Προς το περιεχόμενο

tennis games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας δεν ξέρω αν έχετε αναφερθεί σε άλλο θέμα, άλλα θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει κανένα καλά παιχνιδάκι τέννις για pc ,εκτός απ'το virtua tennis 4, από ότι ξέρω το grand slam και το top spin δεν βγαίνουν για pc , υπάρχει κανένα άλλο αξιόλογο;

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας δεν ξέρω αν έχετε αναφερθεί σε άλλο θέμα, άλλα θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει κανένα καλά παιχνιδάκι τέννις για pc ,εκτός απ'το virtua tennis 4, από ότι ξέρω το grand slam και το top spin δεν βγαίνουν για pc , υπάρχει κανένα άλλο αξιόλογο;

Top Spin 2 φίλε. Ότι καλύτερο σε τέννις έχει βγει για pc. Είναι παλιό, δεν έχει τους νέους παίκτες αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέσαι gameplay. Παίζεις και online αν το πάρεις από τον θείο (αν και δεν έχει κόσμο πια εκτός από εμένα και έναν φίλο μου :P )

Δημοσ.

100%. Παίζω εγώ με τον φίλο μου εδώ και καιρό. Άμα το πάρετε γράψτε τα nicknames σας εδώ να συνεννοηθούμε να παίξουμε κανένα matchακι :)

Δημοσ.

Άλλο που έχω παίξει και μου άρεσε ήταν το virtua tennis 4, πιο καινούργιο απο το top spin 2 ,με καλύτερα γραφικά/animations και τους καινούργιους παίχτες αλλά σε gameplay υστερεί απο το άλλο.

Δημοσ.

Άλλο που έχω παίξει και μου άρεσε ήταν το virtua tennis 4, πιο καινούργιο απο το top spin 2 ,με καλύτερα γραφικά/animations και τους καινούργιους παίχτες αλλά σε gameplay υστερεί απο το άλλο.

Εμένα το πρώτο παιχνίδι tennis που είχα παίξει ήταν το virtua tennis 2009. Με είχε εντυπωσιάσει τότε. Το καλοκαίρι μόλις κυκλοφόρησε το virtua tennis 4 έπαιξα αυτό και λέω αυτό το παιχνίδι θα είναι το καλύτερο tennis για pc. Αυτήν την γνώμη είχα μέχρι τον χειμώνα που έπαιξα top spin 2. Αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο tennis game για pc και το παίζω ακόμα online με έναν φίλο παρόλο που έχω και το top spin 4 στο ps3 (χωρίς online εκεί).

Δημοσ.

Ψήθηκα και γω να το κατεβάσω αλλά αν θυμάμαι καλα δεν δούλευε σε widescreen οθόνες μόνο σε 4:3.. Ξέρεις αν έχει βγεί κανα patch/mod που να βελτιώνει αυτο το πρόβλημα ή να προσθέτει νέα πράγματα?

Δημοσ.

Ψήθηκα και γω να το κατεβάσω αλλά αν θυμάμαι καλα δεν δούλευε σε widescreen οθόνες μόνο σε 4:3.. Ξέρεις αν έχει βγεί κανα patch/mod που να βελτιώνει αυτο το πρόβλημα ή να προσθέτει νέα πράγματα?

Εγώ έχω 19άρα 16:9 και έχω την αρχική έκδοση του παιχνιδιού. Μια χαρά παίζει... :rolleyes:

Δημοσ.

Θυμάμαι έβγαζε μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά.. :unsure:

Ισως στο κάνει αυτόματο stretch και απλά δεν φαίνεται πολύ...

Κάνε μία δοκιμή μπορεί να μην σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα τώρα... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...