν οχι εχει καλος περναω 3.55 και true blue.Δισκακια μονο θα τα γραφω στο σκληρο δισκο.τιποτε αλλο.
xavier Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 η δικια μου εμπειρια λεει οτι δεν θα εχεις προβλημα, τωρα αυτα καμια φορα ειναι και θεμα τυχης...
papajohnnnn Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποσα λεφτα εδωσες φιλε μου,αν επιτρεπεται?
tsakonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 έχω refurbished console (Ανακατασκευασμενη κονσολα) εδώ και 4 χρονια, κανένα πρόβλημα. μη μασάς
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 έχω refurbished console (Ανακατασκευασμενη κονσολα) εδώ και 4 χρονια, κανένα πρόβλημα. μη μασάς Άλλο refurbished απο την ίδια τη sony, και άλλο απο μαγαζί που απλά σου αλλάζει πάστα..
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Άλλο refurbished απο την ίδια τη sony, και άλλο απο μαγαζί που απλά σου αλλάζει πάστα.. Σωστός...
papajohnnnn Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 απαντηση που πηρα απο EBW "Οι ανακατασκευασμένες κονσόλες είναι από τη Sony και όχι από εμάς και είναι η ίδια κονσόλα που θα σας δώσει η Sony me 130 ευρώ δίνοντας της πίσω τη δικιά σας. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα σχετικά με τις κονσόλες είναι λειτουργικότατες και γι αυτό μάλιστα δίνουμε και την εγγύηση. Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας"
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 απαντηση που πηρα απο EBW "Οι ανακατασκευασμένες κονσόλες είναι από τη Sony και όχι από εμάς και είναι η ίδια κονσόλα που θα σας δώσει η Sony me 130 ευρώ δίνοντας της πίσω τη δικιά σας. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα σχετικά με τις κονσόλες είναι λειτουργικότατες και γι αυτό μάλιστα δίνουμε και την εγγύηση. Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας" υπηρχε περιπτωση να πουνε οτι δεν ειναι οι ιδιες κονσολες που ανακατασκευαζει η SONY? αποκλειετε. by the way αν δεν ειχε λεφτα για να δωσεις σε καινουρια κονσολα και αφου σου χαλασε η δικια σου καλα εκανες και πηρες αυτη απο EBW.
tsakonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 σιγά μην τις ανοίγει το ΕΒW, στα παπάρια τους, η sony τα κάνει αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα