Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη κοινώτητα του insomnia.gr .

Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θεματάκι που μου έχει προκύψει παρακαλώ.Το πρόβλημα μου είναι το εξής:Εχθές πήρα ένα νέο υπολογηστή με Windows 7 συνδέω κανονικά τα καλώδεια για το Modem στον Υπολογηστή τον ανάβω κανονικά αλλά το λαμπάκι(LED) από το Modem δεν μου ανάβει και έτσι δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet (έχω κανονικά σύνδεση με Username/Password).Μετά ξαναέβαλα τον παλίο υπολογηστή μου να δω μήπως υπάρχει και εκεί πρόβλημα αλλά ήταν εντάξει συνδέθηκε κανονικά και το λαμπάκι(LED) άναψε κανονικά και όλα εντάξε.Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα καθώς δεν μου το κάνει ούτε εγκατάσταση (όταν συνδέω μια θήρα USB δεν το κάνει εγκατάσταση λέει οτι το καλώδειο δεν έχει συνδεθεί σωστά ή έχει σπάσει αλλά σας είπα οτι στον άλλον είναι εντάξει).Επείσης το άλλαξα και θύρα USB μήπως είχε πρόβλημα εκείνη και έβγαλα τα καλώδεια από το Modem και τα ξαναέβαλα μπας και γίνει τίποτα αλλά δεν.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το πρόβλημα μου.Περιμένω απαντήσεις.

Δημοσ.

Την εγκατάσταση ποιος την έκανε;;

Σαν να μην έχουν περαστεί οι driver για κάρτα δικτύου και chipset(usb)

Ρίξε μια ματιά εδώ σου λέει και πως να πας στην Διαχείριση Συσκευών δες εκεί αν αναφέρονται οι συσκευές ή και αν υπάρχουν τίποτα κίτρινα σηματάκια.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/help/wired-and-wireless-network-connection-problems-in-windows?T1=tab03

Δημοσ.

Το δίαβασα πήγα στην διαχείρηση συσκευών και τα λοιπά αλλά το Modem μου το είχε πάνω πάνω(οχι στην διαχείρηση) με κίτρινο σημαδάκι απο δίπλα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.Επείσης έχω το CD το βάζω κανονικά πάω > Drivers > Setup κάνει κανονικά το SetUp αλλά δεν γίνεται κάτι και από το Modem που μου εμφανίζει πάνω πάνω στην διαχείρηση κάνω Ενημέρωση επιλέγω των φάκελο των Drivers αλλά πάλι τίποτα Τ_Τ , είμαι σε απελπιστική κατάσταση :D S.O.S :D

Δημοσ.

Τράβα μια εικόνα από την διαχείρηση συσκευών και κάνε την επισύναψη εδώ να δούμε τι γίνεται..

δεν ψάχνεις για modem αλλά για lan/ethernet εκτός και αν μπαίνεις πραγματικά με τηλέφωνο και όχι adsl.

Δεν απαντάς στο ποιος πέρασε τα windows...

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να ανεβάσω φωτογραφία είναι να την βγάλω με το κινητό καθώς είναι άλλο PC θα την κάνω έτσι και θα την ανεβάσω.Τα Windows μου τα πέρασε ένας γνωστός μου.

Δημοσ.

Τα Windows μου τα πέρασε ένας γνωστός μου.

Ε,για αυτό... «ξέχασε» να σου περάσει όλους τους οδηγούς...

τουλάχιστον δεν είναι από κατάστημα...

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις που έκανα σε γνωστούς και φίλους μου λένε οτι επειδή στο παλιό PC είχα Windows XP και το CD για τα Drivers ήταν για εκείνα , οτι τώρα χρειάζομε νέα Drivers για το Modem μου για Windows 7.Το Modem μου είναι το ADSL USB Modem Crypto F200. . Έκανα μια έρευνα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τα σχετικά Drivers :( .

Δημοσ.

Κάλα όλα αυτά αλλά όπως είπα δεν εντοπίζει νέο υλικό , κάνει εντοπισμό νέου υλικού και μετά το πετάει με σφάλμα με κόκκινα γράματα τέλος πάντον :S , δεν μου ανάβει το λαμπάκι για να δείξει οτι συνδέθηκε με το PC όστε να κάνω τα παρακάτω.Είναι λες και δεν το έχω συνδέσει με το PC :S

Δημοσ.

Άρα κάτι έχεις χαλασμένο, καλώδιο ρεύμα/data ή η θύρα usb ή το ίδιο το modem...

ή τέλος πάντων δείξε μας τι λέει το σφάλμα να βγάλουμε συμπέρασμα.

Δημοσ.

Το Modem λειτουργεί κανονικά καθώς το παλίο μου το PC (Windows XP SP 3) λειτουργεί κανονικά , το πρόβλημα είναι οτι δεν μου ανάβει το λαμπάκι απο το Modem στο νέο το pc (Windows 7 64Bit)και δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση νέου υλικόυ (λέει οτι δεν ήταν δυνατή ή κάτι τέτοιο τέλος πάντον οτι δεν γίνεται εγκατάσταση νέου υλικού).

Δημοσ.

Κάποια άλλη βοήθεια;Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζι το Modem σας έδιξα πιο είναι(είναι απλό το καλώδιο από το τηλέφωνο μπαίνει πίσω , και μετά από μπροστά με USB στο PC).Έτσι ακριβώς το έχω στο παλιό μου(Windows XP SP 3) και είναι εντάξει κανονικά ανάβει το λαμπάκι(LED) , κάνω το ίδιο και στο καινούργιο(Windows 7) και δεν ανάβει το λαμπάκι.

Δημοσ.

a.οι drivers δεν κανουν.

β.αν θες Drivers μπες στο site Της crypto η μιλα μαζι τους να σου πουν για drivers για τα 7 ειτε 32 bit ειτε 64.αν εχουν βγαλει.

γ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ

κανε μια χαρη στον ευατο σου και πετα αυτο το modem απο το παραθυρο και πηγαινε ειτε στο www.ebw.gr να παρεις ενα ρουτερ με 25 ευρω (vigor 2700) η μπες στις αγγελιες και αγορασε ενα μεταχειρισμενο με 10 -15 ευρω να βρεις την ηρεμια σου.να ειναι wireless να ειναι ethernet να μην κολλαει ,να παιζει adsl2+ να μην θελει drivers να μην χρειαζεσαι username/password και εικονιδιο για να μπεις αλλα να ειναι Online συνεχεια κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...