giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εχω εναν υπολογιστη που ειναι 6 χρονων που μεχρι σημερα πεταγε!ειναι turbo-x και το ειχα παρει το 2006!μα σημερα εκει που ημουν στο δωματιο μου και ο υπολογιστης μου ηταν κλειστος καποια στιγμη ακουγετε στα καλα του καθομενου ενα τσαφ!μετα απο ενα λεπτο αρχισε να μιριζει καμενο απο τον υπολογιστη μου που ηταν κλειστος το τονιζω οτι ηταν κλειστος! βγαζω αμεσως το κουτι και ανοιγω το καπακι!και μιριζε το τροφοδοτικο!ανοιξα και το τροφοδοτικοκαι μιριζε κι αλλο καμενο!το τροφοδοτικο ειναι μαρκας iso switching power supply και συγκεκριμενα μοντελο iso-p500spp!μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω απο που μπορω να το αγορασω η να μου προτεινετε καποιο αλλο που να κανει και να ειναι φθηνο γιατι δεν υπαρχει και πολυ ρευστο!αν θελετε και αλλες πληροφοριες πειτε μου!θα σας ειμαι ευγνωμον αν με βοηθησετε!
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Άρε πλαίσιο με τα κινέζικα τροφοδοτικά σου.Πες όλο το σύστημα και να εύχεσαι μην έχει χαλάσει και τίποτα άλλο μαζί.
nikos1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εχω εναν υπολογιστη που ειναι 6 χρονων που μεχρι σημερα πεταγε!ειναι turbo-x και το ειχα παρει το 2006!μα σημερα εκει που ημουν στο δωματιο μου και ο υπολογιστης μου ηταν κλειστος καποια στιγμη ακουγετε στα καλα του καθομενου ενα τσαφ!μετα απο ενα λεπτο αρχισε να μιριζει καμενο απο τον υπολογιστη μου που ηταν κλειστος το τονιζω οτι ηταν κλειστος! βγαζω αμεσως το κουτι και ανοιγω το καπακι!και μιριζε το τροφοδοτικο!ανοιξα και το τροφοδοτικοκαι μιριζε κι αλλο καμενο!το τροφοδοτικο ειναι μαρκας iso switching power supply και συγκεκριμενα μοντελο iso-p500spp!μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω απο που μπορω να το αγορασω η να μου προτεινετε καποιο αλλο που να κανει και να ειναι φθηνο γιατι δεν υπαρχει και πολυ ρευστο!αν θελετε και αλλες πληροφοριες πειτε μου!θα σας ειμαι ευγνωμον αν με βοηθησετε! ο υπολογηστις σου μπορει να παρει οποιοδήποτε desktop τροφοδοτικο.και καλο θα ηταν να παρεις καποιο επώνυμο οστε να μην εχεις στο μελών τέτοια περιστατικά πες ποιο ειναι το ολο συστημα σου.μητρικη/καρτα γραφηκων/επεξεργαστης
giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 motherboard:AsRock ConRoe 945G-DVI cpu:Intel Pentium D Inside 2.80 GHZ hard disk:Seagate Barracuda 7200.12 250GB psu:ISO ISO-P500SPP 420W
nikos1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Άρε πλαίσιο με τα κινέζικα τροφοδοτικά σου.Πες όλο το σύστημα και να εύχεσαι μην έχει χαλάσει και τίποτα άλλο μαζί. μην κατηγορείς μονο το πλαισιο για τα τροφοδοτικα.ολα τα μαγαζια στα ετοιμα συστηματα αυτο κανουν.και εμενα εχει τυχη σε υπολογιστη που δεν εχω αγοραση απο πλαισιο.και ηταν απο μαγαζι της γειτονιας.
giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ξεχασα επισης καρτα γραφικων! Nvidia GeForce GT 220 DDR2
nikos1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 motherboard:AsRock ConRoe 945G-DVI cpu:Intel Pentium D Inside 2.80 GHZ hard disk:Seagate Barracuda 7200.12 250GB psu:ISO ISO-P500SPP 420W εδω εισαι. αν το βρεις και σε κανενα αλλο μαγαζι ποιο φτηνα παρτω Link
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 `Είναι πολύ λογικό στα 6 χρόνια. κάποιος πυκνωτής δεν άντεξε και παρέδωσε μην ξεχνάμε ότι οι πυκνωτές αποθηκεύουν ρεύμα και έχουν 24 ώρες το 24ωρο επί 6 χρόνια είτε είναι ανοιχτός είτε κλειστός (μόνο αν κλείσει από διακόπτη για αρκετή ώρα κάποια στιγμή ίσως αποφορτίσουν). Η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για εσένα ακούει στο όνομα LEPA > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29237&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 που είναι και ποιοτικό και σε καλή τιμή.
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μην κατηγορείς μονο το πλαισιο για τα τροφοδοτικα.ολα τα μαγαζια στα ετοιμα συστηματα αυτο κανουν.και εμενα εχει τυχη σε υπολογιστη που δεν εχω αγοραση απο πλαισιο.και ηταν απο μαγαζι της γειτονιας. Δίκιο έχεις.
giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 σας ευχαριστω πολυ ολους σας!και κατι ακομα!οταν πηγαινα να ανοιξω τον υπολογιστη εκανε το βοοτ του και μετα εμφανιζαι μι ασπρη γραμμη πανω αριστερα και οση ωρα και αν το αφηνα τιποτα δεν συνεχιζε!ομως καποια μερα εβγαλα τα usb που ειναι συνδεδεμενα με τισ θυρες της μητρικης και μετα ανοιξε κανονικα!μτα αναγκαζομουν καθε φορα να κανω αυτο για να ανοιξει!ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ξεκίνα με ένα bios update αν δεν έχεις κάνει, κ πες μας ακριβώς τι έβγαλες από τις usb θύρες.
giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 για bios upadate το εχω ψαξει!λεει οτι δεν εχει ενημερωση για ατην την μητρικη η ιστοσελιδα!οσο για τις συσκευες εβγαλα σε συνολο δυο αλλα εβγαλα 3 θυρες λογο το οτι μια συσκευη εχει δυο θσβ ποθ ρεπει να μπουν!η μια συσκευη ηταν εκτυπωτης HP All-In-One C4180 και ενας εξωτερικος σκληρος Toshiba STOR E alu 320GB!
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πιθανότατα είναι ο δίσκος μπες bios και απενεργοποίησε το Legancy Usb και ξαναδοκίμασε η λογική είναι να μην κάνει boot από usb.
giorgos_the_great Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μπορεις να τα πεις λιγο ποιο απλα;πως να μπω στο bios πως να κανω Legancy usb τι να ξαναδοκιμασω και τι μπουτ να κανει απο το usb;συγνωμι για την ταλαιπορια αλλα πιστευω να καταλαβενεις γιατι τα ρωταω ολα αυτα
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 1) Πατάς Del στην εκκίνηση για να μπεις στο bios. 2) Ψάχνεις στα menu και βρίσκεις αν έχει μια επιλογή που γράφει Legancy Usb αυτή την κάνεις Disable. 3) Μετά ξαναβαλε τις συσκευές πάλι επάνω στο μηχάνημα και δες αν σου ξεκινάει κανονικά. Αν μου πεις πια μητρική έχεις θα μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα