Giorgos241 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, zio10 said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πάνε αρκετά χρόνια που σταμάτησα να ασχολούμαι αλλά τώρα που ο γιος μεγαλώνει και βλέπω ότι του αρέσουν αρκετά τα τηλεκατευθυνόμενα σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να προσπαθήσω να συμμαζέψω τα δικά μου παλιά ηλεκτρικά αμαξάκια (δεκαετία 90) ή να πάω σε κανένα κάπως κάλο κινεζικό που είδα που τα έχουν όλα στο πακέτο συν αρκετή δύναμη! Για τα δικά μου δεν έχω τηλεκατεύθυνση, μπαταρία και φορτιστή και οκ για τηλεκατεύθυνση βγάζω κάποια άκρη, οι μπαταρίες και οι φορτιστές έχουν αλλάξει όμως και δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πάρω. Επίσης, στα λάστιχα βλέπω σίγουρα φθορές, τι άλλο θα ήθελε ένα τ/κ τόσων χρόνων για να μπει ξανά σε λειτουργία; Για να δω αν αξίζει ή να πάω απευθειας σε κάτι νεώτερο. Θα σου προτεινα να δεις την μαρκα WLToys που πραγματικα εχει πολυ τιμια ποιοτητα για την τιμη της. Δεν ειναι Kyosho, Tamiya, HPi, XRAY αλλα ειναι οτι πρεπει για καποιον για να ξεκινησει. Εχουν ανταλλακτικα, ετοιμα RTR πακετα και μεγαλο comminity. Για το παλιο, θα μπορουσες να δεις αρχικα αν υπαρχουν ανταλλακτικα αν του λειπει κατι και στην συνεχεια να παρεις μια απλη ΤΚ 2.4 που πλεον ειναι το στανταρτ. Επισης, για ηλεκτρικα υπαρχουν πολλες παραπανω επιλογες σε combo brushless μοτερ και ESC που μπορουν να αναβιωσουν ενα παλιο μοντελο. Καλη διασκεδαση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, zio10 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πάνε αρκετά χρόνια που σταμάτησα να ασχολούμαι αλλά τώρα που ο γιος μεγαλώνει και βλέπω ότι του αρέσουν αρκετά τα τηλεκατευθυνόμενα σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να προσπαθήσω να συμμαζέψω τα δικά μου παλιά ηλεκτρικά αμαξάκια (δεκαετία 90) ή να πάω σε κανένα κάπως κάλο κινεζικό που είδα που τα έχουν όλα στο πακέτο συν αρκετή δύναμη! Για τα δικά μου δεν έχω τηλεκατεύθυνση, μπαταρία και φορτιστή και οκ για τηλεκατεύθυνση βγάζω κάποια άκρη, οι μπαταρίες και οι φορτιστές έχουν αλλάξει όμως και δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πάρω. Επίσης, στα λάστιχα βλέπω σίγουρα φθορές, τι άλλο θα ήθελε ένα τ/κ τόσων χρόνων για να μπει ξανά σε λειτουργία; Για να δω αν αξίζει ή να πάω απευθειας σε κάτι νεώτερο. εξαρταται τι εχεις. αν εχεις ενα tamiya που τοτε εκανε 20.000δρχ και θελει μονο οσα λες αξιζει να το φτιαξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Giorgos241 είπε Θα σου προτεινα να δεις την μαρκα WLToys που πραγματικα εχει πολυ τιμια ποιοτητα για την τιμη της. Δεν ειναι Kyosho, Tamiya, HPi, XRAY αλλα ειναι οτι πρεπει για καποιον για να ξεκινησει. Εχουν ανταλλακτικα, ετοιμα RTR πακετα και μεγαλο comminity. Για το παλιο, θα μπορουσες να δεις αρχικα αν υπαρχουν ανταλλακτικα αν του λειπει κατι και στην συνεχεια να παρεις μια απλη ΤΚ 2.4 που πλεον ειναι το στανταρτ. Επισης, για ηλεκτρικα υπαρχουν πολλες παραπανω επιλογες σε combo brushless μοτερ και ESC που μπορουν να αναβιωσουν ενα παλιο μοντελο. Καλη διασκεδαση! Σ'ευχαριστώ, αυτή τη μάρκα εννοούσα κι εγώ. Βλέπω ότι δίνει ένα τίμιο πακέτο για τα λεφτά που ζητάει. 12 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εξαρταται τι εχεις. αν εχεις ενα tamiya που τοτε εκανε 20.000δρχ και θελει μονο οσα λες αξιζει να το φτιαξεις. Έχω ένα buggy και ένα πρωτότυπο - φόρμουλα της tamiya και ένα ακόμα buggy τετρακίνητο. Έχω όμως και έξτρα μοτέρ, πανάκριβο τότε, ηλεκτρονικό speed control (που λογικά τώρα δεν θα υπάρχουν καν μηχανικά) μόνο μπαταρίες - φορτιστή και τηλεκατευθυνση δεν έχω. Εννοώ μόνο τον πομπό. Δέκτη και servo έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Σ'ευχαριστώ, αυτή τη μάρκα εννοούσα κι εγώ. Βλέπω ότι δίνει ένα τίμιο πακέτο για τα λεφτά που ζητάει. Έχω ένα buggy και ένα πρωτότυπο - φόρμουλα της tamiya και ένα ακόμα buggy τετρακίνητο. Έχω όμως και έξτρα μοτέρ, πανάκριβο τότε, ηλεκτρονικό speed control (που λογικά τώρα δεν θα υπάρχουν καν μηχανικά) μόνο μπαταρίες - φορτιστή και τηλεκατευθυνση δεν έχω. Εννοώ μόνο τον πομπό. Δέκτη και servo έχω. φορτιστη θα χρειαστεις ουτως η αλλως και με κανουργιο. εγω θα το εφτιαχνα. καλα rc εχουν πολλα λεφτα ακομα. αν ειναι καλα μοντελα να τα κρατησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, zio10 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πάνε αρκετά χρόνια που σταμάτησα να ασχολούμαι αλλά τώρα που ο γιος μεγαλώνει και βλέπω ότι του αρέσουν αρκετά τα τηλεκατευθυνόμενα σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να προσπαθήσω να συμμαζέψω τα δικά μου παλιά ηλεκτρικά αμαξάκια (δεκαετία 90) ή να πάω σε κανένα κάπως κάλο κινεζικό που είδα που τα έχουν όλα στο πακέτο συν αρκετή δύναμη! Για τα δικά μου δεν έχω τηλεκατεύθυνση, μπαταρία και φορτιστή και οκ για τηλεκατεύθυνση βγάζω κάποια άκρη, οι μπαταρίες και οι φορτιστές έχουν αλλάξει όμως και δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πάρω. Επίσης, στα λάστιχα βλέπω σίγουρα φθορές, τι άλλο θα ήθελε ένα τ/κ τόσων χρόνων για να μπει ξανά σε λειτουργία; Για να δω αν αξίζει ή να πάω απευθειας σε κάτι νεώτερο. Έχω να ασχοληθώ από τότε που λες και εσύ, αν όχι νωρίτερα (το έχω βέβαια στο μυαλό μου). Αν όμως μιλάς για "κανονικά" τηλεκατευθυνόμενα (Tamiya, Graupner, κλπ) και όχι του τζάμπο (δεν τα απαξιώνω αλλά απλά είναι άλλη φάση και άλλη η ευκολία συντήρησης ή να βρεις ανταλλακτικά) έχω να σου πω τις εξής σκέψεις μου (αυτά που θα έκανα ή θα κάνω εγώ): Στα λάστιχα "πάμε για άλλα". Οκ προφανώς δεν τίθεται θέμα...