Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...θελω να κατεβασω το Age Of Conan Unchained και ειναι 19.0 GB ... υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το pc αμα το αφησω ολη νυκτα? γιατι pause δεν υπαρχει πουθενα...

Δημοσ.

Δεν παθαίνει τίποτα, με την προϋπόθεση ότι θα έχεις απορυθμίσει τη αναστολή λειτουργίας σε περίπτωση αδράνειας, προκειμένου να μη διακοπεί το κατέβασμα...

Δημοσ.

μην κανεις καμια βλακεια και το αφησεις ανοικτο ολο το βραδυ! μπορει να παρεις φωτια!δεν παιζουν με τετοια πραγματα!

μην ψαρωνεις τιποτα δεν παθαινει,εγω τον εχω ανοικτο 24/7 και του κανω restart μια φορα την εβδομαδα.το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος απο τα ανεμηστιρακια(αν δεν εχεις αθορυβα)

Δημοσ.

Όχι, να φανταστείς εχω απλο pc ανοιχτο εδω και 3 χρόνια

!!!! :shock: :shock: :shock:!!!!!

Server τον έκανες;;;;;; :lol: :lol:

Και 'συ haris013;;;;;

Δημοσ.

μην κανεις καμια βλακεια και το αφησεις ανοικτο ολο το βραδυ! μπορει να παρεις φωτια!δεν παιζουν με τετοια πραγματα!

μην ψαρωνεις τιποτα δεν παθαινει,εγω τον εχω ανοικτο 24/7 και του κανω restart μια φορα την εβδομαδα.το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος απο τα ανεμηστιρακια(αν δεν εχεις αθορυβα)

αθορυβα ειναι παλι καλα.... οκ ευχαριστω παιδια :) α...πως απενεργοποιω την αναστολη λειτουργιας??

Δημοσ.

!!!! :shock: :shock: :shock:!!!!!

Server τον έκανες;;;;;; :lol: :lol:

Και 'συ haris013;;;;;

σκεψου οτι οποτε λοιπω κατευαζει,οποτε ειμαι σπιτι τον χρησιποποιω και για λογους δουλειας και για διασκεδαση(gaming,music,surfing κλπ) οποτε εχει χασει το νοημα να τον κλεινω :P

το ρεσταρτ μια φορα την εβδομαδα το κανω για ψυχολογικους κυριως λογους,σαν ενα refresh στο συστημα

Δημοσ.

Καταγραφικό για ip καμερες είναι, τι ηθελες να κάνω κανενα υπερμηχάνημα; Μια χαρά την κανει την δουλεια του

Δημοσ.

Απλα αν στην περιοχη σου το δικτυο της ΔΕΗ δεν ειναι σταθερο και κανει συχνα διακοπες να μην το κανεις συνηθεια να τον αφηνεις ανοικτο εκτος κ αν εχεις ups

Δημοσ.

σκεψου οτι οποτε λοιπω κατευαζει,οποτε ειμαι σπιτι τον χρησιποποιω και για λογους δουλειας και για διασκεδαση(gaming,music,surfing κλπ) οποτε εχει χασει το νοημα να τον κλεινω :Pτο ρεσταρτ μια φορα την εβδομαδα το κανω για ψυχολογικους κυριως λογους,σαν ενα refresh στο συστημα

Λογικό! :D

Καταγραφικό για ip καμερες είναι, τι ηθελες να κάνω κανενα υπερμηχάνημα; Μια χαρά την κανει την δουλεια του

Ε ναι :devil: :P

Δημοσ.

αθορυβα ειναι παλι καλα.... οκ ευχαριστω παιδια :) α...πως απενεργοποιω την αναστολη λειτουργιας??

Αν έχεις Windows 7 κλικάρεις στο εικονιδιάκι με την πρίζα/μπαταρία και μετά στο περισσότερες επιλογές παροχής ενέργειας. Στο παράθυρο που ανοίγει, στα αριστερά, κάτω κάτω, λέει : Επιλογές χρόνου μετάβασης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Κλικάρεις, και μετά στις επιλογές για μείωση φωτεινότητας οθόνης, μετάβαση σε αναστολής λειτουργίας και απενεργοποίηση της οθόνης επιλέγεις τι θέλεις...

Ελπίζω να βοήθησα... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...