Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια θελω να μου πειτε ενα προγραμμα το οποιο κανει ενσωματωση υποτιτλων σε μια ταινια την οποια μετα θελω να την κανω αναπαραγωγη σε ενα dvd player το οποιο ομως δεν υποστιρειζει αρχεια divx...υποψην ξερω για το προγραμμα AVIAddXSubs το οποιο δεν βοηαει στην κατασταση γιατι οπως σας ειπα το dvd δεν υποστηριζει divx αρχεια και δεν μου εμφανιζει ετσι τουσ υποτιτλουσ....οποιοσ ξερει ας με βοηθησει...ευχαριστω απο τωρα...

Δημοσ.

Αν το dvd player δεν υποστηρίζει άλλες μορφές αρχείων, ο μόνος τρόπος είναι να τη μετατρέψεις σε dvd video. Προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά υπάρχουν αρκετά. Από τα πιο γνωστά, είναι το convert x to dvd και το dvd flick (το δεύτερο είναι δωρεάν).

Δημοσ.

DvD Flick εχω εδω και 1 χρονο και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

δηλαδη με το dvd flick και θα γινει ενσωματωσει των υποτιτλων και θα παιζει σε dvd player που δεν υποστηριζει divx???θα τους εμφανιζει σιγουρα??

Δημοσ.

Τόσο το dvd flick όσο και το convert x to dvd, δημιουργούν από οποιουδήποτε τύπου αρχεία video - avi, mkv κ.τ.λ. - τη στάνταρ δομή ενός τυπικού dvd video, όπως είναι στα dvd που νοικιάζουμε από τα video club. Αν γράψεις το τελικό project σε dvd - όχι σαν data, αλλά σαν dvd video, με την αντίστοιχη επιλογή στο πρόγραμμα εγγραφής που χρησιμοποιείς - θα παίζει σε οποιοδήποτε dvd player. Οι δε υπότιτλοι, θα ενεργοποιούνται από το remote control του dvd player, όπως γίνεται και στα «γνήσια» dvd. Δε θα είναι δηλαδή ενσωματωμένοι. Εσύ θα επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται ή όχι.

Πρόσεξε μόνο, το αρχείο avi και το αρχείο srt (ταινία και υπότιτλοι) να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (π.χ. Spiderman.avi / Spiderman.srt) και να βρίσκονται και τα δύο στον ίδιο φάκελο.

Δημοσ.

Τόσο το dvd flick όσο και το convert x to dvd, δημιουργούν από οποιουδήποτε τύπου αρχεία video - avi, mkv κ.τ.λ. - τη στάνταρ δομή ενός τυπικού dvd video, όπως είναι στα dvd που νοικιάζουμε από τα video club. Αν γράψεις το τελικό project σε dvd - όχι σαν data, αλλά σαν dvd video, με την αντίστοιχη επιλογή στο πρόγραμμα εγγραφής που χρησιμοποιείς - θα παίζει σε οποιοδήποτε dvd player. Οι δε υπότιτλοι, θα ενεργοποιούνται από το remote control του dvd player, όπως γίνεται και στα «γνήσια» dvd. Δε θα είναι δηλαδή ενσωματωμένοι. Εσύ θα επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται ή όχι.

Πρόσεξε μόνο, το αρχείο avi και το αρχείο srt (ταινία και υπότιτλοι) να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (π.χ. Spiderman.avi / Spiderman.srt) και να βρίσκονται και τα δύο στον ίδιο φάκελο.

τωρα θα κανω μια δοκιμη και θα σας πω αν λειτουργει....παντως ευχαριστω για την βοηθεια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασες να κανεις μετονομασια το παραγομενο .divx σε .avi Κανονικα δεν πρεπει, αλλα αφου το player σου δεν

βλεπει divx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...