ασφάλειας και ίσως να ντριφτάρουν καλύτερα αλλά όπως και να έχει θα έχουν ξεραθεί Το διαφορικό θα το έλυνα για λάδωμα/γρασάρισμα όπου χρειάζεται. Το γράσσα του, μετά από τόσο χρόνια προφανώς δεν θα είναι πολύ λιπαντικά για να μην πω θα έχουν στερεοποιηθεί. Ομοίως καθάρισμα/λίπανση σε μπράτσα ανάρτησης, μπάρες και ενώσεις τιμονιού και ότι άλλο κινούμενο. 99,9% η μπαταρία/ες θα είναι nicd (νικελίου καδμίου) οι οποίες έχουν εκλείψει. Και με δεδομένα τα θέματα "μνήμης" που έχουν, αν έχεις κάποια, σίγουρα δεν θα είναι για φόρτιση/χρήση. Αναγκαστικά πας στην αντίστοιχη τωρινή ή αν δεν υπάρχει, ζητάς σε μπαταριάδικο να σου φτιάξουν ένα πακ με νέου τύπου (λιθίου, κλπ). Πριν πετάξεις/ανακυκλώσεις την παλιά μπαταρία κρατάς τον κονέκτορά της, ειδικά αν είναι κάποια περίεργη κατασκευή. Φυσικά αφού μιλάμε για άλλου τύπου μπαταρίες (προσωπικά) θα άλλαζα και φορτιστή αφού δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν οι απαιτήσεις των παλιών μπαταριών με τις νέες ως προς τα ρεύματα φόρτισης και τους χρόνους. Αν ο ρυθμιστής ταχύτητας και "μπρος/πίσω" του αυτοκινήτου είναι μηχανικός (κινείται από servo με ντίζα πάνω σε επαφές) και δεν είναι ηλεκτρονικός τότε καθάρισμα και σπρέϊ επαφών. Αυτά για την ώρα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Έχω να ασχοληθώ από τότε που λες και εσύ, αν όχι νωρίτερα (το έχω βέβαια στο μυαλό μου). Αν όμως μιλάς για "κανονικά" τηλεκατευθυνόμενα (Tamiya, Graupner, κλπ) και όχι του τζάμπο (δεν τα απαξιώνω αλλά απλά είναι άλλη φάση και άλλη η ευκολία συντήρησης ή να βρεις ανταλλακτικά) έχω να σου πω τις εξής σκέψεις μου (αυτά που θα έκανα ή θα κάνω εγώ): Στα λάστιχα "πάμε για άλλα". Οκ προφανώς δεν τίθεται θέμα...ασφάλειας και ίσως να ντριφτάρουν καλύτερα αλλά όπως και να έχει θα έχουν ξεραθεί Το διαφορικό θα το έλυνα για λάδωμα/γρασάρισμα όπου χρειάζεται. Το γράσσα του, μετά από τόσο χρόνια προφανώς δεν θα είναι πολύ λιπαντικά για να μην πω θα έχουν στερεοποιηθεί. Ομοίως καθάρισμα/λίπανση σε μπράτσα ανάρτησης, μπάρες και ενώσεις τιμονιού και ότι άλλο κινούμενο. 99,9% η μπαταρία/ες θα είναι nicd (νικελίου καδμίου) οι οποίες έχουν εκλείψει. Και με δεδομένα τα θέματα "μνήμης" που έχουν, αν έχεις κάποια, σίγουρα δεν θα είναι για φόρτιση/χρήση. Αναγκαστικά πας στην αντίστοιχη τωρινή ή αν δεν υπάρχει, ζητάς σε μπαταριάδικο να σου φτιάξουν ένα πακ με νέου τύπου (λιθίου, κλπ). Πριν πετάξεις/ανακυκλώσεις την παλιά μπαταρία κρατάς τον κονέκτορά της, ειδικά αν είναι κάποια περίεργη κατασκευή. Φυσικά αφού μιλάμε για άλλου τύπου μπαταρίες (προσωπικά) θα άλλαζα και φορτιστή αφού δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν οι απαιτήσεις των παλιών μπαταριών με τις νέες ως προς τα ρεύματα φόρτισης και τους χρόνους. Αν ο ρυθμιστής ταχύτητας και "μπρος/πίσω" του αυτοκινήτου είναι μηχανικός (κινείται από servo με ντίζα πάνω σε επαφές) και δεν είναι ηλεκτρονικός τότε καθάρισμα και σπρέϊ επαφών. Αυτά για την ώρα Σ' ευχαριστώ! Μπαταρίες και φορτιστή όπως έγραψα δεν έχω, άρα θα πάω σε καινούργιες. Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους τύπους, θέλει ψάξιμο. Συν τηλεκατεύθυνση που δεν έχω. Χοντρικά δηλαδή θα μου βγει σαν ένα καλό κινεζικό που τα έχει όλα μέσα, οπότε δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Σ' ευχαριστώ! Μπαταρίες και φορτιστή όπως έγραψα δεν έχω, άρα θα πάω σε καινούργιες. Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους τύπους, θέλει ψάξιμο. Συν τηλεκατεύθυνση που δεν έχω. Χοντρικά δηλαδή θα μου βγει σαν ένα καλό κινεζικό που τα έχει όλα μέσα, οπότε δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει. Αν είναι μόνο για το παιδί ίσως να μην αξίζει. Με ένα "της πυρκαγιάς" θα διασκεδάσει εξίσου και δεν θα χαλαστείς αν του φερθεί "βάρβαρα" Αν όμως αφορά και το άλλο "παιδί" (αυτό που κρύβεις μέσα σου 😉) το πράγμα αλλάζει. Άσε που είναι ένα καλό πρόσχημα ("το κάνω για το παιδί 😉) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από haris_216 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Αν είναι μόνο για το παιδί ίσως να μην αξίζει. Με ένα "της πυρκαγιάς" θα διασκεδάσει εξίσου και δεν θα χαλαστείς αν του φερθεί "βάρβαρα" Αν όμως αφορά και το άλλο "παιδί" (αυτό που κρύβεις μέσα σου 😉) το πράγμα αλλάζει. Άσε που είναι ένα καλό πρόσχημα ("το κάνω για το παιδί 😉) Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να ασχοληθεί πιο οργανωμένα και σοβαρά, το θεωρώ καιβτο θυμάμαι ως ωραίο χόμπι. Αλλά ίσως είναι και μικρός ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να ασχοληθεί πιο οργανωμένα και σοβαρά, το θεωρώ καιβτο θυμάμαι ως ωραίο χόμπι. Αλλά ίσως είναι και μικρός ακόμα. δεν ειναι χομπι που ενα παιδι θα ασχοληθει πολυ εν ετη 2024 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Πάρε ένα φτηνό αρχικά τα wltoys είναι τίμια, δεν είναι αντοχής μεγάλης αλλά βρίσκεις ανταλλακτικά φθηνά και αυτό κάνει όλο το πακέτο τίμιο. Επόμενη εναλλακτική κάτι μεταχειρισμένο επώνυμο από φβ σε καλή κατάσταση. Τώρα όσων αφορά τα παιδιά, έρχονται αρκετά στην πίστα που παίζουμε με τους πατεράδες τους, και τα περισσότερα ενώ μπορούν να έχουν πρακτικά ότι ποιότητας αυτοκίνητο θέλουν συνήθως λιώνουν στο κινητό τους εκτός λίγων εξαιρέσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, primeragt είπε Πάρε ένα φτηνό αρχικά τα wltoys είναι τίμια, δεν είναι αντοχής μεγάλης αλλά βρίσκεις ανταλλακτικά φθηνά και αυτό κάνει όλο το πακέτο τίμιο. Επόμενη εναλλακτική κάτι μεταχειρισμένο επώνυμο από φβ σε καλή κατάσταση. Τώρα όσων αφορά τα παιδιά, έρχονται αρκετά στην πίστα που παίζουμε με τους πατεράδες τους, και τα περισσότερα ενώ μπορούν να έχουν πρακτικά ότι ποιότητας αυτοκίνητο θέλουν συνήθως λιώνουν στο κινητό τους εκτός λίγων εξαιρέσεων. Ή κινέζικο θα πάρω ή θα φτιάξω τα δικά μου, δε νομίζω να πάρω επώνυμο μεταχειρισμένο προς το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Κινέζικο τότε. Τα δικά σου δεν αξίζει να φτιαχτούν για αυτή τη δουλειά. Αν τα θες να τα φτιάξετε για πάρτη σας ναι αλλά για παιχνίδι θέλουν αρκετή δουλειά και λεφτά παραπάνω από το καινούριο κινεζικό κυρίως γιατί δεν θα βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά και ανάλογα τι μετατροπες θα θέλουν για να συμβαδίσουν με τα νέα στάνταρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω μια μικρή μακέτα που θα μπει σε κάδρο (το καδρο ειναι 25cm × 25cm) με 3 αυτοκίνητα f1 σε κλίμακα 1/43. Θέλω στην μια γωνία λοιπόν να βάλω χορτάρι (έχω ενα σακουλάκι τριμα χορταριου που είχα πάρει παλαιότερα απο καταστημα μοντελισμου). Θα ήθελα να ρωτήσω πως θα το κολλήσω. Τι κολλα να χρησιμοποιήσω? Επίσης για το δρόμο. Η μια σκέψη είναι απλά να κάνω μια μίξη χρώματος μαύρο με γκρι κ να βάψω με πινέλο την επιφανεια (κ ίσως με λόγο "σβήσιμο" με σφουγγαρι) κ η άλλη να πάρω γυαλόχαρτο κ να το βάψω κ να το κολλησω στην επιφάνεια (λεγοντας επιφανεια εννοω την πλατη του καδρου). Οποία άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από ilias78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 hours ago, ilias78 said: Θέλω να φτιάξω μια μικρή μακέτα που θα μπει σε κάδρο (το καδρο ειναι 25cm × 25cm) με 3 αυτοκίνητα f1 σε κλίμακα 1/43. Θέλω στην μια γωνία λοιπόν να βάλω χορτάρι (έχω ενα σακουλάκι τριμα χορταριου που είχα πάρει παλαιότερα απο καταστημα μοντελισμου). Θα ήθελα να ρωτήσω πως θα το κολλήσω. Τι κολλα να χρησιμοποιήσω? Επίσης για το δρόμο. Η μια σκέψη είναι απλά να κάνω μια μίξη χρώματος μαύρο με γκρι κ να βάψω με πινέλο την επιφανεια (κ ίσως με λόγο "σβήσιμο" με σφουγγαρι) κ η άλλη να πάρω γυαλόχαρτο κ να το βάψω κ να το κολλησω στην επιφάνεια (λεγοντας επιφανεια εννοω την πλατη του καδρου). Οποία άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Για το κόλλημα θα πρότεινα σπρέι κόλλα που θα μείνει κιόλας ή UHU (όχι υγρή, το στικ) , μετά πετάς από πάνω το γρασίδι, το γυρνάς το καδρο να πέσει ότι δεν κόλλησε και το πασπαλίζεις πάλι. πολυ εξυπνο τέχνασμα για τον δρόμο το γυαλόχαρτο! Για γραμμές (ανάλογα και τι κλίμακα θες να πετύχεις) μπορείς να βάλεις και blanco για να κάνεις την γραμμή του δρόμου On 29/12/2023 at 13:54, primeragt said: επώνυμο από φβ σε καλή κατάσταση.. Δεν είναι εκνευριστική η αναζητηση του marketplace ? Ένα πράγμα βγάζεις, 40 άσχετα πετάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 17 minutes ago, Giorgos241 said: Δεν είναι εκνευριστική η αναζητηση του marketplace ? Ένα πράγμα βγάζεις, 40 άσχετα πετάει. Έχει 3-4 οργανωμένα γκρουπ μόνο για rc στην Ελλάδα κ Αθήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα