Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ενα case για το pc και ειμαι ανάμεσα σε δυο επιλογες.η πρωτη ειναι http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/lexa_s και σε http://www.xoxide.com/raidmax-saggita-2-case.html. αν μπορειτε να με βοηθησεται με τα specs και με τετοια θα σας είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Να υποθέσω το 2ο είναι αυτό? raidmax sagitta 2

 

Από αισθητική απλά δεν σχολιάζω και για τα 2... (μάλλον είσαι πιτσιρικάς, ε?). Το 2ο είναι απαράδεκτο και σαν κουτί.

 

Το NZXT είναι καλό. Εξάλλου είναι εταιρία που παράγει καλά cases, αλλά με αμφιλεγόμενη αισθητική. Θα έλεγα πως απευθύνεται στην κατηγορία των πιτσιρικάδων gamers και γενικά έχει πιάσει. Και από εμφάνιση είναι σαφέστατα καλύτερο από to Raidmax.

 

Κοινώς καμμία σχέση μεταξύ των 2...

Δημοσ.

οντος τρελη καγκουρια :P

το lexa ομως αρκετα καλυτερο και ποιο ποιοτικο.. δεν συγκρινονται τα 2 αυτα case.η nzxt ειναι αρκετα καλη και εμπειρη εταιρια σε cases

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...