Lantos00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 600 € + 60 € Χρήση υπολογιστή : GAMING Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι υπάρχουν ASUS VW221 , NEC LCD71VM DUAL MONITOR Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Θα στειθεί από εμένα Υπάρχουν επεξεργαστής Quad core Q9550 2.83Ghz Θα αλλάξει Ψυκτρα: Thermaltake frio OCK θα παραμείνει Motherboard Asus p5q3 deluxe wifi Θα αλλάξει Μνημες Kingston 2x2GB 1066 Mhz θα αλλάξουν ATI Radeon HD 4870: θα παραμείνει Κουτί Κάρτα γραφικών: Τροφοδοτικό Enermax 1000 w Hard Disk :2 x 1Tb WD WD10EAVS-00D7B1 ATA Device (SATA) 1) Θελω την γνώμη σας για καινουργιο επεξεργαστή, μητρική, SSD(90gb) και μνήμες(8gb) με το ποσό 600 €. 2) Με τα παλιά εξαρτήματα θα συναρμολογηθεί για καποιον άλλον ενας ακόμα υπολογιστής και χρειάζονται μόνο ενα απλό midi tower και μια απλή agp κάρτα, ψύκτρα θα χρησιμοποιηθεί η παλιά μαμίσια της intel. Διατίθονται 60-70€ .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 To έχεις πάρει λάθος. Μόνο κάρτα γραφικών χρειάζεσαι. Ο επεξεργαστής σου είναι τούμπανο και η ddr3 μνήμες δεν θα σε βοηθήσουν σε τίποτα. Δες την 7850 από κάρτες γραφικών.
georger_volos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 To έχεις πάρει λάθος. Μόνο κάρτα γραφικών χρειάζεσαι. Ο επεξεργαστής σου είναι τούμπανο και η ddr3 μνήμες δεν θα σε βοηθήσουν σε τίποτα. Δες την 7850 από κάρτες γραφικών. με την 7850 κ τον c2q στα 2,8 θα τρώει σίγουρα bottleneck αν δεν τον ανεβάσει. επιπτώσεις από τη cpu ενδεικτικά λινκ
Aspidas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Και εγώ πιστεύω πως ένα ανέβασμα στα 3,2 και πάνω (πάει μέχρι 4 ο Q9550) θα είσαι ΟΚ στα παιχνίδια... Μην δίνεις τζάμπα χρήματα για μένα για διαφορές που δεν πρόκειτε να δεις (στο gaming πάντα).
Lantos00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σίγουρα έχετε δίκιο οτι στην πραγματικότητα χρειάζομαι μόνο την κάρτα οθόνης, έτσι και αλλιώς το βαρύτερο παιχνίδι που θα παίζω για τους επόμενους μήνες θα είναι DIABLO 3. Aλλά αφού έχω βρεί αγοραστεί για τα εξαρτήματα και εφόσον τα χρήματα δεν θα μου λείψουν ( τα κέρδισα στο καζίνο ) θα ήθελα να πάω σε περιβάλλον i7-z77 για τους sata3 - SSD και usb3. Σε κάνα 3μηνο θα αγοραστεί και καινούργια κάρτα γραφικών.
petranthe Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Lantos00 δικά σου είναι τα ΕΥΡΩ , καντα ότι θες Απλά όπως σωστά σου ειπανε και οι προηγούμενοι δε θα κερδίσεις τίποτα. Το pc που έχεις είναι ήδη overkill για το diablo3. Έχω παίξει την beta σε λαπτοπ με Petium M πάνω... Επίσης αν πας σε κάρτα όπως η 7850 πρέπει να κάνεις o/c τον c2q που έχεις γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα με την 7850 .Οπότε καταλαβαίνεις. Πάντως πληροφοριακά , κρίνοντας και τις ανάγκες σου η καλύτερη αγορά για σένα είναι η 6850 .Η καλύτερη για μένα value/money καρτα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα