Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλως σας βρηκα ειναι το πρωτο μου ποστ και ελπιζω να ακολουθησουν και αλλα. Στο θεμα μας (μου) τωρα εχθες πηρα το νεο β και δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το γκουγκλ πλεη, σε αλο Wi-Fi μπορω μονο στου σπιτιου μου δεν μπορω .. τι μπορει να φταιει, το εσβησα και το ξαναανοιξα το ρουτερ αλλα τιποτα.. (απο αλο προγραμμα εχω κατεβασει εφαρμογες μονο απο το πλεη δεν μπορω). Ευχαριστω πολυ

πριν λιγο με αφησε να κατεβασο μια εφαρμογη αλλα τωρα παλι τιποτα

Δημοσ.

Σου βγάζει ότι δεν έχει Internet ή πχ δεν ήταν δυνατή η λήψη;

λεει ληψη και μετα μια μαυρη μπαρα με κατι γκρι γραμες --> / και δεν γινετε τιποτα
Δημοσ.

Ίσως χάνεται για κάποιο λόγο η σύνδεση.. ΤΟ έχω πάθει άπειρες φορές στο κινητό μόνο που εγώ δεν είχα καθόλου Internet. Δηλαδή έβγαζε το εικονίδιο του Wi-Fi αλλά δεν συνδεόταν..

Δημοσ.

Ίσως χάνεται για κάποιο λόγο η σύνδεση.. ΤΟ έχω πάθει άπειρες φορές στο κινητό μόνο που εγώ δεν είχα καθόλου Internet. Δηλαδή έβγαζε το εικονίδιο του Wi-Fi αλλά δεν συνδεόταν..

εγω μπαινω στο ινερνετ κανονικα ομως

Φιλε το modem σου ειναι μηπως της draytek?

ειναι της αλτεκ
Δημοσ.

ειναι της αλτεκ

Αααα μπραβο! Draytek λοιπον... Εχουν ενα θεματακι τα draytek αυτα με το market! Πρεπει να του βαλεις καρφωτα τα dns της google και θα δουλεψει...

edit: επειδη δεν θυμομουν πως μπαινουν ακριβος απο οτι βρηκα εδω οπως εψαχνα, μπαινεις στο interface του modem και ακουλουθεις τα βηματα.

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα σιγουρα δεν θα παθει τιποτα και θα δουλευει οπως πριν? γιατι ειναι στο pc του μπαμπα μου και εγω παιρνω με Wi-Fi στο δικο μου και δεν θελω να κανω κατι που θα τον χαλασει...

Δημοσ.

Στο modem θα κανεις την αλλαγη και αν απλα κανεις ο,τι γραφει στο link δε θα χαλασει τιποτα! :) 192.168.1.1 ειναι η ip του modem σου που θα βαλεις στην μπαρα διευθυνσεων και μετα ο,τι λεει στο link στο 1ο post ;) Υπαρχει και αλλος τροπος μεσο του κινητου απλα μπορει να μη δουλευει με αλλα wi-fi

Δημοσ.

Στο modem θα κανεις την αλλαγη και αν απλα κανεις ο,τι γραφει στο link δε θα χαλασει τιποτα! :) 192.168.1.1 ειναι η ip του modem σου που θα βαλεις στην μπαρα διευθυνσεων και μετα ο,τι λεει στο link στο 1ο post ;) Υπαρχει και αλλος τροπος μεσο του κινητου απλα μπορει να μη δουλευει με αλλα wi-fi

που παω ακριβως για να κανω αυτα που λεει?
Δημοσ.

http://192.168.1.1/ και

Πηγαίνεις LAN -> General Setup. Στη φόρμα που θα δεις, κάτω δεξιά έχει "DNS Server IP Address".<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18px; background-color: rgb(250, 250, 250); ">Εκεί βάζεις τις IP διευθύνσεις από τους DNS servers που επέλεξες. Π.χ. για Google βάζεις 8.8.8.8 και 8.8.4.4
Δημοσ.

Δοκιμασε

username:admin

password:admin

ΑΜα δε γινει τιποτα δοκιμασε

Username: administrator

password: admin

Ενα απ'τα δυο νομιζω ειναι τα Default.. Τωρα αμα ο μπαμπας σου ή αυτος που το εκανε αλλαξε κατι...

Δημοσ.

Δες απο κατω στο modem στην ετικετα αν δε πιασει κατι απο τα παραπανω.... απο ο,τι θυμαμαι που ξεκλειδωνα ενα για να παιζει σε ολα τα δικτυα ειχε ενα τεραστιο παραξενο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...