rose from hell Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλημέρα,πρόκειται για ένα desktop Core 2 Duo 2.20 GHz 4 gb ram. ειχε πανω win7 τον εκανα format, παω να ξανακανω εγκατασταση τα win7 δεν τα κανει εγκατασταση παει πολυ αργα αργει παρα πολυ να ανοιξει τις καρτελες εγκαταστασεις και μετα κολλαει δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα.τον ξανα εκανα φορματ δοκιμασα με αλλο δισκακι windows 7 αλλα κανει παλι τα ιδια.δοκιμασα απο περιεργεια να του περασω windows xp τα εκανε εγκατασταση κανονικά. εχω κανει τοσα φορματ πρωτη φορα το συναντώ αυτο
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν τα κανει εγκατασταση παει πολυ αργα αργει παρα πολυ να ανοιξει τις καρτελες εγκαταστασεις και μετα κολλαει Δηλαδή κάνει reset;;;Τι κόλλημα κάνει;;
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλημέρα,πρόκειται για ένα desktop Core 2 Duo 2.20 GHz 4 gb ram. ειχε πανω win7 τον εκανα format, παω να ξανακανω εγκατασταση τα win7 δεν τα κανει εγκατασταση παει πολυ αργα αργει παρα πολυ να ανοιξει τις καρτελες εγκαταστασεις και μετα κολλαει δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα.τον ξανα εκανα φορματ δοκιμασα με αλλο δισκακι windows 7 αλλα κανει παλι τα ιδια.δοκιμασα απο περιεργεια να του περασω windows xp τα εκανε εγκατασταση κανονικά. εχω κανει τοσα φορματ πρωτη φορα το συναντώ αυτο Μου το έχει κάνει και σ'εμενα σε δυο 2Duo και πραγματικά είναι ανεξήγητο. με την διαφορά όμως σε εμένα ότι μόλις άρχιζε την εγκατάσταση στον δίσκο μετά έστρωνε αλλά μέχρι να βγάλει setup menu να επιλέξεις klp ήταν τραγικό.
rose from hell Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν κάνει reset σταματάει να φορτώνει τα windows
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται η εγκατάσταση να φτιάξει το διαβόητο διαμέρισμα των 100MB, αυτό μπορεί αναλόγως και τον δίσκο να πάρει πολύ ώρα ιδίως σε μεγάλους δίσκους αν κάνει και έλεγχο και μεταφορά δεδομένων,οπότε αν δεν βγάλει μήνυμα ότι κάτι πάει λάθος ή αν δεν σταματήσει να ανταποκρίνεται εντελώς (να μην κουνιέται ούτε το ποντίκι)τότε θα έλεγα περίμενε,μπορεί να πάρει και καμιά ώρα(ή και περισσότερο; ) για να βγάλει το παράθυρο επιλογής δίσκου.
johnyb98 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καταρχήν, πες μας πώς είχε πάει η πρώτη εγκατάσταση των 7 στο συγκεκτιμένο υπολογιστή και με το συγκεκριμένο δίσκο. Είχαν πάει όλα γρήγορα και ok στην πρώτη εγκατάσταση; Βέβαια, εδώ παίζει πριν πόσο καιρό είχε γίνει αυτό, οπότε αν θυμάσαι να μας δώσεις αυτές τις πληροφορίες. Παρότι κάνει κανονικά εγκατάσταση τα XP, δε σημαίνει ότι είναι όλα ok. Από τους υπολογιστές να τα περιμένεις όλα. Μπορεί τα ίδια τα 7 που δούλευαν τόσον καιρό να έχουν δημιουργήσει τίποτα προβλήματα-κολλήματα-διάφορα σε partitions/MBR, και άλλα. Στη θέση σου θα έκανα το εξής:αν έχεις κανένα σκληρό με linux εγκατεστημένο στο συγκεκριμένο ή σε άλλο μηχάνημα, ή αν έχεις ένα linux live cd/dvd, κάνε εκκίνηση linux και με το σκληρό που έχεις το πρόβλημα, στον ίδιο υπολογιστή, και σβήσε μέσα απ' το linux τα πάντα στο δεύτερο σκληρό. Αν, πάλι, δεν έχεις linux σε δίσκο ή κάποιο linux live cd/dvd, κατέβασε απ'το web και φτιάξε ένα bootable live cd/dvd, κάνε με αυτό εκκίνηση, και κάνε την ίδια δουλειά (σβήσιμο partitions) με το linux cd. Αν δεν έχεις ήδη linux για εκκίνηση, είναι χρονοβόρα και σπαστική η διαδικασία. Το καταλαβαίνω. Αλλά κάνε μία προσπάθεια, και πες μας. Υ.Γ. Ανάλογα τον κατασκευαστή του δίσκου σου, κατέβασε το αντίστοιχο check util απ' το site, και κάνε και ένα check στο σκληρό. Αυτό άστο τελευταίο. Τυπικό, και (μάλλον) ανούσιο είναι, αφού κάνει κανονικά εγκατάσταση XP. Αλλά, έτσι, για να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο.
rose from hell Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 το αφησα για πολυ ωρα μου εβγαλε σφαλμα τα windows δεν ειναι δυνατο ωα εγκαταστησουν απαιτουμενα αρχεια. βεβαιωθειτε οτι τα ολα τα αρχεια που απαιτουνται για την εγκατασταση ειναι διαθεσιμα και ξεκινηστε παλι την εγκατασταση το δοκιμασα και με γνησια και με αντιγραμενα βγαζει το ιδιο σφαλμα
johnyb98 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μπες στο BIOS Βρες την επιλογή "SATA Mode Select". Εκεί θα έχει τρεις επιλογές: SATA Mode RAID Mode AHCI Mode Παίζουν, για ένα δίσκο, οι 1 και 3. Ανάλογα ποιά έχεις, επέλεξε την άλλη, και δοκίμασε setup. Δηλαδή: Αν είναι επιλεγμένη η "SATA Mode" άλλαξε την σε "AHCI Mode" Αν είναι επιλεγμένη η "AHCI Mode" άλλαξε την σε "SATA Mode" post Η επιλογή "SATA Mode Select" μπορεί να διαφέρει από BIOS σε BIOS. Ψάηε λίγο στο BIOS σου για τα σχετικά. Φαντάζομαι κάνεις setup σε SATA δίσκο. Δοκίμασε να αλλάξεις και SATA καλώδιο και controller δίσκου. Επίσης, αν έχεις κανένα IDE σκληρό, γιά δοκίμασε να κάνεις και ένα setup στον IDE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα