Προς το περιεχόμενο

H80 airflow

nickdent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι μαλλον δεν με καταλαβες.Δεν εννοω οτι ψυχει ο 20αρης τα fins.Εννοουσα οτι ο αερας που μπαινει απο τον 20αρη απο το πλαι,πεφτει στον μπροστινο fan της h80 συνεπως αυτον ρουφαει(ειναι και κρυος αφου μολις μπηκε μεσα) και τον στελνει στο ψυγειο.

δεν ειναι το ιδιο.

ο αερας που μπενει απο εξω προς τα μεσα που ειναι και ποιο δροσερος πεφτει κατευθειαν πανω στα φινς.ο 20ρης οσο και να το κανεις ο αερας που βαζει ειναι ποιο ζεστος.γτ δεν τραβαει μονο του 20ρη αλλα ολοκληρου του κουτιου ο ανεμηστηρας της Η80.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι να ειναι ο αερας που μπαινει απο το πλαι πιο ζεστος δεν το καταλαβα.

Τεσπα.Να πω και κατι τελευταιο.Πιστευω οτι για να λειτουργει σωστα το airflow στο κουτι θα πρεπει να βγαινει τοσος αερας οσος μπαινει.Δεν μπορεις να εχεις 3-4 intake fans και 1 exhaust.

Γιατι να ειναι ο αερας που μπαινει απο το πλαι πιο ζεστος δεν το καταλαβα.

Τεσπα.Να πω και κατι τελευταιο.Πιστευω οτι για να λειτουργει σωστα το airflow στο κουτι θα πρεπει να βγαινει τοσος αερας οσος μπαινει.Δεν μπορεις να εχεις 3-4 intake fans και 1 exhaust.

δεν θελεις να καταλαβης :rolleyes:.

αν ηταν ετσι τοτε γτ η ιδια η εταιρια σου λεει τα την βαλεις οστε να βαζει αερα μεσα?

δεν θελεις να καταλαβης :rolleyes:.

αν ηταν ετσι τοτε γτ η ιδια η εταιρια σου λεει τα την βαλεις οστε να βαζει αερα μεσα?

Φιλε μου δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινω.Οπως σου ειπα δοκιμασα και τους 2 τροπους με δυο διαφορετικες Η80.Και στις 2 περιπτωσεις οταν ο αερας εβγαινε εξω ειχα μικροτερη θερμοκρασια.Οποτε λογικο δεν ειναι να αντιπαραθεσω την αποψη μου σε αυτα που λεει η εταιρεια?Δεν εχω κανενα λογω να σου πω ψεματα.

Και λεω ΜΗΠΩΣ εξαρταται και απο αλλα πραγματα η διαταξη που πρεπει να εχουν τα fans της H80?

Φιλε μου δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινω.Οπως σου ειπα δοκιμασα και τους 2 τροπους με δυο διαφορετικες Η80.Και στις 2 περιπτωσεις οταν ο αερας εβγαινε εξω ειχα μικροτερη θερμοκρασια.Οποτε λογικο δεν ειναι να αντιπαραθεσω την αποψη μου σε αυτα που λεει η εταιρεια?Δεν εχω κανενα λογω να σου πω ψεματα.

Και λεω ΜΗΠΩΣ εξαρταται και απο αλλα πραγματα η διαταξη που πρεπει να εχουν τα fans της H80?

εγω εχς 2 μπροτσα να βαζουν/1 κατω να βαζει/ενα πλαει να βαζει/2 πανω να βγαζουν και την Η80 να βαζει.

εγω εχς 2 μπροτσα να βαζουν/1 κατω να βαζει/ενα πλαει να βαζει/2 πανω να βγαζουν και την Η80 να βαζει.

http://tpucdn.com/reviews/Thermaltake/Armor_A60/images/cooling.jpg

Εδω λεει οτι πρεπει πισω να βγαζει.Εδω γιατι δεν κοιτας τι λεει η εταιρεια? ;)

http://tpucdn.com/re...ges/cooling.jpg

Εδω λεει οτι πρεπει πισω να βγαζει.Εδω γιατι δεν κοιτας τι λεει η εταιρεια? ;)

ποια εταιρια??? αυτο το setup ειναι για αεροψυχτρα αν το προσεξες.

Εχετε κάνει ένα απλό ζήτημα Κυπριακό.

Το κάθε κουτί έχει την ιδιαιτερότητά του στο airflow.

Το αν με την διάταξη των fans θα πετύχει θετική ή αρνητική πίεση, πέρα από ένα αντίκτυπο στις θερμοκρασίες, έχει και ένα αντίκτυπο στην σκόνη.

Ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απάντηση στο τι είναι καλύτερο για το κουτί του. Δοκιμάζει την Η80 να βάζει αέρα στο εσωτερικό. Κοιτάει θερμοκρασίες στρεσάροντας το σύστημα και όχι σε Idle. Αλλάζει διάταξη ανεμιστήρων και μετά απο καμιά ώρα ξαναστρεσάρει το σύστημά του και βλέπει θερμοκρασίες.

Πως είναι καλύτερα; Οπότε δίνει την απάντηση μόνος του. Αν στο δικό σας κουτί είναι καλύτερο να βγάζει ή να βάζει δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο για το οποιοδήποτε άλλο κουτί. Συνήθως όμως (και τονίζω το συνήθως) αυτά τα συστήματα ψύξης αποδίδουν καλύτερα βάζοντας αέρα στο κουτί και όχι βγάζοντας.

Εχετε κάνει ένα απλό ζήτημα Κυπριακό.

Το κάθε κουτί έχει την ιδιαιτερότητά του στο airflow.

Το αν με την διάταξη των fans θα πετύχει θετική ή αρνητική πίεση, πέρα από ένα αντίκτυπο στις θερμοκρασίες, έχει και ένα αντίκτυπο στην σκόνη.

Ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απάντηση στο τι είναι καλύτερο για το κουτί του. Δοκιμάζει την Η80 να βάζει αέρα στο εσωτερικό. Κοιτάει θερμοκρασίες στρεσάροντας το σύστημα και όχι σε Idle. Αλλάζει διάταξη ανεμιστήρων και μετά απο καμιά ώρα ξαναστρεσάρει το σύστημά του και βλέπει θερμοκρασίες.

Πως είναι καλύτερα; Οπότε δίνει την απάντηση μόνος του. Αν στο δικό σας κουτί είναι καλύτερο να βγάζει ή να βάζει δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο για το οποιοδήποτε άλλο κουτί. Συνήθως όμως (και τονίζω το συνήθως) αυτά τα συστήματα ψύξης αποδίδουν καλύτερα βάζοντας αέρα στο κουτί και όχι βγάζοντας.

μα την εδωσε την απαντηση -2 βαθμους κατω οταν εβαλε την Η80 να βαζει αερα.

Δε χαλάστηκα nikos1982. Κουβέντα κάνω και εγώ και είπα την γνώμη μου. Απλά κάποιος που διαβάζει το θέμα μπερδεύεται απο ένα σημείο και μετά. Καλη ώρα εγώ που απάντησα νομίζοντας ότι δεν έχει βγει άκρη, αφού είδα και συνεχίζεται μία κουβέντα όπως είπες. Τεσπα καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...