Προς το περιεχόμενο

HOMOS CLUB

dimitris100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματι παιδια το μαγαζι ειναι τεραστιο και δεν νομιζω οτι θα φανει γεματο ποτε..Απο ηχο τα παει καλα θα ελεγα,αν εξαιρεσουμε καποιο αντιλαλο απο την πισω πλευρα του μαγαζιου ενοχλητικο ιδιως αν εισαι στη μεση..Μεγαλο προβλημα υπαρχει και με την αστυνομια απο οτι εχω καταλαβει και το ξενερωμα το μεγαλο το εφαγα CARL COX οπου μιση ωρα πριν παιξει γυρω στις 3.30 χαμηλωσαν την ενταση και δεν μου εκανε καμια αισθηση..Οσο για θεμα κοσμου...καλυτερα ξεχαστε το,ειδικα τεταρτες και παρασκευες..Σας το λεω εκ πειρας γιατι καθε τρεις και λιγο εκει ειμαι X-Press2,Sander skiouf!!!,Carl Cox,Jeff Mills και συνεχιζουμε....Παντως απο οτι υπολογιζω στον Carl Cox πρεπει να ειχε τον πιο πολυ κοσμο,γυρω στις 2.000 ατομα(και οχι 14.000???????) με επιφυλαξη για χθες το βραδυ(Digweed)που δεν πηγα,ανθρωπος ειμαι και εγω,πως να κανω 150 χλμ συνεχεια...

Θεμα κρατησεων εισητηριων και αλλα τετοια δεν υφιστανται ουτε Dress Code..Απο σανδαλι μεχρι σκωτσεζικη φουστα...Μην κολλατε,, 25ε να εχετε για να περασετε την εισοδο και καμποσα 7ευρα για τις Βοτκες-λεμονι σας και καθαρισατε...

Ευελπιστω παντως οτι τον 15Αυγουστο θα εχει πιο πολυ κοσμο απο οτι τωρα..Περιμενα παντως μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τους Ελληνες(90% ειναι Ξενοι,τουριστες απο Μαλλια-Χερσονησο) και ειδικοτερα απο τον κοσμο του νησιου για ενα Festival με τοσα μεγαλα ονοματα....

Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν και καλυτερες μερες..Amin και Ferry θα ειμαι και εγω εκει,ειμαι Open Minded,αλλα με εκφραζει καλυτερα η Trance σκηνη...

Αυτα..Ελπιζω να μην σας κουρασα,αλλα επειδη ψιλοβαριεμαι να γραφω,τα γραφω μαζεμενα...Για οσα ακομα Party παω,θα προσπαθησω να σας λεω τα σχολια μου...

Υ.γ Ας αλλαξει καποιος τον τιτλο ρε παιδια,το club λεγεται HOMUS...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mesa stin vdomada tha postaro tin mplouza pos tha einai gia na me gnorisete :P

makari na ginei xamos ston armin kai na ta spasei ola o mikros giati gia emena einai o pio promising dj afto ton kairo

arminisedddddddddddddd

episis sto site tou homus exei plirofories gia to pos na pas (free metafora)

Δημοσ.

Loipon piga x8es Digweed.Ginotan tis kakomiras!!!

Emfanistike kata tis 4 prin apo afton epaize o Phil Thomson.

Poli wraio magazi alla akribo...Den hamilwsan ka8oloy tin entasi mehri tis 530 toylahiston poy ekatsa..

Ante anipomonw na paw stin epomeni...Opws eipe k o Liquid kanena provlima me ta royha.Oti na nai!!

Δημοσ.

leei file mou to site

loipon...ekana kati arketa tolmiro alla elpizo na piasei

estila email ston manager tou armin gia na kanei o armin oti ekane prin apo liges meres sto chicago kai prin apo 1 mina nomizo ston canada

eixane paei gia faghto prin to club kai kathisane mazi tou sto dj booth osoi pigane ekei

an pei oxi na stilo email kai ston ferry? :P

opios paei ferry einai egklhma na min paei armin

akrivos to idio stil exoune!

Δημοσ.

opios paei ferry einai egklhma na min paei armin

akrivos to idio stil exoune!

To ksero oti einai egklima alla poli fovame oti den 8a mporeso na pao armin :( 8a prospa8iso alla den exo meros na meino (exo eksoxiko sta xania) kai 8a einai paketo megalo na pigenoerxomai.....

Δημοσ.

paidia molis ematha oti to homus kleinei.den kserw an oi piges mou einai egires alla an einai tin g*****me.an einai egires o ferry den paizei kai genikos. . .mporei na mathei kaneis an ontos tha kleisei simera?einai anagi giati exw feygw simera to brady stis 10!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...