Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πώς είτε είναι διαφορετικό προϊον είτε βελτιωμένο.

Άλλο υπόθεση και άλλο δεδομένο. Επειδή έχει καινούρια συσκευασία σημαίνει οτι θα είναι και βελτιωμένο?

Δημοσ.

Άλλο υπόθεση και άλλο δεδομένο. Επειδή έχει καινούρια συσκευασία σημαίνει οτι θα είναι και βελτιωμένο?

παντως περα απο τα ατυχηματα που αναφερονται ,πιστευω οτι για λογικη χρηση συμφωνα με τις προδιαγραφες ειναι καλο,το χρησιμοποιω παροδικα για φυσημσ ηλ.συσκευων και pc χωρις προβλημα...

Δημοσ.

Η συσκευασία που παρέλαβα είναι διαφορετική από την φώτο . Σήμερα το δοκίμασα στο haf 932 έκανε πολύ καλά την δουλειά του μιας και πραγματικά ανακάλυψα πως το κουτί είχε πάρα πολύ σκόνη.Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά , τουλάχιστο προς το παρόν. Πάντως το κουτί πρώτη φορά το βλέπω τόσο καθαρό.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Είπα πιθανόν. Μπορεί να ήταν ελλατωματική παρτίδα μπορεί διάφορα. Αλλά πόσο πιθανό είναι συσκευή του 2009 να είναι ίδια μετά από 3 χρόνια ? Λογικά κάτι θα έχουν αλλάξει στην κατασκευή (ελπίζω προς το καλύτερο :-D ).

Δημοσ.

Τελικά αξίζει το συγκεκριμένο εργαλείο? Να το πάρω μπας και φύγει ο χαμός από τη σκόνη στο PC?

και εγω νόμιζα οτι το καθάριζα με την σκούπα αλλα οταν το φύσηξα βγήκε πολύ πράμα:whistle:

Δημοσ.

Φιλε απο περιεργεια ειχες αλλαξει ποτε καρβουνακια?

Οσο για το αλλο (των bm tools) με τα μεταφορικα παει γυρω στα 34 ευρω οποτε παμε σε αλλη κατηγορια τιμης.

ΟΠως και να χει σκεφτομαι να το ακυρωσω και εγω με αυτα που εχω ακουσει.

Πρεπει να εχω περασει τα 3 χρονια της εγγυησης και δεν εχω αλλαξει καρβουνακια.

Φυσικα δεν το χρησιμοποιω τοσο συχνα.

Περισοτερο το καλοκαιρι παντως.

Δεν εχω τον φοβο ομως μην σκασει κτλ.

Να κανω καποιες διευκρινισεις ομως.

Το φθηνο που μου ειχε σκασει δεν θυμαμε τι μαρκα καν ηταν.

Δεν αναφερομε στην συγκεκριμενη μαρκα.

Αναφερομε στους φθηνους φυσητηρες.

Αυτο που εσκασε δεν το χρησιμοποιουσα συχνα.

Οταν εσκασε εκεινη την στιγμη δεν ειχε συμπληρωσει μισο λεπτο λειτουργιας.

Προηγουμενος πριν σκασει δεν εκανε καποιο παραξενο θορυβο η κατι που να προειδοποιει οτι κατι δεν παει καλα.

Αν τωρα σκεφτομουν να παρω δεν θα επερνα το ακριβο αλλα ουτε και αυτο το φθηνο.

θα προτιμουσα να φυσαω με το στομα τροπος του λεγειν παρα να κινδυνευω να σκασει στα μουτρα μου και να εχω τρεχαματα.

Οποιος χρησιμοποιει τετια φθηνα καλο θα ηταν να απομακρυνει αλλους απο διπλα του και να φοραει κρανος με το πλαστικο τζαμι του κρανους κατεβασμενο να προφυλαζει και τα ματια του.

Ψαξετε και λιγο το ιντερνετ.

Αν τα πουλανε μονο εδω τον πουλο.

Για μαλακες μας εχουν περασει.

Δημοσ.

Τελικα οσοι το εχετε αγορασει. μετα απο τοσο καιρο αντιμετωπισατε καποιο προβλημα, παρατηρησατε κατι περιεργο, εχετε να κανετε καποιο σχολιο για την ποιοτητα του φυσητηρα απο το εσοπ?

Δημοσ.

Πάντως εγώ που το χρησιμοποίησα για να καθαρίσω το PC έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Το έκανε πραγματικά σαν καινούργιο.

Και στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία δεν έμεινε ίχνος σκόνης.

Είχα βαρεθεί να πληρώνω τα πανάκριβα air canisters του πλαισίου, για το θέμα αξιοπιστίας μένει να δούμε.

Δημοσ.

ΠΑιδια σημερα αξιωθηκα να το παραλαβω.

Καταρχας εμενα ελεγε MULLER.Να υποθεσω σε αλλους πηγαν τα BORMANN ΚΑΙ σε αλλους τα MULLER(oxi oti αλλαζει κατι κινεζικα και τα δυο αλλα λεμε....).

Για να καθαρισω το κουτι του υπολογιστη το βαζω στο φυσημα η στο ρουφηγμα?Φυσαω τα παντα( επεξεργαστη,καρτα γραφικων κτλ)?Το κουτι το βαζω οριζοντια στο πατωμα?

Ειμαι ασχετος απο οτι καταλαβατε......

Δημοσ.

Το κουτι λεει "Φυσητηρας-απορροφητηρας"

Στις οδηγιες λεει οτι στην απορροφηση βαζεις ενα υφασματινο σακουλακι το οποιο μολις γεμισει το αφαιρεις.

Αλλα ως απορροφητηρα δεν το εχω δοκιμασει (γινεται?)

Δημοσ.

α)Για να καθαρισω το κουτι του υπολογιστη το βαζω στο φυσημα η στο ρουφηγμα?

β)Φυσαω τα παντα( επεξεργαστη,καρτα γραφικων κτλ)?

γ)Το κουτι το βαζω οριζοντια στο πατωμα?

α)Στο φύσημα και έξω από το σπίτι φυσικά.

β)Τα πάντα,απλώς να μπλοκάρεις τα ανεμιστηράκια για να μην γυρνάνε ανεξέλεγκτα,γιατί υπάρχει πιθανότητα να χαλάσουν,επίσης επειδή είναι ρίχνει δυνατά τον αέρα καλό είναι να το έχεις σε κάποια απόσταση(20 με 30 πόντους περίπου) και όχι εξ'επαφής μην τυχόν σου κάνει καμμιά ζημιά σε κανένα εξάρτημα της μητρικής(λίγο δύσκολο βέβαια,,αλλά ''φύλαγε τα ρούχα σου..'').

γ)Όπως σε βολεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...