idomeneas26 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και αν ο άλλος θέλει να βγεί στη βεράντα ή στο κήπο να φυσήξει τα φύλλα θα κάνει βόλτες το κομπρέσορα με το βαρελάκι του? Γιατί κάνετε αόριστες υποθέσεις? Πού ξέρεις γιατί αγοράζει κάποιος μία συσκευή? Εγω αναφερομαι για το καθάρισμα του pc , αλλα για οτι χρήση και να το θέλεις τα 100+ ειναι υπερβολικα για εμενα.Επισης το κομπρεσερ εχει πολλες χρησεις και δεν ειναι μονο για να φυσας την σκονη.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δηλαδή είναι κακή χρήση να χρησιμοποιεί κάποιος κανονικά το μηχάνημα που αγόρασε; Αυτό ρωτάω να μάθω. Αν έσκασε σε λειτουργία 5' είναι κακή χρήση και ήταν τυχερός. Αν έσκασε σε λιγότερο από 30" είναι αστοχία της συσκευής.
moredread Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και αν ο άλλος θέλει να βγεί στη βεράντα ή στο κήπο να φυσήξει τα φύλλα θα κάνει βόλτες το κομπρέσορα με το βαρελάκι του? Γιατί κάνετε αόριστες υποθέσεις? Πού ξέρεις γιατί αγοράζει κάποιος μία συσκευή? παίρνεις λάστιχο υψηλής πίεσης 0,38 το μέτρο.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αυτό ρωτάω να μάθω. Αν έσκασε σε λειτουργία 5' είναι κακή χρήση και ήταν τυχερός. Αν έσκασε σε λιγότερο από 30" είναι αστοχία της συσκευής. κατι που σκαει ή υπαρχει πιθανοτητα να σκασει με χρηση 5' πρεπει να αποσυρεται απο την αγορα απευθειας μονο και μονο για την πιθανοτητα τραυματισμου. δε μιλαμε οτι λογω κακη κατασκευης καιγεται ή βραχυκυκλωνει δλδ απλα σταματαει να λειτουργει. σα να μου λες οτι σου πουλαω ενα αμαξι και σου λεω οτι ειναι κακο να πατας συνεχεια φρενα (ναι ειναι κακο γιατι φαγωνονται τακακια-δισκοι) αλλα αν το παρακανεις σε 1/1000 αμαξια σπανε τα φρενα και πεφτεις στο γκρεμο... απο την αλλη και εγω δε πιστευω οτι σε λογικη χρηση μπορει να παθει κατι τετοιο και πιστευω οτι ειναι και καλη αγορα για οσους το παρηγγειλαν. αλλα η αληθεια να λεγεται. θεμα με το μηχανημα φαινεται να υπαρχει
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν κάποιος παρέλαβε ας πεί την αποψή του. Μπορεί να είναι νέα παρτίδα που να μην παρουσιάζει αυτό το θέμα. κατι που σκαει ή υπαρχει πιθανοτητα να σκασει με χρηση 5' πρεπει να αποσυρεται απο την αγορα απευθειας μονο και μονο για την πιθανοτητα τραυματισμου. Έχει αναφερθεί ότι στις οδηγίες μιλάει για χρήση 1min ή κάνω λάθος ?. 5 λεπτά για ξεσκόνιμα case είναι υπερβολικά.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν κάποιος παρέλαβε ας πεί την αποψή του. Μπορεί να είναι νέα παρτίδα που να μην παρουσιάζει αυτό το θέμα. Έχει αναφερθεί ότι στις οδηγίες μιλάει για χρήση 1min ή κάνω λάθος ?. 5 λεπτά για ξεσκόνιμα case είναι υπερβολικά. δεν ειπα οτι δε το αναφερει. ακομα και αν το αναφερει το 1λεπτο αυτο δεν δινει πανακεια σε μια συσκευη να παρουσιαζει τετοιου ειδους δυσλειτουργια με λιγο παραπανω χρηση. 5 λεπτα για ξεσκονισμα case εννοειτε ειναι υπερβολικα αλλα πιστεψε με αν δεις το παλιο μου case δεν ειναι καθολου
greekparot Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εχω το ιδιο απο Αθηνας το ειχα παρει πριν 3-4 χρονια.Μια χαρα την κανει τη δουλεια του' date=' αρκει να γνωριζεις τους περιορισμους του. Δε το χρησιμοποιω ποτε πανω απο μισο λεπτο τη φορα, αλλωστε με τη δυναμη που εχει σε μισο λεπτο εχει αλλαξει τα φωτα στη σκονη σε οποιαδηποτε συσκευη. Δεν ειναι μοτερ που μπορεις να το δουλευεις συνεχομενα. Σχεση τιμης προς αποδοση αριστη.[/quote'] Με τον ίδιο τροπο το χρησιμοποιω και εγω. Εχω καθαρισει πολλα pc. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με ότι έχω διαβάσει. Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αυτό ρωτάω να μάθω. Αν έσκασε σε λειτουργία 5' είναι κακή χρήση και ήταν τυχερός. Αν έσκασε σε λιγότερο από 30" είναι αστοχία της συσκευής. Εγώ θέλω 25 λεπτά να φυσάω ότι φυσάω. Στις οδηγίες χρήσης αναφέρει κάπου πόση ώρα μπορούμε να το έχουμε σε λειτουργία; Αν ναι, τότε αλλάζει το πράγμα.
ColdFusion Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το έκανα παραγγελία και εγώ τελικά είναι αξιόπιστο η να φορέσω το κράνος μου? Sent from my GT-I9000 using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Είναι αξιόπιστο, απλά δουλεύουμε στη Bosch, έχοντας και μετοχές, οπότε απλά το δυσφημίζουμε. 1
kapodistrias Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν το αγοράζεις-> δεν καθαρίζεις τον υπολογιστή Το αγοράζεις-> μπορεί να σκάσει->δεν καθαρίζεις τον υπολογιστή Μένεις στο ευρώ->μπορεί να μην έχεις να ξοδέψεις->χρεωκοπία Δεν μένεις στο ευρώ->χρεωκοπία :mrgreen: 1
teodor_ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παίρνεις λάστιχο υψηλής πίεσης 0,38 το μέτρο. καμία σχέση ο όγκος αέρα που βγάζει ο κομπρέσορας, πάλι δεν κάνει για τον κήπο για παράδειγμα και δε γράφει πουθενά ότι προορίζεται μόνο για τον υπολογιστή με μέγιστη χρήση <1' το προϊόν είναι επικίνδυνο αλλά ακόμα πιο επικίνδυνοι είναι όσοι έπαθαν ζημιά και δεν έκαναν καταγγελία κακώς καθόμαστε και το συζητάμε
Aias Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για καποιον που θα καθαρισει το κουτακι του μια - δυο φορες τον μηνα (2-3 λεπτα να κανεις?) νομιζω ειναι super. Τωρα αμα το θες να καθαρισεις το γηπεδο στο Καραισκακη σιγουρα δεν κανει... Εγω παντως αυριο παω να παραλαβω .
teodor_ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για καποιον που θα καθαρισει το κουτακι του μια - δυο φορες τον μηνα (2-3 λεπτα να κανεις?) νομιζω ειναι super. Τωρα αμα το θες να καθαρισεις το γηπεδο στο Καραισκακη σιγουρα δεν κανει... Εγω παντως αυριο παω να παραλαβω . ελπίζω να λές τα ίδια ακόμα και αν τύχει να σου σκάσει
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για καποιον που θα καθαρισει το κουτακι του μια - δυο φορες τον μηνα (2-3 λεπτα να κανεις?) νομιζω ειναι super. Τωρα αμα το θες να καθαρισεις το γηπεδο στο Καραισκακη σιγουρα δεν κανει... Εγω παντως αυριο παω να παραλαβω . Να κοιτάξεις για εφημερευον νοσοκομείο πριν το χρησιμοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα