Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οικιακή χρήση που φυσάς το pc μια φορά στους 2-3 μήνες αξίζει.

Σε συχνή χρήση 1 φορά την εβδομάδα παθαίνει κάτι?

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΑιδια οπως προειπα το μηχανημα ειναι ΚΑΙ απορροφητηρας με μικρη παντως ενταση.Απλα προσαρμοστε μπροστα το σακουλακι που περικλειεται στη συσκευασια και στο πλαι το στομιο (ρουφαει απο το πλαι).Παντως φυσηξα το πισι και εγινε πεντακαθαρο (πολυ δυνατο το μηχανημα)......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λογο επαγγελματος εχουν περασει πολλα εργαλει απτα χερια μου ακριβα και αμεσως καταλαβαινεις τη διαφορα της κακης κατασκευης

εχω αγορασει πριν απο αρκετα χρονια μαυτο το λογοτυπο και χαρακτηριστικα απτο πρακτικερ σε μπλε χρωμα και φαινοταν καλη κατασκευη

το καταλαβα ακομα καλυτερα οταν επεσε στα χερια μου ενα κοκκινο<δε θυμαμαι απο που το ειχε αγορασει ο φιλος μου> και η κατασκευη του

που ειναι ολο πλαστικο επισης, ηταν χαμηλοτερης ποιοτητας....

δυστηχως καινουργιες παραγωγες σε τετοιες μαρκες-τιμες χρησιμοποιουν ανακυκλωμενα η χαμηλοτερης ποιοτητας υλικα

σα δυναμη ηταν το ιδιο...υποθετω οτι στο παλικαρι εσκασε μαλλον απο αυτο το λογο η το ειχε πιασει απο κει που μπαινει ο αερας και εγινε

πατατα....

εγω με το δικο μου καθαριζω βαζω φωτια και παιζω με το σκυλοοοmrgreen.png

επισης βαζουμε το πισι σε σταθερο χαμηλο μερος και σιγα σιγα χρησιμοποιουμε μεχρι να δουμε ποσο μας παιρνει η εχει φυγει η βρωμα...μακρια απτο προσωπο παντα προς τα κατω...

οποτε αν εχουμε καποιο θεμα να προστατευτουμε και ισως απο καποιο πιθανο κομματι αλλα να μη καταστρεψουμε και το πισακι μαςexclamation.png

Δημοσ.

και τα ανεμιστηρακια με ποιο τροπο τα μπλοκαρουμε? μεχρι στιγμης δε τα μπλοκαρω αλλα οπως ειπωθηκε και πιο πανω φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα ! :rolleyes:

Δημοσ.

Θα αντέξει να καθαρίσω το κουτί (pc) και έναν ενισχυτή που έχει πολύ σκόνη ή θα σκάσει (~5 λεπτά λειτουργία) ?

Δημοσ.

Ελεος δεν ειναι χειροβομβιδα.

ΚΑνε οτι εγω πατα τη σκανδαλη 5 δευτερα ασε την για λιγο ξανα το ιδιο κοκ.Μην καλυπτεις την εξοδο του αερα (κανει και ζεστη) και ολα οκ.

Δημοσ.

Υπερβολές έχουν ακουστεί γι αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλειάκι. Το παρέλαβα στην τελευταία προσφορά που είχε βγεί και το δουλεύω για 15-20 sec με διακοπές και όλα οκ!.

Δημοσ.

Καλά μην βαράτε :mrgreen: Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εργαλείο και φοβάμαι μην γίνει τίποτα από λάθος χρήση. Αν μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς να κάνω να το συντηρώ κτλ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο .:)

@lounben ευχαριστώ για τη συμβουλή. :-)

Δημοσ.

Καλά μην βαράτε :mrgreen: Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εργαλείο και φοβάμαι μην γίνει τίποτα από λάθος χρήση. Αν μπορεί να πει κάποιος τι ακριβώς να κάνω να το συντηρώ κτλ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο .:)

@lounben ευχαριστώ για τη συμβουλή. :-)

Δεν θελω τρελες και πανικους 20 ευρο δωσατε, τι συντηρησεις και ακυρα λετε, για 10 ευρο παραπανω ρισκαρετε την σωματικη σας ακεραιοτητα(εστω και με μικρη πιθανοτητα να συμβει αυτο), το τελος της λογικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...