Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παραθέτω το παρακάτω πρόβλημα και άν μπορεί κάποιος ας πεί τη γνώμη του.

Έχω την μητρική ASUS P5V-VM DH που λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα με την ΑΤΙ 3450 κάρτα PCI-E.

Θέλησα για κάποιο λόγο να αλλάξω την 3450 με την MSI N210 και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: όταν πάει να ανοίξει το PC στην αρχική σελίδα του Bios αρχίζει να γράφει έναν έναν τους χαρακτήρες και αφού μετά απο 3-4 λεπτά γράψει μερικές σει ρές σταματάει και παγώνει. Στην ASUS δεν υπάρχει νεότερο Bios από αυτό που φοράω γιατί αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι θέμα συμβατότητας με την μητρική. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να δοκιμάσω άλλη κάρτα και να ξεχάσω την Ν210.

(η Ν210 σε άλλο PC δουλεύει κανονικά).

Δημοσ.

Δες στο google αν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας. Στείλε και ένα email στην asus.

Η ASUS απάντησε οτι δεν υπάρχει νεο Βιος που να λύνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Κανε ένα πείραμα ακόμα πριν την αποκλείσεις.Μπες στο bios και κανε disable ότι περιφεριακό δεν χρησιμοποιείς π.χ. σειριακή η ότι άλλο ώστε να απελευθερωθούν IRQ Numbers γιατί εγώ το αντιλαμβάνομαι ως conflig. Επίσης δες αν σου έχει επιλογή κ μπορείς να δώσεις σταθερό κ αποκλειστικό IRQ στα PCI η στην κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Κανε ένα πείραμα ακόμα πριν την αποκλείσεις.Μπες στο bios και κανε disable ότι περιφεριακό δεν χρησιμοποιείς π.χ. σειριακή η ότι άλλο ώστε να απελευθερωθούν IRQ Numbers γιατί εγώ το αντιλαμβάνομαι ως conflig. Επίσης δες αν σου έχει επιλογή κ μπορείς να δώσεις σταθερό κ αποκλειστικό IRQ στα PCI η στην κάρτα γραφικών.

Η ASUS μου απάντησε οτι ειναι γνώστες του προβλήματος και εχει να κάνει με ασυμφωνία του Βιος της κάρτας με το Βιος της μητρικής καθώς έχει υποθέτω σταματήσει η υποστήριξη της μητρικής απο την εταιρία.

Πάντως θα κάνω αυτά που προτείνεις. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...