harmteo Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.230001&sid=1 δεν ειναι καποια σπουδαια προσφορα στην τιμη. το εχει κανενας σας? ποση πιεση βγαζουν τα 500W?
keravnos21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πηρα ενα ιδιο απο praktiker πριν απο καμια 15αρια μερες κατι παραπανω απο 20 ευρωπουλα ειναι πολυ δυνατο να εισαι αρκετα μακρια απο το κουτι εγω απο αποσταση 2 μετρων περιπου το χρησιμοποιησα προσεχε το εχει δυναμη σε καμια περιπτωση μην επιχειρησεις απο κοντα.
DaveMurray Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν παύει να είναι καλή τιμή και καλή λύση για καθαρισμό του κουτιού του υπολογιστή, ψυκτρών, ανεμιστήρων etc... Το λιγουρεύτηκα γμτ, γιατί αναγκάζομαι να πηγαίνω σε βενζινάδικα..
vasman15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το εχω απο προηγουμενη προσφορα,αρκετα καλο και αρκετα δυνατο...για την τιμη αυτη δεν το συζηταμε...
xouzel Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Πηρα ενα ιδιο απο praktiker πριν απο καμια 15αρια μερες κατι παραπανω απο 20 ευρωπουλα ειναι πολυ δυνατο να εισαι αρκετα μακρια απο το κουτι εγω απο αποσταση 2 μετρων περιπου το χρησιμοποιησα προσεχε το εχει δυναμη σε καμια περιπτωση μην επιχειρησεις απο κοντα. Δηλαδή λες ότι δεν κάνει για κάρβουνα ;;;
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το αρνητικο του ειναι οτι δεν εχει brushless μοτερ (οπως πχ οι ανεμιστηρες του υπολογιστη κτλ) οποτε με 13000σαλ δε θα σας κρατησει και χρονια που λεμε. κατα τα αλλα φαινεται καλο και δυνατο
panosno1com Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δηλαδή λες ότι δεν κάνει για κάρβουνα ;;; αν ειναι παρομοιο με αυτο που εχω και εγω παρει απ το πρακτικερ ,δεν κανει για καρβουνα γιατι θα στα εκτοξευσει παντου απ την δυναμη που εχει. Για καρβουνα παρε κανα μπιστολακι μαλλιων ,βολευει πολυ!
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Και εγω το είχα αγοράσει απο την προηγούμενη προσφορά του ήσοπ πριν κάτι μήνες. Είμαι υπέρ-ευχαριστημένος! Για κάρβουνα δεν κάνει γιατι θα τα ψάχνεις.. Αν πατησεις το κουμπί! Sent from my iPhone using Insomnia
kapodistrias Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Αυτό κάνει για hardware μητρικές ηλεκτρονικές πλακέτες κτλ ή μόνο γενικά για το tower? Κάποιος αναφέρεται για ανταλλακτικές ψύκτρες. Είναι εύκολο να βρεθούν?
harmteo Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μετα απο αυτα που γραψατε το παραγγειλα και γω!
aristidis540 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μηπως αξιζει να δωσουμε κατι παραπανω για κατι ποιο επωνυμο και με ρυθμιση στροφων. http://www.bmtools.gr/Product/1542/Instance/1581/Page/240/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Tον έχω χρόνια, και έχει αρκετή δύναμη για το ξεσκόνισμα pc (προσοχή στα fan..) ενώ εσχάτως τον χρησιμοποιώ για να διώχνω νερά από δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου. Αυτό κάνει για hardware μητρικές ηλεκτρονικές πλακέτες κτλ ή μόνο γενικά για το tower? Κάποιος αναφέρεται για ανταλλακτικές ψύκτρες. Είναι εύκολο να βρεθούν? Πρέπει να έχει ανταλλακτικές στη συσκευασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα