Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσακάλια του φόρουμ θέλω τα φώτα σας.

Ψάχνω για laptop ή netbook και το μόνο κριτήριο είναι να έχει ΕΠΙΚΗ αυτονομία η μπαταρία του (ok, ok και να μην κοστίζει μια περιουσία).

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Με τον ορο 'ΕΠΙΚΗ αυτονομία', ποσες ωρες θες να εχει αυτονομια δηλαδη;

Και μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις;

Δημοσ.

Τα πραγματα που πρεπει να κοιταξεις ειναι, μεγεθος και αναλυση οθονης, χωρητικοτητα μπαταριας, καταναλωση επεξεργαστη, καταναλωση αποθηκευτικου μεσου, μη χρηση αυτονομης καρτας γραφικων και να μην γυρναει το ανεμιστηρι συνεχως.

Αυτο εχει πολυ καλη μπαταρια και πολυ καλες επιδoσεις για netbook.

Δημοσ.

Τα πραγματα που πρεπει να κοιταξεις ειναι, μεγεθος και αναλυση οθονης, χωρητικοτητα μπαταριας, καταναλωση επεξεργαστη, καταναλωση αποθηκευτικου μεσου, μη χρηση αυτονομης καρτας γραφικων και να μην γυρναει το ανεμιστηρι συνεχως.

Αυτο εχει πολυ καλη μπαταρια και πολυ καλες επιδoσεις για netbook.

10 ώρες; Καλόοοοοο! Στα υπόψη. Το έχεις δει στην πράξη ότι όντως αντέχει τόσο;

@xristoforos89

Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Θέλω ένα φορητό που να αντέχει όσο το δυνατόν περισσότερο εκτός πρίζας. Απο ό,τι φαίνεται τα νέτμπουκ πληρούν οικονομικότερα αυτό το προφίλ από τους ούλτρα-πόρταμπλ φορητούς (που είναι και ούλτρα-ακριβοί).

Δημοσ.

Όποιο netbook με 6 η ακόμα 9 cell μπαταρίας έχει 7 - 10 ώρες αυτονομία.με καλύτερα τα Asus τα Lenovo k τα Msi.

Εγώ τα έκανα κ dual boot με osx η linux που είναι λιγότερο ενεργοβόρα λειτουργικά και είχα κ τις επιλογές κ το κέρδος σε αυτονομία.

Δημοσ.

Όποιο netbook με 6 η ακόμα 9 cell μπαταρίας έχει 7 - 10 ώρες αυτονομία.με καλύτερα τα Asus τα Lenovo k τα Msi.

Εγώ τα έκανα κ dual boot με osx η linux που είναι λιγότερο ενεργοβόρα λειτουργικά και είχα κ τις επιλογές κ το κέρδος σε αυτονομία.

Ποιο νέτμπουκ έχεις εσύ; Ρωτάω γιατί έχω διαπιστώσει ότι οι ονομαστικές αυτονομίες συνήθως διαφέρουν από την αυτονομία στην πράξη.

Δημοσ.

Είχα πολλά οι επιλογές μου ήταν σε n270 για να έχω την καλύτερη συμβατότητα με το osx π.χ Asus 1005,Lenovo s10-2 ,Msi u-100,LGx-120, κλπ την καλύτερη αυτονομία την είχαν τα 2 πρώτα.

Δημοσ.

Είχα πολλά οι επιλογές μου ήταν σε n270 για να έχω την καλύτερη συμβατότητα με το osx π.χ Asus 1005,Lenovo s10-2 ,Msi u-100,LGx-120, κλπ την καλύτερη αυτονομία την είχαν τα 2 πρώτα.

Πόση ήταν η αυτονομία των 2 πρώτων; (αυτή που διαπίστωσες εσύ στην πράξη εννοώ)

Δημοσ.

7και κάτι ώρες με 6 cell και όλα στο Full αν εριχνες την φωτεινότητα κατά 20% κέρδιζες και άλλο. κάποια απ'αυτα παίρνουν και Ηι 6 cell όπου εκεί φτάνεις τις 10 ώρες.

10.5hrs*, 6-Cell 63Wh Li-ion Battery

8.5 hrs*, 6-Cell 48Wh Li-ion Battery

4 hrs*, 3-Cell 23Wh Li-ion Battery

Αν αφαιρέσεις τα μισάωρα χοντρικά αυτές είναι οι αυτονομιες.

Δημοσ.

7και κάτι ώρες με 6 cell και όλα στο Full αν εριχνες την φωτεινότητα κατά 20% κέρδιζες και άλλο. κάποια απ'αυτα παίρνουν και Ηι 6 cell όπου εκεί φτάνεις τις 10 ώρες.

10.5hrs*, 6-Cell 63Wh Li-ion Battery

8.5 hrs*, 6-Cell 48Wh Li-ion Battery

4 hrs*, 3-Cell 23Wh Li-ion Battery

Αν αφαιρέσεις τα μισάωρα χοντρικά αυτές είναι οι αυτονομιες.

Αυτά είναι με windows, linux ή mac; (μας έχεις μπερδέψει με το multiboot σου :P )

Πόση ώρα κάνουν να φορτίσουν οι μπαταρίες από 0% σε 100% (περίπου από εμπειρία πάντα).

Δημοσ.

Με Win. τώρα αυτό ποικίλει από τι φόρτιση έχει επιλέξει ο κατασκευαστής σε μερικά ακόμα αλλάζει και αν το λειτουργείς συγχρόνως η το έχεις κλειστό. υπολόγισε χοντρικά 3 +- Ώρες με επιφύλαξη όμως γιατί όλοι παρατηρούμε καλύτερα το πόσο διαρκεί από το πόσο κάνει να φορτίσει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, υπάρχει λόγος που δεν πουλιούνται τα asus netbooks από κανένα μεγάλο μαγαζί λιανικής (πλαίσιο, multirama, you, public); Λίγο μια βόλτα που έκανα στο νετ, δεν βρίσκεις με τίποτα! Μόνο από e-shops;;! :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...