Aias Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/jason-6.jpg θα παρω να φοραω κατι τετοιο τοτε για να μην εχω προβλημα.
zizu10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 εγώ το παρέλαβα σήμερα.Μια χαρά φαίνεται. Έλα πες την αλήθεια, το πήρες να το κρατάς στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό (Πλάκα κάνω εννοείται)
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Παρέλαβα κι εγώ. Τι να σκάσει, τι είναι αυτά που λέτε. φύσηξα το κουτί του υπολογιστή και τώρα πηγαίνω προς τα τρία γουρουνάκια. Πιστεύω πως δύο στα τρία τα έχω.
kapodistrias Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γράφει το manual τελικά τίποτα οτι πρέπει να χρησιμοποείται "λίγο" κτλ?
dimigar Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Υπάρχει και εδώ πιο φθηνά: http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/mastoremata/ergaleia-reymatos/ergaleia-diakosmisis/bormann-q1f-28-fysero/prod1730297pp/?ref=bestprice.gr
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μ' αρέσει που είναι όλα από κάτι κατασκευαστές ότι να ναι και έχουν σκαλώσει ντε και καλά να μας πείσουν ότι είναι γερμανικά η γερμανοφερμενα. Muller Bormann Einhell κτλ Krausmann Χαχαχα
Sotosgl Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μου ηρθε σημερα το εβαλα στην πριζα εκανε μια εκρηξη και κατεστρεψε το μισο σπιτι και τωρα ειμαι αστεγος... Περα απο την πλακα υπαρχουν αρκετοι τροποι που καποιος που δεν νιωθει πως λειτουργει μπορει να το κανει να δυσλετουργησει με αποτελεσμα να εκραγει λιωσει κλπ κλπ. Μη φερνετε την καταστροφη,αν ο χρηστης ειναι περιεργος ή δεν μπορει να κατανοησει τα βασικα για την λειτουργια του,δεν φταιει το μηχανημα.
teodor_ch Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μη φερνετε την καταστροφη,αν ο χρηστης ειναι περιεργος ή δεν μπορει να κατανοησει τα βασικα για την λειτουργια του,δεν φταιει το μηχανημα. ότι είναι κακή υλοποίηση/σχεδίαση για παράδειγμα και φέρνει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή! κακό του κεφαλιού του λοιπόν
Sotosgl Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 κακή υλοποίηση/σχεδίαση=16.95€ και οχι 100€++ οπως οι Γερμανικες υλοποιησεις. Σε κινδυνο την ανθρωπινη ζωη μπαααααα,αν ο αλλος το εχει ανοιχτο 25 λεπτα για να στεγνωσει το χαλί που μολις επλυνε,αν το βουτηξει στην πισινα του για να δει αν γινεται τζακουζι και αν το ειχε αφησει σε μια αποθηκη ακαλυπτο και ειχαν κανει φωλια οι κατσαριδες και οι αραχνες μεσα του,ειναι το ιδιο επικυνδυνος με τους τυπους που κολλανε τις ασφαλειες με ζελοτειπ επειδη βαριουνται να τις αλλαξουν και φωναζουν επειδη τους χτυπησε το ρευμα και εμειναν παραλυτοι κατηγοροντας την ασφαλεια, Ακραια παραδειγματα το ξερω,αλλα αστοχια υλικου συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια,κινεζιά ξεκινεζιά μερικα απο αυτα τα Noname μου εχουν κρατησει περισσοτερο απο τα ποιοτικα με τις μεγαλες περγαμηνες. Δοξα Τον Θεο Screenshot υπηρχε και μπορουσες να δεις αν μηχανολογικα ο σχεδιασμος του ειναι χαλια στην τελικη. Καλη συνεχεια παιδες.
teodor_ch Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σε κινδυνο την ανθρωπινη ζωη μπαααααα,αν ο αλλος το εχει ανοιχτο 25 λεπτα μία μαρτυρία εδώ μέσα έγραψε για χρήση <1' και μπουμ! καληνύχτα
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Κι εμένα μου 'σκασε ένα τέτοιο blower πριν λίγα χρόνια, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ή κάτι τέτοιο. Θα ήθελα πολύ να το αντικαταστήσω με ένα ακριβό, επώνυμο, κλπκλκπ. Ας όψονται όμως τα δύσκολα οικονομικά, πήρα πάλι το ίδιο, god help me. Ευτυχώς, το δεύτερο blower δεν έχει δώσει ένδειξη πως πρόκειται να σκάσει όπως το πρώτο, αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με πάει τρεις και μία. Ούτε στον εχθρό μου δε θα ευχόμουν τέτοιο ψυχολογικό φορτίο! Αυτή η μαρτυρία μετράει ? Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα πέρα από το σκάσιμο του junior 21 στις 18/5/09 που δεν γνωρίζουμε υπο ποιές προυποθέσεις έγινε, δεν υπάρχει άλλο περιστατικό με κάτι αντίστοιχο. Το γεγονός ότι 3 χρόνια μετά το προϊόν συνεχίζει να πωλείται σημαίνει πώς είτε ήταν κάτι τυχαίο, είτε έγινε λόγω κακής χρήσης. Όποιος παρέλαβε από eshop ας πεί αν η συσκευασία είναι η ίδια.
vasman15 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αυτή η μαρτυρία μετράει ? Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα πέρα από το σκάσιμο του junior 21 στις 18/5/09 που δεν γνωρίζουμε υπο ποιές προυποθέσεις έγινε, δεν υπάρχει άλλο περιστατικό με κάτι αντίστοιχο. Το γεγονός ότι 3 χρόνια μετά το προϊόν συνεχίζει να πωλείται σημαίνει πώς είτε ήταν κάτι τυχαίο, είτε έγινε λόγω κακής χρήσης. Όποιος παρέλαβε από eshop ας πεί αν η συσκευασία είναι η ίδια. η δικια μου συσκευασια ειναι διαφορετικη,σημ.αγορα προηγουμενης προσφορας...αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 η δικια μου συσκευασια ειναι διαφορετικη,σημ.αγορα προηγουμενης προσφορας...αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πώς είτε είναι διαφορετικό προϊον είτε βελτιωμένο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να τονίσω πως η φωτό που παράθεσα είναι από το προβληματικό του junior 21 από εδώ http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html Εγώ ακόμα το ψάχνω αν θα το πάρω. Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να δώσουμε 100 ευρώ για φυσητήρα αλλά και να μου περίσσευαν με 100 ευρώ παίρνεις νέο case όχι ξεσκονηστήρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα