Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω διαλεγω που θα γινει η εγκατασταση του λειτουργικου μεατ την εγκατσταση ορτι παλιο σε λειτουργικο υπηρχε μου το βαζει σε ενα φακελο και τον ονομαζει old. πωσ να κανω φορματ οτι εχει ακι μετα να εγκαταστησω το λειτουργικο??????????

Δημοσ.

Εκεί που διαλέγεις λειτουργικό κάνε πρώτα delete partition για να σβηστούν τα παλιά και μετά κάνε create new για να κάνεις νέο διαμέρισμα και να μπουν εκεί τα windows.

Δημοσ.

Ο φάκελος "old" που δημιουργείται είναι το αυτόματο back up του συστήματος, που δημιουργείται όταν περνάς την ίδια έκδοση λειτουργικού πάνω στην προηγούμενη.

Η πρότασή μου, είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή κάνεις διαμόρφωση του δίσκου ώστε να σβηστούν όλα τα partition και προχωράς σε εγκατάσταση του λειτουργικού απο την αρχή, δημιουργώντας παράλληλα νέο/α partition/s.

Εννοείται σ' αυτή τη περίπτωση, κρατάς εξωτερικό back up των αρχείων που θέλεις να κρατήσεις...

Edit: Με πρόλαβαν :P

Δημοσ.

δεν δεχεται φορματ ο δισκοσ

οατν βαζω το δισκο εγκαταστασησ να τρεξει εχω δυο επιλογεσ μια κοστουμ και μια αντεργραουντ. το προωλημαειναι ποτι ενω στην κοστουμ μου λεει οτι θα τα σβησει ολα δεν τα σβηνεθι και μου εφηνειο τα παλι σε ενα φακελο ολντ, πιστευω να σας εδωσα καταλαβατε τι εννοω

Δημοσ.

Εγκατέστησε linux πάνω στο pertition των windows, και μετά windows πάνω στο linux.

Σου προτείνω fedora που η εγκατάστασή του, γίνεται σε 10 με 15 λεπτά ώστε να μην χάσεις πολύ χρόνο.

*Δοκιμασμένη μέθοδος...

Υ.Γ. Δεν δέχεται format ο δίσκος(!);

Εννοείς μέσω περιβάλλον windows φαντάζομαι...

Δημοσ.

Ε, οπότε με τη μέθοδο που σου πρότεινα προηγουμένως, παρακάμπτεις και το προβληματικό λειτουργικό ;)

Δημοσ.

Εγκατέστησε linux πάνω στο pertition των windows, και μετά windows πάνω στο linux.

Σου προτείνω fedora που η εγκατάστασή του, γίνεται σε 10 με 15 λεπτά ώστε να μην χάσεις πολύ χρόνο.

*Δοκιμασμένη μέθοδος...

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει ολόκληρη διανομή φυσικά, μπορεί μέσα από ένα live-cd να κάνει φορματ το partition με το gparted :-)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει ολόκληρη διανομή φυσικά, μπορεί μέσα από ένα live-cd να κάνει φορματ το partition με το gparted :-)

Σωστά :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...