Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω να χρησιμοποιώ κάποια χρήσιμα apps που κυκλοφορούνε για smartphone και επειδή αν και είμαι μέσα στα δρώμενα της τεχνολογίας το δικό μου κινητό έχει χρονια να αλλάξει είναι ένα 5800 xm ... αλλα και αυτό έκατσε και το πήρα πήγα να κάνω μια εξυπηρετιση σε έναν γνωστό μου όταν πρωτοκυκλοφόρησε μετά δεν είχε λεφτά και επειδή το έκανα εισαγωγή από το εξωτερικό είπα να το κρατήσω μιας και είχα μείνει ακόμη στο NEC (τότε με το i-mode)

λοιπόν και για να μην τα σκάσω χοντρά (γιατί θα παω μάλλον σε galaxy note που θα με βοηθήσει γενικότερα να κρατάω σημειώσεις στον δρόμο κτλ) σκέφτηκα να κάνω μια σύνδεση...

Αλλα απότι κατάλαβα οι συνδέσεις καθιστούν άχρηστες τις δυνατότητες των smartphone (εκτος και αν η αναλογια απόδοση/τιμή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου γιατί ο μπαμπάς βγάζει πάνω από 8.000 τον μηνα)

δηλαδή τι πάει να πει στο 2012 να σε χρεώνουν 40-50 euro πάγιο και να σου δίνουν 100 MB internet???

100 MB???? ούτε για 3 video στο youtube δεν φτάνουν.. βασικά και για τα mail ενός μηνα λίγα είναι (αν σκεφτεί κανεις ότι μονο να φορτώσει πχ το hotmail θέλει 1-2 mb χωρια τα συνημμένα και οι φωτογραφίες κτλ)

είμαστε καλά?

μήπως δεν είδα εγώ κάτι καλά?

δηλαδή θα σκάω το 50ρικο και θα μετράω τα λόγια μου και θα ρωτάω αν έχει ο άλλος wind η vodafone σαν τον καημένο με την καρτοκινητή (που ήμουν :P ) για να ξέρω ότι δεν θα πληρώσω παραπανίσια λεφτά???

έλεος ποιος τους συμβουλεύει να κάνουν τέτοιες κινήσεις??? πως να ξοδέψει ο άλλος λεφτά όταν φοβάται το παραμικρό? άστα κύριος πιο large τα προπληρωμένα για να πει και ο άλλος "ας πάει και το παλιάμπελο" μόλις ξεπεράσει το όριο... τι να δεις 100 video τι να δεις 110... τώρα όμως θα σκεφτείς να δεις και μισό και έτσι ούτε ο δωρεάν όγκος ξοδεύεται ούτε εσύ παίρνεις extra λεφτά... και οι πελάτες συνεργαζοντε μαζι σου με το ζορι γιατι δεν γινεται αλλιως και σε βλεπουν με μισο ματι... απορώ δηλαδή...

επαναλαμβάνω μήπως υπάρχουν καλά πακέτα με γύρο στα 50 max (που δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το κοντέρ πρέπει να φτάσει εκεί) για ανθρώπινη ομιλία και internet???

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο Cosmote Απεριόριστα 45 και στο Cosmote Απεριόριστα 55 με 45€ και 55€ παγιο αντιστοιχως.

Φανταζομαι κατι αναλογο θα έχουν και οι αλλες εταιριες.

Μια μικρη σημειωση λεγοντας τη γνωμη μου:

Το mobile internet δεν μπορει να αντικαταστησει το internet μεσω WiFi.

Πιστευω οτι για τη δουλεια που το θελει ο περισσοτερος κοσμος (mail,σερφαρισμα,social networking) τα 300ΜΒ ειναι υπεραρκετα.

Τωρα αν καποιος θελει να μπορει να βλεπει το μισο Youtube μεσω της αθλιας 3G καλυψης στον ελληνικο χώρο, μπορει να διαλεξει ενα απεριοριστο προγραμμα mobile internet.

πχ η Voda νομιζω έχει το απεριοριστο (=3GB) στα 20€.

Συμφωνω οτι οι τιμες εδω ειναι απαραδεκτες οσον αφορα την κινητη τηλεφωνια.

Απλα θετω τον προβληματισμο μου οσον αφορα το data plan που χρειαζεται ενας μεσος καθημερινος χρηστης.

Καλη επιλογή!

Δημοσ.

Το "για δουλειά" είναι πολύ σχετικό... πέρα το ότι δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να είμαι επαγγελματίας της wallstreet για να απολαμβάνω 3g λες και είναι κάνα state of the art prototype technology...

και δεύτερον δεν νομίζω να είναι αρκετά 300 MB έστω για αυτά που περιέγραψες...

εγώ μπορεί να έχω ένα vlog και να θέλω να σηκώνω διαφορα πράματα τhς καθημερινότητας μου στο internet η να επεξεργάζομαι μαζί με μια ομάδα online μέσω το MSlive ένα αρχείο (= live chat VoIP κτλ) μπορεί να θέλω να βάλω skype κτλ..

πρόπερσι η wind έδινε 1,5 GB δωρεάν τον μήνα και αυτό ναι ήταν αρκετό για "απλή χρήση" (και μπορώ να πω αρκετά γρήγορο έφτανα και τα 500KB download ειδικά για τα τότε δεδομένα ήταν σφαίρα)

τώρα 300 για "poke" και για "πήγα τουαλέτα" η για να δεις αν η μαμά σου σου έστειλε την συνταγή για το φρικασέ ναι είναι αρκετά...(δες ποσα MB θελει μια σέλιδα οπως πχ το in.gr ή το insomnia e-pcmag.gr για να φορτωσει... εισαι καπου στο δρομο και εχεις μια απορία γιατί να μην ψάξεις στο google 2,3 σελίδες (10MB μέσα στο νερό..) μέχρι να την λύσεις? θέλεις να χρησιμοποιήσεις το GPS του κινητού σου αλλα και να δεις αν έχει κανένα εστιατόριο ενδιάμεσα στην διαδρομή σου (5-30 MB την φορα χαλαρά) κτλ κτλ να έχει το κινητό σου 10 δυνατότητες και να χρησιμοποιείς μονο τις 2,3 και αυτές με ρέγουλα απλά επειδή οι πάροχοι σου είναι τσίπιδες είναι αηδία πιστεύω και ακυρώνει και τα λεφτά που έδωσες για smartphone... που υποτίθεται τα έδωσες όχι μονο για να δείχνεις ότι έχεις ένα στους φίλους σου αλλα για να το χρησιμοποιείς actually....

γιαυτο πιστεύω βγάζουν και από την μύγα ξίγκι...

όσο για το άλλο πρόγραμμα που λες με τα 3GB δυστυχώς (για κάποιο απίστευτα άκυρο λόγο) είναι μονο για internet νομίζω δεν μπορείς να έχεις καθόλου ομιλία και sms η αν μπορείς δεν μπορείς να προσθέσεις κάποιο πρόγραμμα χρεώνεσαι από το πρώτο δευτερόλεπτο....

Και έλεγα ότι στην γερμανία είναι ακριβά τα πάγια...

πως γίνανε έτσι οι τιμές?

Εγώ είχα στο παρελθόν σύνδεση vodafone αλλα και κοσμοτέ (200-2002) και θυμάμαι δεν πλήρωνα πολλά (σε δραχμές) αλλα είχα 600 sms δωρεάν και αρκετές ώρες δωρεάν ομιλία... + vodafone live δωρεάν και i-mode αντίστοιχα....

α και ήταν ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.... τώρα πως τα κάνανε κωλοτούμπα τα τελευταία χρονια δεν ξέρω....

Δημοσ.

Το ότι είναι ακριβές οι τιμές, είναι, όπως επίσης είναι κοροιδία και τα 100mb που λες.

Από 'κει και πέρα το mobile internet είναι για εξαιρετικές περιστάσεις όπου δεν υπάρχει wi-fi, ουσιαστικά αν είσαι στον δρόμο, στο λεωφορείο, στο αυτοκίνητο.

Δεν είναι για να το χρησιμοποιείς σαν κύριο μέσο για να μπαίνεις στο ίντερνετ, είναι αν "

καίγεσαι" να δεις τα email σου και είσαι στον δρόμο.

Wifi πλέον υπάρχει παντού, ακόμα και στον δρόμο να 'σαι που λέει ο λόγος και να καίγεσαι, μπαίνεις 2 λεπτά μέσα σε μια καφετέρια και τελείωσες.

Εγώ έχω το κινητό 3 μήνες τώρα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε μισό byte mobile internet και δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ότι μου λείπει το ίντερνετ και δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Στην δουλειά θα έχεις wifi, σε σπίτια γνωστών, τουλάχιστον σε μένα όλοι έχουν, στα μαγαζιά έξω έχει...πραγματικά μόνο στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο δεν έχω ίντερνετ.

Άνετα παλεύεται η κατάσταση, θα δεις.

Επίσης έχει τρελή διαφορά στην ταχύτητα το wifi με το mobile internet.

Το Πάσχα που η Vodafone έδινε απεριόριστο για όλη την μεγάλη βδομάδα, το χρησιμοποίησα 1-2 φορές από περιέργεια να δω πως πάει και δεν το ξανάνοιξα. Κυριολεκτικά είναι απλά για να τσεκάρεις στα πεταχτά τα email σου, τίποτα άλλο. (Εκτός πια και αν μπαίναν όλοι επειδή ήταν τσάμπα και σερνόντουσαν οι ταχύτητες εκείνες τις μέρες μόνο, δεν νομίζω όμως).

Δημοσ.

Δεν ξέρω μωρε και να πρέπει κάθε φορα να ξοδεύω ώρα για να καταχωρώ password κτλ..? και έπειτα όντως βρίσκεις παντού εύκολα wifi..? και τέλος πέρα από τις δικες μου ανάγκες δηλαδή ένας πολίτης στην πάτρα ή στον βόλο ή σέρρες κτλ (που πιστεύω δεν θα είναι τίγγα στα hotspot) είναι πολίτης δευτέρας διαλογής? τα χρήματα που δίνει είναι κατωτερα?

και εκεί θέλω να σταθώ... ποιος έβγαλε τον νομο ότι το "mobile internet είναι για εξαιρετικές περιστάσεις όπου δεν υπάρχει wi-fi" ???οι "Π"ΚΤ?

είναι δυνατόν να μην μπορείς στο δρόμο να έχεις internet? εκτος και αν στο 2012 το internet συνεχίζει να θεωρείται πολυτέλεια... και στην τελική δεν τους στοιχίζει.. να πω ότι θα ανεβαίνανε τα λειτουργικά έξοδα κατακόρυφα τότε ok θα το καταλάβαινα... αλλα πραγματικά τα 100 να τα κάνουν 1000 είναι απλά ένα νούμερο για αυτούς τα ίδια service θα κάνανε και τις ίδιες κεραίες θα χρειαστούνε..

είμαι απογοητευμένος δεν ζήτησα να είμαι σαν τον αμερικανο (και αυτό βασικά κακώς γιατί τέτοιες λογικές φέρανε τέτοιες πολιτικές από τους "Π"ΚΤ ) που έχει απεριόριστο 4G internet στο κινητό του με λίγα δολάρια πάγιο....

αλλα ok δίνοντας ένα σοβαρό ποσο όπως είναι πχ 50 euro πίστευα ότι θα είχα αξιοπρεπή δωρεάν όγκο.. και όχι όγκο για να είχαμε να λέγαμε...

και τέλος δεν είναι μονο ο όγκος.. δηλαδή 200 λεπτά προς τα υπόλοιπα δίκτυα είναι αρκετός χρόνος?? (να μιλήσεις σε σταθερά, στην κοπέλα σου, με φίλους, για δουλειές κτλ) είναι απλά για να κανονίζεις βασικά πράματα..

γιατί δηλαδή θα πρέπει να σφίγγουμε το ζωνάρι και να σκύβουμε το κεφάλι με το ζόρι.. γιατί τα τηλεφωνα μας θα πρέπει να είναι της μορφής "γεια, το πήρες το πακέτο? ok, ναι ναι στις 21:00 bye" τόσο μάγκες την είδαν οι "Π"ΚΤ???

και καλά πες οι άλλες είναι βολεμένες και αρμέγουν την παχιά αγελάδα...

η wind τι κάνει? ειναι έτοιμη να βάλει λουκέτο η πελατεία της φεύγει και πάει αλλου και αντί να κάνουν κάτι να προσελκύσουν νέους πελάτες το μονο που κάνουν είναι να βάζουν κόσμο στις στάσεις να μοιράζει δωρεάν F2G sim κάρτες... δηλαδή είναι αστείοι πραγματικά καίγεται το σπίτι τους και χρησιμοποιούν την μάνικα του κήπου γιατί τσιγκουνεύονται το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ... τι να πω... καλά να πάθουν!

θα πρέπει δηλαδή να δίνει κάποιος 100 euro για να είναι άνθρωπος? θα τρελαθούμε τελείως?

• Moderators
Δημοσ.

OP, περιέγραψες ακριβώς το λόγο που ακόμα και σήμερα έχω μείνει με το i45 ένα πρόγραμμα που είχε βγάλει η Cosmote προ αμνημονεύτων χρόνων. 300 λεπτά δωρεάν προς όλους και 750 MB με 45 ευρώ το μήνα. Δυστυχώς ήταν μόνο για εταιρικούς πελάτες και δεν υπάρχει πλέον.

Και όχι, παίδες, το mobile internet δεν είναι για εξαιρετικές περιπτώσεις. Εγώ που έχω αρκετά MB για να μου αρκούν σε αυτά που θέλω να κάνω, μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα από το κινητό μου στο internet. Πολλές φορές δε χρησιμοποιώ και το tethering του iphone με το laptop μου αν θέλω π.χ. να τσεκάρω τα mails, αλλά δεν υπάρχει wifi κοντά.

Δημοσ.

για mails κτλ.δηλ.καθα επαγγελματικο σκοπο παιρνεις blackberry.

Υπηρεσία BI S (BlackBerry Internet Solution™)

η blackberry εχει σερβερς που κωδικοποιουν και συμπιεζουν τα δεδομενα οποτε ειναι σαν να εχεις απεριοριστο ινετ!

δεν μιλαω για βιντεακια αλλα κυριως για mails

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θέλω να χρησιμοποιώ κάποια χρήσιμα apps που κυκλοφορούνε για smartphone και επειδή αν και είμαι μέσα στα δρώμενα της τεχνολογίας το δικό μου κινητό έχει χρονια να αλλάξει είναι ένα 5800 xm ... αλλα και αυτό έκατσε και το πήρα πήγα να κάνω μια εξυπηρετιση σε έναν γνωστό μου όταν πρωτοκυκλοφόρησε μετά δεν είχε λεφτά και επειδή το έκανα εισαγωγή από το εξωτερικό είπα να το κρατήσω μιας και είχα μείνει ακόμη στο NEC (τότε με το i-mode)

λοιπόν και για να μην τα σκάσω χοντρά (γιατί θα παω μάλλον σε galaxy note που θα με βοηθήσει γενικότερα να κρατάω σημειώσεις στον δρόμο κτλ) σκέφτηκα να κάνω μια σύνδεση...

Αλλα απότι κατάλαβα οι συνδέσεις καθιστούν άχρηστες τις δυνατότητες των smartphone (εκτος και αν η αναλογια απόδοση/τιμή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου γιατί ο μπαμπάς βγάζει πάνω από 8.000 τον μηνα)

δηλαδή τι πάει να πει στο 2012 να σε χρεώνουν 40-50 euro πάγιο και να σου δίνουν 100 MB internet???

100 MB???? ούτε για 3 video στο youtube δεν φτάνουν.. βασικά και για τα mail ενός μηνα λίγα είναι (αν σκεφτεί κανεις ότι μονο να φορτώσει πχ το hotmail θέλει 1-2 mb χωρια τα συνημμένα και οι φωτογραφίες κτλ)

είμαστε καλά?

μήπως δεν είδα εγώ κάτι καλά?

δηλαδή θα σκάω το 50ρικο και θα μετράω τα λόγια μου και θα ρωτάω αν έχει ο άλλος wind η vodafone σαν τον καημένο με την καρτοκινητή (που ήμουν :P ) για να ξέρω ότι δεν θα πληρώσω παραπανίσια λεφτά???

έλεος ποιος τους συμβουλεύει να κάνουν τέτοιες κινήσεις??? πως να ξοδέψει ο άλλος λεφτά όταν φοβάται το παραμικρό? άστα κύριος πιο large τα προπληρωμένα για να πει και ο άλλος "ας πάει και το παλιάμπελο" μόλις ξεπεράσει το όριο... τι να δεις 100 video τι να δεις 110... τώρα όμως θα σκεφτείς να δεις και μισό και έτσι ούτε ο δωρεάν όγκος ξοδεύεται ούτε εσύ παίρνεις extra λεφτά... και οι πελάτες συνεργαζοντε μαζι σου με το ζορι γιατι δεν γινεται αλλιως και σε βλεπουν με μισο ματι... απορώ δηλαδή...

επαναλαμβάνω μήπως υπάρχουν καλά πακέτα με γύρο στα 50 max (που δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το κοντέρ πρέπει να φτάσει εκεί) για ανθρώπινη ομιλία και internet???

Φεδωνα μη τρελένεσαι , μάλλον δεν σε εξυπηρέτησαν καλά διότι δεν κατάλαβαν τις ανάγκες σου.

κάνε ένα smart play πακέτο με πρόγραμμα κινητής απεριόριστα 20-30-40 όποιο θές κ σε καλύπτει από άποψη ομιλίας και ένα Internet any way 2gb (πρόγραμμα ιντερνετ που σου δίνει 2γβ για το στικάκι της cosmote αλλά κ την δυνατότητα να καταναλώσεις τα 2gb από το κινητό σου.) οπότα θα έχεις 100μβ από το πρόγραμμα φωνής και 2γβ από το internet any way. κ τελείωσες.

πχ. απερ 35 = 25ώρες cosmote (3lepti xrewsi), 90'lepta sta stathera,k alla diktua, 1500sms cosmote, 30sms alla diktua, 100mb internet

internet any way 2gb μπορείς να τα φας ειτε με το στικακι ειτε με το κινητό σου.

συνολικο περίπου 50 ευρώ κόστος τελική τιμή. κ αν δεν θες συσκευή ως επιδότηση πας από 45 εως 46 ευρώ.

2148mb το μήνα φτάνουν ελπίζω ;)

Επεξ/σία από gs20309
Δημοσ.

εμενα ο κολητος μου εχει cosmote απεριορηστα 55 εχεις δωρεαν 750mb Κ ειναι μια χαρα στο λεω εγω διοτι ο κολητος μοθυ το εχει βλεπουμε videaki you tube αβερτα π,χ trailer Κανα song fb μονο απο το κινητο ολη την ωρα κλπ .

νομηζω αν μου τα εχει πει σωστα η σιτιοσελιδες κ αυτα δν σε χρεωνουν σεχδον καθολου αν κανεις dl μετρααει κ αν βλεπεις τα video κλπ.

COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 55

55,00€

1500

Δωρεάν λεπτά προς COSMOTE & Σταθερά

220

Δωρεάν λεπτά προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα

1500

Δωρεάν SMS προς COSMOTE

120

Δωρεάν SMS προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας

750

Δωρεάν MB

εχε ομως υποψιν πως σερνετε λιγακι ετσι δν ειναι σφραια οπως στο σπιτι μας που μπαινουμε μεσω κινητου...

Δημοσ.

Ναι, είναι ένα πρόβλημα οι χρεώσεις του mobile.

Εμένα η voda μου ζητάει + €5 στο πάγιό μου, για 300MB τον μήνα. Βάσει των υπολογισμών μου εγώ χρειάζομαι περίπου 150MB τον μήνα, άσε που και η επιβάρυνση των €5 είναι σοβαρή πλέον.

Το καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχε πάγιο και να αγοράζαμε μία ποσότητα MB, όσα θέλει ο καθένας και να τα ξοδεύαμε όπως θέλαμε, όποτε θέλαμε. Στην περίπτωσή μου δηλάδή να πλήρωνα €5, να αγόραζα 300MB και να τα χρησιμοποιούσα μέχρι να τελειώσουν. Δηλαδή τώρα που δεν έχω καθόλου mobile internet και δεν πληρώνω τίποτα, πιο κερδισμένοι βγαίνουν;

Δημοσ.

Είχα το Vodafone Unlimited 45 που έδινε 350ΜΒ.

Το Unlimited 50 δίνει 500MB

και από το Unlimited 60 και πάνω, έχεις 1.5GB.

Αντίστοιχα θα υπάρχουν και στις άλλες δυο εταιρείες.

Άλλα νομίζω υπάρχουν συμβόλαια ομιλίας και στους 3 παροχους που μπορείς να κοτσαρεις έξτρα data plan. ;)

Sent from Galaxy S using Insomnia

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα και καλως σας βρηκα .

Προσφατα εκανα συμβολαιο για κινητο + internet any way 2GB . Ωστοσο, οταν το χρησιμοποιησα απο το λαπτοπ για περιπου 8 ωρες, ηρθε στο κινητο μηνυμα πως καταναλωθηκε το 80% των 2 GB.. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση , καθως ο τυπος που μου ειχε μιλησει για την προσφορα, ειχε αναφερει οτι μπορεις να κανεις καθημερινη περιηγηση σε περιπου 30 ιστοσελιδες, χωρις φυσικα να κατεβαζεις τραγουδια, ταινιες κτλ.

Εχετε καθολου υποψιν σας σε τι μεγεθος περιηγησης κατα μεσο ορο αντιστοιχουν τα 2 GB?? Ή αν υπαρχει καποιος τροπος μετρησης σε πραγματικο χρονο της χρησης ?

Δημοσ.

2gb = 30 ιστοσελίδες/μέρα είναι τελείως μπακαλίστικος υπολογισμός, και ο υπάλληλος δεν ήξερε τί σου έλεγε, προφανώς ό,τι του είπαν να λέει. Κάθε σελίδα είναι τελείως διαφορετιά γραμμένη. Επίσης, στην κίνηση δεδομένων μετράνε και τα sent data, όχι μόνο αυτά που κατεβαίνουν και βλέπεις ως σελίδες. Δεν ξέρω πού μπήκες, αλλά εμένα δεν με ξενίζει εντελώς το νούμερο. Επίσης, έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση αν μπαίνεις με κινητό από ότι αν μπαίνεις με laptop (προφανώς τα λαπτοπ "καίνε" περισσότερο). Για κινητό 2 gb/μήνα είναι, για μένα υπερβολικά πολλά, εκτός αν είσαι ΚΑΘΕ μέρα youtube κλπ, για λαπτοπ είναι υπερβολικά λίγα.

• Like 1
Δημοσ.

έχει στην εφαρμογή του ιντερνετ on the go κατευθείαν τη δυνατότητα να δεις τι κατεβάζει ο υπολογιστής σου εκέινη τη στιγμή.

Αν πχ ξέχασες τίποτα microsoft updates ή ο υπολογιστής σου έκανε άλλες αυτόματες ενημερώσεις από άλλα προγράμματα πιάσε το αυγό κ κούρεψτο. αλλιώς έχει να κάνει όπως σωστά λέει ο arxaggelos με την ιστοσελίδα, αν έχει πολλά γραφικά/εικόνες κτλ κατεβάζει περισσότερο όγκο απ ότι για παράδειγμα να μπεις να διαβάσεις ένα κείμενο.

Δημοσ.
έχει στην εφαρμογή του ιντερνετ on the go κατευθείαν τη δυνατότητα να δεις τι κατεβάζει ο υπολογιστής σου εκέινη τη στιγμή.

Αν πχ ξέχασες τίποτα microsoft updates ή ο υπολογιστής σου έκανε άλλες αυτόματες ενημερώσεις από άλλα προγράμματα πιάσε το αυγό κ κούρεψτο. αλλιώς έχει να κάνει όπως σωστά λέει ο arxaggelos με την ιστοσελίδα' date=' αν έχει πολλά γραφικά/εικόνες κτλ κατεβάζει περισσότερο όγκο απ ότι για παράδειγμα να μπεις να διαβάσεις ένα κείμενο.[/quote']

2 gigs από Windows Updates είναι απλά αδύνατο.

Θα πρότεινα να μιλήσει με τον πάροχο αμφισβητώντας την κίνηση αυτή των δεδομένων ώστε να ελεγχθεί δικτυακά.

Αν έχει τρόπο να το κάνει βέβαια η Κοσμοτε και δεν τον γειώσουν με τα κλασικά παραμύθια.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...