kamui Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ΠΑιδια αυτα που λεει ο φιλος ειναι πολυ ανησυχητικα. ΚΑποιος αλλος φιλος που εχει το ιδιο να μας πει? ΚΑι ακτι ακομη.Ο αερας που πεταει ειναι πεπιεσμενος(σαν απο κομπρεσερ δηλαδη).Το ρωταω για να δω αν κανει και για καθαρισμο αξεσουαρ αυτοκινητων (φιλτρο αερα, φιλτρο καμπινας κτλ). Πεπιεσμένο? ένα απλό φουρφούρι είναι. Φαντάζομαι (χωρίς να είμαι και κανένας με τέτοιες γνώσεις) πως για να έβγαζε πεπιεσμένο θα έπρεπε να είχε κάπιο καζάνι (θάλαμο και μανόμετρο) όπου θα συπιέζεται ο αέρας και θα έχεις και οπτική της πίεσης που επικρατεί.
mikevchq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ο αερας ειναι πεπιεσμενος οταν βρισκεται εντος καποιου θαλαμου, οπως πχ στα compresser. Η συγκεκριμενη συσκευη παρεχει αερα με υψηλη πιεση. Το συγκεκριμενο μηχανημα το εχω 3 χρονια και δουλευει απροβληματιστα. Ειναι αρκετα δυνατο (αν φυσηξω στο εδαφος σηκωνει χαλαρα το χαλι απο το πατωμα). Τα προβληματα που λενε οτι παρουσιαζει (αναφερομαι σε προηγουμενο post που λεει οτι σταματησε να δουλευει) ειναι επειδη δεν ειχε γινει συντηρηση. Καθε τοσο πρεπει να αλλαζουν τα καρβουνακια του μοτερ γιατι ειναι αναλωσιμα. Θα παρατηρησετε δυο πλαστικες ταπες με εγκοπη που ξεβιδωνουν με πλατυ κατσαβιδι. Εκει ειναι τα καρβουνακια, βρισκονται ευκολα στο εμποριο και ειναι και φθηνα. Μερικες φορες, αν το δουλευεις για ωρα μπορει να υπερθερμανθουν και να κολλησουν με την επιφανεια που τριβονται. Εγω τον συνιστω με κλειστα ματια αν και νομιζω οτι αξιζουν λιγα λεφτα παραπανω για τον Skil που ειναι και επωνυμος.
kwstas_pap Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 έχω ένα τέτοιο πάνω από 5 χρόνια.. το έχω χρησιμοποιήσει καμιά 30ριά φορές και πιστεύω δεν έχει έρθει η ώρα να αλλάξω τα καρβουνάκια .. έχω 2 σχετικές ερωτήσεις: 1) τι κάνουν τα καρβουνάκια; 2) πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα να τα αλλάξω; υγ όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει είναι επαναληπτικές των 30-40 δευτερολέπτων.. δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε ένα tower κρατώντας τη "σκανδάλη" για 5 λεπτά!.. έλεος δηλαδή!:-P
sterizos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχα. Εχω ενα ολοιδιο 2 χρονια και μια χαρα φυσαει.Αν ανατιναχτει ποτε τοτε χαλαλι.χαχαχαχα.
mitsos81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Του praktiker είναι με δυνατοτήτα επιλογής στροφών ή οχι? οχι φιλε fix ειναι.
teodor_ch Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχα. Εχω ενα ολοιδιο 2 χρονια και μια χαρα φυσαει.Αν ανατιναχτει ποτε τοτε χαλαλι.χαχαχαχα. μακάρι αν ανατιναχθεί να μπορείς να γελάς ακόμα
idomeneas26 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 έχω ένα τέτοιο πάνω από 5 χρόνια.. το έχω χρησιμοποιήσει καμιά 30ριά φορές και πιστεύω δεν έχει έρθει η ώρα να αλλάξω τα καρβουνάκια .. έχω 2 σχετικές ερωτήσεις: 1) τι κάνουν τα καρβουνάκια; 2) πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα να τα αλλάξω; υγ όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει είναι επαναληπτικές των 30-40 δευτερολέπτων.. δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε ένα tower κρατώντας τη "σκανδάλη" για 5 λεπτά!.. έλεος δηλαδή!:-P 1) Τα καρβουνακια(ψηκτρες) μεταφέρουν την τάση τροφοδοσιας στον συλλέκτη του μοτερ ωστε να μπορει να περιστραφει. 2) Επειδη το υλικο τους ειναι γραφίτης οσο λειτουργεί αυτα φαγώνονται με αποτελεσμα καποια στιγμη να σταματησει να γυριζει η να κανει διακοπές .
leros2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Του praktiker είναι με δυνατοτήτα επιλογής στροφών ή οχι? Όχι δεν έχει
MINDER Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μια φορα πριν χρονια ειχα παρει απο καταστημα με εργαλεια και εγω ενα φθηνο φυσητηρα. Το αποτελεσμα ηταν χωρις να τον εχω πολυχρησιμοποιησει στα καλα καθουμενα εσκασε μπρος στα μουτρα μου. Απο καθαρη τυχη δεν επαθα ζημια απο τα κοματια πλαστικο που εκτοξευθηκαν ουτε εγω ουτε οι τριγυρω μου σε αντιθεση με αλλον σε φωτο που ειδα στο ιντερνετ μετα ψαχνοντας. Απο κει και περα εσκασα 130 ευρω και πηρα ενα επαγγελματικο και ειμαι ησυχος. Τετιο πραγμα οχι να πληρωσω 20 ευρω ουτε να με πληρωνουν ξανα δεν ξαναπαιρνω. Καλου καλου οταν το χρησιμοποιητε φορατε και το κρανος της μηχανης.
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Είναι λογικό. Αυτό κόστιζε πριν 2 χρόνια 13€ μαζί με το ΦΠΑ. Βάλε το κέρδος του μαγαζιού και του προμηθευτή. Οπότε φαντάζεται κάποιος το κόστος κατασκευής.
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μια φορα πριν χρονια ειχα παρει απο καταστημα με εργαλεια και εγω ενα φθηνο φυσητηρα. Το αποτελεσμα ηταν χωρις να τον εχω πολυχρησιμοποιησει στα καλα καθουμενα εσκασε μπρος στα μουτρα μου. Απο καθαρη τυχη δεν επαθα ζημια απο τα κοματια πλαστικο που εκτοξευθηκαν ουτε εγω ουτε οι τριγυρω μου σε αντιθεση με αλλον σε φωτο που ειδα στο ιντερνετ μετα ψαχνοντας. Απο κει και περα εσκασα 130 ευρω και πηρα ενα επαγγελματικο και ειμαι ησυχος. Τετιο πραγμα οχι να πληρωσω 20 ευρω ουτε να με πληρωνουν ξανα δεν ξαναπαιρνω. Καλου καλου οταν το χρησιμοποιητε φορατε και το κρανος της μηχανης. Περισσότεροι από 10 χρήστες που το έχουν καιρό (1-2 χρόνια) δηλώνουν ικανοποιημένοι και υπάρχουν και 2 κρούσματα με σκάσιμο. Θα μπορούσες να δώσεις λεπτομέρειες για την χρήση που το έκανες και είχες αυτό το περιστατικό πχ το δούλευες συνεχόμενα για πάνω από 1' ?
aristidis540 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παιδια μαλλον ποιο σωστο ειναι να παρει καποιος κατι τετοιο http://www.bmtools.gr/Product/1542/Instance/1581/Page/240/ που ειναι επωνυμο εχει ρυθμιστη στροφων(αναβεις και καρβουνα στο χαμηλο) και εχει και αναρροφηση.
gpapadakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παιδια μαλλον ποιο σωστο ειναι να παρει καποιος κατι τετοιο http://www.bmtools.gr/Product/1542/Instance/1581/Page/240/ που ειναι επωνυμο εχει ρυθμιστη στροφων(αναβεις και καρβουνα στο χαμηλο) και εχει και αναρροφηση. Και αμα δεις την πεθερα την ωρα που φυσας τα καρβουνα, σου μπαινει καταλαθος ο διακοπτης στο δυνατο, τη σημαδευεις και παιρνεις 500.000 ποντους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα