Aspidas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Για οικιακή χρήση που φυσάς το pc μια φορά στους 2-3 μήνες αξίζει. Σε συχνή χρήση 1 φορά την εβδομάδα παθαίνει κάτι?
louben Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ΠΑιδια οπως προειπα το μηχανημα ειναι ΚΑΙ απορροφητηρας με μικρη παντως ενταση.Απλα προσαρμοστε μπροστα το σακουλακι που περικλειεται στη συσκευασια και στο πλαι το στομιο (ρουφαει απο το πλαι).Παντως φυσηξα το πισι και εγινε πεντακαθαρο (πολυ δυνατο το μηχανημα)......
Aspidas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120083452&ref=bestprice.gr το παράγγειλα από εδώ λόγω χαμηλής τιμης και λιγότερα έξοδα αποστολής. Πιστευω να μην έχω πρόβλημα.
miltre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 λογο επαγγελματος εχουν περασει πολλα εργαλει απτα χερια μου ακριβα και αμεσως καταλαβαινεις τη διαφορα της κακης κατασκευης εχω αγορασει πριν απο αρκετα χρονια μαυτο το λογοτυπο και χαρακτηριστικα απτο πρακτικερ σε μπλε χρωμα και φαινοταν καλη κατασκευη το καταλαβα ακομα καλυτερα οταν επεσε στα χερια μου ενα κοκκινο<δε θυμαμαι απο που το ειχε αγορασει ο φιλος μου> και η κατασκευη του που ειναι ολο πλαστικο επισης, ηταν χαμηλοτερης ποιοτητας.... δυστηχως καινουργιες παραγωγες σε τετοιες μαρκες-τιμες χρησιμοποιουν ανακυκλωμενα η χαμηλοτερης ποιοτητας υλικα σα δυναμη ηταν το ιδιο...υποθετω οτι στο παλικαρι εσκασε μαλλον απο αυτο το λογο η το ειχε πιασει απο κει που μπαινει ο αερας και εγινε πατατα.... εγω με το δικο μου καθαριζω βαζω φωτια και παιζω με το σκυλοοο επισης βαζουμε το πισι σε σταθερο χαμηλο μερος και σιγα σιγα χρησιμοποιουμε μεχρι να δουμε ποσο μας παιρνει η εχει φυγει η βρωμα...μακρια απτο προσωπο παντα προς τα κατω... οποτε αν εχουμε καποιο θεμα να προστατευτουμε και ισως απο καποιο πιθανο κομματι αλλα να μη καταστρεψουμε και το πισακι μας
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 και τα ανεμιστηρακια με ποιο τροπο τα μπλοκαρουμε? μεχρι στιγμης δε τα μπλοκαρω αλλα οπως ειπωθηκε και πιο πανω φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα !
Nerven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγώ προτίμησα κάτι πιο επώνυμο. http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5082
Aspidas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θα αντέξει να καθαρίσω το κουτί (pc) και έναν ενισχυτή που έχει πολύ σκόνη ή θα σκάσει (~5 λεπτά λειτουργία) ?
louben Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ελεος δεν ειναι χειροβομβιδα. ΚΑνε οτι εγω πατα τη σκανδαλη 5 δευτερα ασε την για λιγο ξανα το ιδιο κοκ.Μην καλυπτεις την εξοδο του αερα (κανει και ζεστη) και ολα οκ.
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπερβολές έχουν ακουστεί γι αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλειάκι. Το παρέλαβα στην τελευταία προσφορά που είχε βγεί και το δουλεύω για 15-20 sec με διακοπές και όλα οκ!.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένα queen size στρώμα camping το φουσκώνει σε χρόνο 0 πάντως.
Aspidas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά μην βαράτε Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εργαλείο και φοβάμαι μην γίνει τίποτα από λάθος χρήση. Αν μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς να κάνω να το συντηρώ κτλ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο . @lounben ευχαριστώ για τη συμβουλή.
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλά μην βαράτε Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εργαλείο και φοβάμαι μην γίνει τίποτα από λάθος χρήση. Αν μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς να κάνω να το συντηρώ κτλ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο . @lounben ευχαριστώ για τη συμβουλή. Δεν θελω τρελες και πανικους 20 ευρο δωσατε, τι συντηρησεις και ακυρα λετε, για 10 ευρο παραπανω ρισκαρετε την σωματικη σας ακεραιοτητα(εστω και με μικρη πιθανοτητα να συμβει αυτο), το τελος της λογικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα