pjdark Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Γεια σας...θελω να κατεβασω το Age Of Conan Unchained και ειναι 19.0 GB ... υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το pc αμα το αφησω ολη νυκτα? γιατι pause δεν υπαρχει πουθενα...
tilbellos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όχι, να φανταστείς εχω απλο pc ανοιχτο εδω και 3 χρόνια
sargio01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δεν παθαίνει τίποτα, με την προϋπόθεση ότι θα έχεις απορυθμίσει τη αναστολή λειτουργίας σε περίπτωση αδράνειας, προκειμένου να μη διακοπεί το κατέβασμα...
haris013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μην κανεις καμια βλακεια και το αφησεις ανοικτο ολο το βραδυ! μπορει να παρεις φωτια!δεν παιζουν με τετοια πραγματα! μην ψαρωνεις τιποτα δεν παθαινει,εγω τον εχω ανοικτο 24/7 και του κανω restart μια φορα την εβδομαδα.το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος απο τα ανεμηστιρακια(αν δεν εχεις αθορυβα)
sargio01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όχι, να φανταστείς εχω απλο pc ανοιχτο εδω και 3 χρόνια !!!! :shock: !!!!! Server τον έκανες;;;;;; :lol: Και 'συ haris013;;;;;
pjdark Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μην κανεις καμια βλακεια και το αφησεις ανοικτο ολο το βραδυ! μπορει να παρεις φωτια!δεν παιζουν με τετοια πραγματα! μην ψαρωνεις τιποτα δεν παθαινει,εγω τον εχω ανοικτο 24/7 και του κανω restart μια φορα την εβδομαδα.το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος απο τα ανεμηστιρακια(αν δεν εχεις αθορυβα) αθορυβα ειναι παλι καλα.... οκ ευχαριστω παιδια α...πως απενεργοποιω την αναστολη λειτουργιας??
haris013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 !!!! :shock: !!!!! Server τον έκανες;;;;;; :lol: Και 'συ haris013;;;;; σκεψου οτι οποτε λοιπω κατευαζει,οποτε ειμαι σπιτι τον χρησιποποιω και για λογους δουλειας και για διασκεδαση(gaming,music,surfing κλπ) οποτε εχει χασει το νοημα να τον κλεινω το ρεσταρτ μια φορα την εβδομαδα το κανω για ψυχολογικους κυριως λογους,σαν ενα refresh στο συστημα
tilbellos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Καταγραφικό για ip καμερες είναι, τι ηθελες να κάνω κανενα υπερμηχάνημα; Μια χαρά την κανει την δουλεια του
p8grs Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Απλα αν στην περιοχη σου το δικτυο της ΔΕΗ δεν ειναι σταθερο και κανει συχνα διακοπες να μην το κανεις συνηθεια να τον αφηνεις ανοικτο εκτος κ αν εχεις ups
sargio01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 σκεψου οτι οποτε λοιπω κατευαζει,οποτε ειμαι σπιτι τον χρησιποποιω και για λογους δουλειας και για διασκεδαση(gaming,music,surfing κλπ) οποτε εχει χασει το νοημα να τον κλεινω το ρεσταρτ μια φορα την εβδομαδα το κανω για ψυχολογικους κυριως λογους,σαν ενα refresh στο συστημα Λογικό! Καταγραφικό για ip καμερες είναι, τι ηθελες να κάνω κανενα υπερμηχάνημα; Μια χαρά την κανει την δουλεια του Ε ναι
VidShark7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 αθορυβα ειναι παλι καλα.... οκ ευχαριστω παιδια α...πως απενεργοποιω την αναστολη λειτουργιας?? Αν έχεις Windows 7 κλικάρεις στο εικονιδιάκι με την πρίζα/μπαταρία και μετά στο περισσότερες επιλογές παροχής ενέργειας. Στο παράθυρο που ανοίγει, στα αριστερά, κάτω κάτω, λέει : Επιλογές χρόνου μετάβασης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Κλικάρεις, και μετά στις επιλογές για μείωση φωτεινότητας οθόνης, μετάβαση σε αναστολής λειτουργίας και απενεργοποίηση της οθόνης επιλέγεις τι θέλεις... Ελπίζω να βοήθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα