aslanG7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ευχαριστημενος και γω απο παρομειο μηχανημα δυνατο αλλα το κανη το κουτι πιπιλα!!
keravnos21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δηλαδή λες ότι δεν κάνει για κάρβουνα ;;; Δεν κανει με την καμια για καρβουνα παλικαρι ειναι δυνατο θα τα πεταξει εξω απο την ψησταρια στανταρ.
tigersgate6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Tον έχω χρόνια, και έχει αρκετή δύναμη για το ξεσκόνισμα pc (προσοχή στα fan..) ενώ εσχάτως τον χρησιμοποιώ για να διώχνω νερά από δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου. Tι πρεπει να προσεξουμε στα fan φιλτατε ? εκανα και εγω την αγορα μου απο χθες το βραδυ πριν βγει το θεμα εδω ... το σκεφτηκα να το βγαλω αλλα λεω δεν ειναι και τρελη προσφορα και θα αρχισετε τα κραξιματα ...χαχαχα
keravnos21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Tι πρεπει να προσεξουμε στα fan φιλτατε ? εκανα και εγω την αγορα μου απο χθες το βραδυ πριν βγει το θεμα εδω ... το σκεφτηκα να το βγαλω αλλα λεω δεν ειναι και τρελη προσφορα και θα αρχισετε τα κραξιματα ...χαχαχα Να το εχεις σε μια αποσταση απο το pc τουλαχιστον ενα μετρο και να μην ειναι σε λειτουργεια βεβαια.
kapodistrias Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μηπως αξιζει να δωσουμε κατι παραπανω για κατι ποιο επωνυμο και με ρυθμιση στροφων. http://www.bmtools.gr/Product/1542/Instance/1581/Page/240/ Ίσως αυτο να είναι πιο χρήσιμο ώστε να μην χρειάζεται να είναι κάποιος από απόσταση κτλ...
tigersgate6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Να το εχεις σε μια αποσταση απο το pc τουλαχιστον ενα μετρο και να μην ειναι σε λειτουργεια βεβαια. ωραια ευχαριστω για τη βοηθεια .... οποτε αντε με το καλο να παραλαβει το eshop να παραλαβουμε και εμεις και να δοκιμασουμε να καθαρισουμε το pc για πρωτη φορα .....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Tι πρεπει να προσεξουμε στα fan φιλτατε ? εκανα και εγω την αγορα μου απο χθες το βραδυ πριν βγει το θεμα εδω ... το σκεφτηκα να το βγαλω αλλα λεω δεν ειναι και τρελη προσφορα και θα αρχισετε τα κραξιματα ...χαχαχα Κάποιοι hardware guru συνιστούν να μην γυρνάνε τα ανεμιστήρια όταν τα φυσάμε, γιατί παράγουν ρεύμα και μπορεί να καεί τίποτα. Εγώ τα βαράω αλύπητα όμως, χωρίς παρατράγουδα.
diplo Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Κάποιοι hardware guru συνιστούν να μην γυρνάνε τα ανεμιστήρια όταν τα φυσάμε, γιατί παράγουν ρεύμα και μπορεί να καεί τίποτα. Εγώ τα βαράω αλύπητα όμως, χωρίς παρατράγουδα. εγώ για καλό και για κακό, σφηνώνω τα ανεμιστηράκια με κάνα κατσαβίδι ή μπατονέτα για να μη γυρίζουν. better safe than sorry
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σωστά! Θα κρατάτε κόντρα με ένα κατσαβιδι ή στυλο τα fan καθώς τα φυσατε γιατι πολλές φορές καίγονται πολυ εύκολα. Sent from my iPhone using Insomnia
leros2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Όχι κατσαβίδι .. γενικά όχι μεταλλικό αντικείμενο.... μολύβι στυλό μπατονέτα όλα καλά Ο λόγος που περισσότερο ισχύει είναι ότι πολλοί ανεμιστήρες αρχίζουν να κάνουν θόρυβο αν γυρίσουν αντίστροφα με πολλές στροφές ....
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOWER! Πέρασαν τρία από τα χέρια μου. Το πρώτο το αγόρασα, το δεύτερο μου το έδωσε ένας φίλος και το τρίτο ήταν ενός φίλου και κάποιες φορές το δουλεύαμε μαζί. Το πρώτο πήρε φωτιά την ώρα που το λειτουργούσα. Στο σημείο που είναι το καλώδιο του ρεύματος στη μεριά της συσκευής, βγήκε μία φλόγα και το πέταξα από τα χέρια μου. Το δεύτερο άρχισε να χαρχαλάει και δούλευε όποτε ήθελε. Το χρησιμοποιούσα με μεγάλη προσοχή. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε τελείως να λειτουργεί. Το τρίτο χαρχαλάει και είναι η ώρα του. Αλλά δεν το χρησιμοποιούμε. Μέλος από γειτονικό Forum, τραυματίστηκε με το συγκεκριμένο Blower. Link ! ! ! Καταλαβαίνω ότι όσοι το αγοράσαμε, βρήκαμε τη τιμή του καλή. Δυστυχώς όμως οι ώρες λειτουργίας του είναι πολύ συγκεκριμένες και πέρα από αυτό είναι επικίνδυνο. Αγόρασα το παρακάτω και μέχρι στιγμής έχει βγει πολύ καλό. Οι ώρες που έχει δουλέψει είναι περισσότερες και περισσότερη ώρα συνεχόμενης λειτουργίας και δουλεύει ρολόι. http://www.bestprice.../krausmann-6300 Είναι πολύ πιο δυνατό επίσης. Η ποιότητα των πλαστικών του δεν είναι η καλύτερη, αλλά το μοτέρ του είναι αστεράκι. Και πάλι προσοχή παιδιά. Όσοι μπορείτε να τα επιστρέψετε και δεν έχουν περάσει η 10 μέρες να το κάνετε, αλλιώς με μεγάλη προσοχή!
mitsos81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 πολυ καλο εχω και εγω ενα εδω και 2 χρονια περιπου απο praktiker μια στο τοσο ανοιγεις το κουτι και ολα πενα..
kapodistrias Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 πολυ καλο εχω και εγω ενα εδω και 2 χρονια περιπου απο praktiker μια στο τοσο ανοιγεις το κουτι και ολα πενα.. Του praktiker είναι με δυνατοτήτα επιλογής στροφών ή οχι?
louben Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOWER! Πέρασαν τρία από τα χέρια μου. Το πρώτο το αγόρασα, το δεύτερο μου το έδωσε ένας φίλος και το τρίτο ήταν ενός φίλου και κάποιες φορές το δουλεύαμε μαζί. Το πρώτο πήρε φωτιά την ώρα που το λειτουργούσα. Στο σημείο που είναι το καλώδιο του ρεύματος στη μεριά της συσκευής, βγήκε μία φλόγα και το πέταξα από τα χέρια μου. Το δεύτερο άρχισε να χαρχαλάει και δούλευε όποτε ήθελε. Το χρησιμοποιούσα με μεγάλη προσοχή. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε τελείως να λειτουργεί. Το τρίτο χαρχαλάει και είναι η ώρα του. Αλλά δεν το χρησιμοποιούμε. Μέλος από γειτονικό Forum, τραυματίστηκε με το συγκεκριμένο Blower. Link ! ! ! Καταλαβαίνω ότι όσοι το αγοράσαμε, βρήκαμε τη τιμή του καλή. Δυστυχώς όμως οι ώρες λειτουργίας του είναι πολύ συγκεκριμένες και πέρα από αυτό είναι επικίνδυνο. Αγόρασα το παρακάτω και μέχρι στιγμής έχει βγει πολύ καλό. Οι ώρες που έχει δουλέψει είναι περισσότερες και περισσότερη ώρα συνεχόμενης λειτουργίας και δουλεύει ρολόι. http://www.bestprice.../krausmann-6300 Είναι πολύ πιο δυνατό επίσης. Η ποιότητα των πλαστικών του δεν είναι η καλύτερη, αλλά το μοτέρ του είναι αστεράκι. Και πάλι προσοχή παιδιά. Όσοι μπορείτε να τα επιστρέψετε και δεν έχουν περάσει η 10 μέρες να το κάνετε, αλλιώς με μεγάλη προσοχή! ΠΑιδια αυτα που λεει ο φιλος ειναι πολυ ανησυχητικα. ΚΑποιος αλλος φιλος που εχει το ιδιο να μας πει? ΚΑι ακτι ακομη.Ο αερας που πεταει ειναι πεπιεσμενος(σαν απο κομπρεσερ δηλαδη).Το ρωταω για να δω αν κανει και για καθαρισμο αξεσουαρ αυτοκινητων (φιλτρο αερα, φιλτρο καμπινας κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα