Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Τα καρβουνακια(ψηκτρες) μεταφέρουν την τάση τροφοδοσιας στον συλλέκτη του μοτερ ωστε να μπορει να περιστραφει.

2) Επειδη το υλικο τους ειναι γραφίτης οσο λειτουργεί αυτα φαγώνονται με αποτελεσμα καποια στιγμη να σταματησει να γυριζει η να κανει διακοπές .

ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Δημοσ.

Περισσότεροι από 10 χρήστες που το έχουν καιρό (1-2 χρόνια) δηλώνουν ικανοποιημένοι και υπάρχουν και 2 κρούσματα με σκάσιμο. Θα μπορούσες να δώσεις λεπτομέρειες για την χρήση που το έκανες και είχες αυτό το περιστατικό πχ το δούλευες συνεχόμενα για πάνω από 1' ?

Δεν το χρησιμοποιουσα συχνα και στην συγκεκριμενη φορα που εσκασε ηταν σε λειτουργια λιγοτερο απο μισο λεπτο.

Καποια φορα που επεστρεψα στο καταστημα που το ειχα αγορασει ειδα οτι δεν το πουλουσαν πλεον ουτε καποιο παρομοιο.

Οσον αφορα τον χρονο που αναφερεις ε κανα διλεπτο δεν θα φυσηξεις τον υπολογιστη ;

Τεσπα οπως και ναχει τωρα εχω Hitachi rb 40va τα τελευταια χρονια και καποιες φορες το εχω λειτουργησει και για πολυ ωρα χωρις προβλημα.

Φαντασου οτι μια μερα το ειχε παρει ο πατερας μου και πηγε να κανει αποψυξη με αυτο στην καταψυξη.

Πρεπει να το ειχε στο full κανα πενταλεπτο συνεχεια πριν τον πετυχω και του το παρω.

Δεν καταλαβαινει τιποτα το συγκεκριμενο και εχει και εγγυηση 3 χρονια.

Ειναι ακριβο βεβαια αλλα δεν ρισκαρω να παρω ενα εργαλειο που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκασει.

Εγω εζησα αυτη την εμπειρια

Εσυ απο οτι καταλαβαινω οχι.

Φαντασουν οτι ειχα διπλα μου αλλα ατομα και ακομα λεω τι τυχη ηταν αυτη που δεν εφαγα ουτε εγω ουτε καποιος αλλος τα πλαστικα κοματια που εκσεντονιστηκαν να γινει καμια ζημια και να τρεχουμε αρον αρον στο νοσοκομειο.

Ο θορυβος που εκανε οταν εσκασε ειναι σαν να πυροβολουν διπλα απο το αυτι σου.

Τα χανεις κυριολεκτικα.

Στην μεση ανοιξε σαν καρπουζι.

Και δεν υπηρχε καποιος παραξενος θορυβος προειδοποιητικος να καταλαβω οτι ισως ειχε καποιο προβλημα.

Θα αγοραζες ενα κινεζικο σιδερο που δεκα που το χρησιμοποιησαν το βρηκαν καλο και φθηνο αλλα αλλοι δυο επαθαν ηλεκτροπληξια ?

Δημοσ.

Κι εμένα μου 'σκασε ένα τέτοιο blower πριν λίγα χρόνια, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ή κάτι τέτοιο. Θα ήθελα πολύ να το αντικαταστήσω με ένα ακριβό, επώνυμο, κλπκλκπ. Ας όψονται όμως τα δύσκολα οικονομικά, πήρα πάλι το ίδιο, god help me. Ευτυχώς, το δεύτερο blower δεν έχει δώσει ένδειξη πως πρόκειται να σκάσει όπως το πρώτο, αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με πάει τρεις και μία. :-D Ούτε στον εχθρό μου δε θα ευχόμουν τέτοιο ψυχολογικό φορτίο!

Όποιος δεν έχει πρόβλημα χρημάτων, να πάει οπωσδήποτε σε ακριβότερο/ποιοτικότερο.

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω φιλε MINDER εδωσες ενα 150 ευρω για να φυσας 1 λεπτο max το Pc σου καθε 3 μηνες?

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω φιλε MINDER εδωσες ενα 150 ευρω για να φυσας 1 λεπτο max το Pc σου καθε 3 μηνες?

όχι, έδωσε ένα 150ευρώ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Το σκάσιμο απο ότι διαβάζετε είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο...

αλλιώς στο αμάξι τον πύργο και καθάρισμα στο βενζινάδικο....

Δημοσ.

ειναι πολυ πιθανο οτι ο φυσητηρας της bormann εχει μειωμενη ποιοτητα υλικων κατασκευης με αποτελεσμα σε ορισμενα κομματια η φτερωτη λογω κραδασμων στις πολλες στροφες να ''βρισκει'' στο εξωτερικο περιβλημα ή ισως να σπαει καποιο κομματι της φτερωτης του μοτερ και να σκαει ο φυσητηρας. εχουμε ηδη 1 περιστατικο απο τις φωτο, αλλο ενα παιδι που το δηλωσε εδω στο θεμα και σιγουρα θα υπαρχουν και καποιες αλλες περιπτωσεις που το επαθαν και δε το ξερουμε.

απο την αλλη ειναι προσιτος και δυνατος και κανει καλα τη δουλεια που προοριζεται.

θα σας προτεινα οσοι τον χρησιμοποιειτε να βαζετε ενα ζευγαρι γαντια εργασιας και ενα ζευγαρι προστατευτικα γυαλια (εχει πρακτικερ και αλεξ πακ πολυ φθηνα) που ετσι και αλλιως συνιστουν οι οδηγιες πολλων ηλεκτρικων εργαλειων κατα τη χρηση τους.

παντως προσωπικα για 1-2 καθαρισματα το μηνα του υπολογιστη θα προτιμουσα ενα σπρευ πεπιεσμένου αερα στα 4-5 ευρω. προσωπικη βεβαια αποψη

Δημοσ.

Το είχα παραγγείλει αλλά το ακύρωσα. Αν είναι να κινδυνεύω για ένα καθαρισμό αστο καλύτερα.

Θα πάω praktiker να δω τι έχει αλλιώς βενζινάδικο μάλλον. Το σπραυ τελειώνει πολύ γρήγορα!

Δημοσ.

Δεν το χρησιμοποιουσα συχνα και στην συγκεκριμενη φορα που εσκασε ηταν σε λειτουργια λιγοτερο απο μισο λεπτο.

Καποια φορα που επεστρεψα στο καταστημα που το ειχα αγορασει ειδα οτι δεν το πουλουσαν πλεον ουτε καποιο παρομοιο.

Οσον αφορα τον χρονο που αναφερεις ε κανα διλεπτο δεν θα φυσηξεις τον υπολογιστη ;

Τεσπα οπως και ναχει τωρα εχω Hitachi rb 40va τα τελευταια χρονια και καποιες φορες το εχω λειτουργησει και για πολυ ωρα χωρις προβλημα.

Φαντασου οτι μια μερα το ειχε παρει ο πατερας μου και πηγε να κανει αποψυξη με αυτο στην καταψυξη.

Πρεπει να το ειχε στο full κανα πενταλεπτο συνεχεια πριν τον πετυχω και του το παρω.

Δεν καταλαβαινει τιποτα το συγκεκριμενο και εχει και εγγυηση 3 χρονια.

Ειναι ακριβο βεβαια αλλα δεν ρισκαρω να παρω ενα εργαλειο που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκασει.

Εγω εζησα αυτη την εμπειρια

Εσυ απο οτι καταλαβαινω οχι.

Φαντασουν οτι ειχα διπλα μου αλλα ατομα και ακομα λεω τι τυχη ηταν αυτη που δεν εφαγα ουτε εγω ουτε καποιος αλλος τα πλαστικα κοματια που εκσεντονιστηκαν να γινει καμια ζημια και να τρεχουμε αρον αρον στο νοσοκομειο.

Ο θορυβος που εκανε οταν εσκασε ειναι σαν να πυροβολουν διπλα απο το αυτι σου.

Τα χανεις κυριολεκτικα.

Στην μεση ανοιξε σαν καρπουζι.

Και δεν υπηρχε καποιος παραξενος θορυβος προειδοποιητικος να καταλαβω οτι ισως ειχε καποιο προβλημα.

Θα αγοραζες ενα κινεζικο σιδερο που δεκα που το χρησιμοποιησαν το βρηκαν καλο και φθηνο αλλα αλλοι δυο επαθαν ηλεκτροπληξια ?

Φιλε απο περιεργεια ειχες αλλαξει ποτε καρβουνακια?

Οσο για το αλλο (των bm tools) με τα μεταφορικα παει γυρω στα 34 ευρω οποτε παμε σε αλλη κατηγορια τιμης.

ΟΠως και να χει σκεφτομαι να το ακυρωσω και εγω με αυτα που εχω ακουσει.

Δημοσ.

όχι, έδωσε ένα 150ευρώ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Το σκάσιμο απο ότι διαβάζετε είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο...

αλλιώς στο αμάξι τον πύργο και καθάρισμα στο βενζινάδικο....

Αμα ειναι να δώσεις τόσα λεφτά παίρνεις ενα κομπρεσέρ αέρος και ενα πιστόλι και κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Αμα ειναι να δώσεις τόσα λεφτά παίρνεις ενα κομπρεσέρ αέρος και ενα πιστόλι και κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα.

Και αν ο άλλος θέλει να βγεί στη βεράντα ή στο κήπο να φυσήξει τα φύλλα θα κάνει βόλτες το κομπρέσορα με το βαρελάκι του?

Γιατί κάνετε αόριστες υποθέσεις?

Πού ξέρεις γιατί αγοράζει κάποιος μία συσκευή?

Δημοσ.

Εχω το ιδιο απο Αθηνας το ειχα παρει πριν 3-4 χρονια.

Μια χαρα την κανει τη δουλεια του, αρκει να γνωριζεις τους περιορισμους του.

Δε το χρησιμοποιω ποτε πανω απο μισο λεπτο τη φορα, αλλωστε με τη δυναμη που εχει σε μισο λεπτο εχει αλλαξει τα φωτα στη σκονη σε οποιαδηποτε συσκευη.

Δεν ειναι μοτερ που μπορεις να το δουλευεις συνεχομενα.

Σχεση τιμης προς αποδοση αριστη.

Δημοσ.

Και αν ο άλλος θέλει να βγεί στη βεράντα ή στο κήπο να φυσήξει τα φύλλα θα κάνει βόλτες το κομπρέσορα με το βαρελάκι του?

Γιατί κάνετε αόριστες υποθέσεις?

Πού ξέρεις γιατί αγοράζει κάποιος μία συσκευή?

Οντως μπορει να θελει να φυσαει και το wind surf του καμια μερα αμα εχει νηνεμια....

Εδω μιλαμε καθαρα για μια συσκευη για να καθαριζεις το pc σου.Τωρα αμα εχεις ιντερνετ καφε η' εχεις καμια τρελα και θες να το φυσας κανα 5 λεπτο ειναι αλλο πακετο.

Δημοσ.

Έχει βγεί αρκετές φορές από τo crazy sundays αλλά πάντα έρχεται στην επιφάνεια αυτό το θέμα και δεν προχωράω σε αγορά. Το θέμα είναι ότι το έχουν πάρει αρκετοί αλλά τα περιστατικά είναι 1-2 και χωρίς να γνωρίζουμε την χρήση δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Πιθανολογώ ότι σε όσους είχαν την ατυχία να σκάσει οφείλεται σε κακή χρήση και συγκεκριμένα σε παρατεταμένη λειτουργία άνω των 2'. Στα 30sec αν κάποιος μια φορά το 3μηνο φυσήξει ένα pc δεν νομίζω να είναι και τόσο "τυχερος". Από την άλλη υπάρχει κάποια ενναλακτική ποιοτική πρόταση μέχρι 25 ευρώ ? Γιατί 150 μόνο κάποιος επαγγελματίας που θέλει να φυσάει 30-40 pc θα έδινε.

Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι σε όσους είχαν την ατυχία να σκάσει οφείλεται σε κακή χρήση και συγκεκριμένα σε παρατεταμένη λειτουργία άνω των 2'. Στα 30sec αν κάποιος μια φορά το 3μηνο φυσήξει ένα pc δεν νομίζω να είναι και τόσο "τυχερος". Από την άλλη υπάρχει κάποια ενναλακτική ποιοτική πρόταση μέχρι 25 ευρώ ? Γιατί 150 μόνο κάποιος επαγγελματίας που θέλει να φυσάει 30-40 pc θα έδινε.

Δηλαδή είναι κακή χρήση να χρησιμοποιεί κάποιος κανονικά το μηχάνημα που αγόρασε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...