Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειαζεται συντηρηση απλα να μη καλυφθει η εισαγωγη του αερα και μικρα πατηματα αυτο ειναι ολο.

για 10 ευρο παραπανω ρισκαρετε την σωματικη σας ακεραιοτητα

Ελεος λες και πηραμε δυναμιτη.Σε εναν ετυχε θα σκασει σε ολους?

Δημοσ.

Και μπουκάλες υγραερίου σκάνε σε καφετέριες-μπάρ (συχνό φαινόμενο) και παίρνουν μαζί κόσμο, αλλά η ζήτηση υπάρχει.Δεν είδα να αχρηστεύουν το υγραέριο οι υπόλοιποι. Όσο για τα 10 διαφορά στην κατηγορία 20-30 ευρώ όλα την ίδια ποιότητα έχουν.Τα καλά έχουν πάνω από 100.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω ενα φυσητήρα για το pc καθώς και για να στεγνώνω τον κινητήρα του αυτοκινήτου ύστερα απο το πλύσιμο του. Σίγουρα θα παίρνει λίγο περισσότερο το στέγνωμα του κινητήρα σε σύγκριση με το ξεσκόνισμα του υπολογιστή. Με τον απλό φυσητήρα θα έχω πρόβλημα ή να πάω μια και καλή στον φυσητήρα της Skil?

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Το έλαβα σήμερα και εγώ . Να πω λίγα λόγια, τα πλαστικά είναι τα ότι χειρότερο υπάρχει σε κατασκευή αλλά για αυτά τα λεφτά είναι θησαυρός. Δούλεψε 3 λεπτά (με διακοπές βέβαια ανά 5 δευτερόλεπτα) και δεν παρουσίασε πρόβλημα (ούτε κι έσκασε :P). Με λίγα λόγια πιστεύω πως αξίζει.

Πάντως να πω την αλήθεια δεν καθάρισα καλά το Pc γιατί είχα κάποιες επιφυλάξεις με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα και δεν το άφησα για πολύ σε λειτουργία, την άλλη εβδομάδα τώρα B)

Έχει κάτι ελλατήρια μέσα σε σακουλάκι, πως θα ξέρω ότι πρέπει να τα αλλάξω και είναι δύσκολη η αλλαγή?:-)

Δημοσ.

Αμα διαβασεις ολο το ποστ παραπανω θα καταλαβεις τι προτεινουμε.

Διάβασα απο την αρχή το θέμα και απλά περιμένω να δω αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει και για στέγνωμα κινητήρα αυτοκινήτου που θέλω και εγώ. Ισως κάποιος κάτοχος να έχει εμπειρία και να μας πεί την άποψη του.

Υπάρχουν κάτοχοι οι οποίοι το υποστηρίζουν και υπάρχει και μια μερίδα μελών του forum που δεν υποστηρίζει την αγορά του.

Το οτι προτείνεται κάποιο καλύτερο δεν σημαίνει οτι και το υποδυέστερο δεν είναι καλό.

Αν για παράδειγμα προτείνεις σε 2 ανθρώπους να πάνε Θεσσαλονίκη ή με Φερράρι ή με Φιατ δεν σημαίνει οτι αν επιλέξουν και οι 2 την πρώτη επιλογή, οτι το Φιατ δεν είναι καλό.

Πιστευω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. B)

Δημοσ.

Αν διαβασεις το ποστ θα δεις οτι για τα λεφτα του ειναι αψογο με καποιους περιορισμους(οχι παρατεταμενη χρηση της σκανδαλης,οχι καλυψη εισοδου αερα κτλ)και για στεγνωμα κινητηρα κανει (οχι απο κοντα ομως γιατι ειναι πολυ δυνατο).

Για οποιον ενδιαφερεται σημαρα το crazy sundays εβγαλε και το αντιστοιχο της SKIL στα 30 ευρω ομως.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.090102&sid=1'>http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.090102&sid=1

Αν διαβασεις το ποστ θα δεις οτι για τα λεφτα του ειναι αψογο με καποιους περιορισμους(οχι παρατεταμενη χρηση της σκανδαλης,οχι καλυψη εισοδου αερα κτλ) για στεγνωμα κινητηρα κανει (οχι απο κοντα ομως γιατι ειναι πολυ δυνατο).

Για οποιον ενδιαφερεται σημερα το crazy sundays εβγαλε και το αντιστοιχο της SKIL στα 30 ευρω ομως.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.090102&sid=1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην ανχεσαι...αυτου του τυπου βγαινουν για πολλες δεκαετιες....πρωτα θα σου χαλασει αυτο και μετα θα σωθουν τα καρβουνακια απτην αγορα

παντως στο πειραια κατω στην αγορα βρισκεις στα εργαλεια και φθηνα και ευκολα

αλλιως αθηνα στην αθηνας προς μοναστηρακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...