Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

εχω μια ταινια σε αρχειο avi και τους υποτιτλους της σε αρχειο srt,την οποιοα βλεπω κανονικα στον υπολογιστη μου.

θελω να δημιουργησω ομως ενα αρχειο με την ταινια και ενσωματωμενους τους υποτιτλους για να την δω στο dvd player.

με ποια προγραμματα μπορω να το κανω αυτο?και να διατηρηθει το μεγεθος της ταινιας ας πουμε κοντα στα mb που ειναι τωρα πχ 700 να μην παρω αρχειο δηλαδη 4 gb.

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν ο σκοπός σου είναι να γράψεις δισκάκι το οποίο θα βλέπεις στο επιτραπέζιο dvd player, προτιμότερη λύση είναι το AVIAddXSubs

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/AVIAddXSubs.shtml

Είναι πολύ ταχύτερο. Η διαφορά του είναι ότι, πρακτικά, δεν «καίει» τους υπότιτλους μόνιμα πάνω στο avi, αλλά τους ενεργοποιείς από το remote control του dvd player, όπως κάνεις και με τα original dvd.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά ψάχνω και εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα απλά θα ήθελα το αρχείο μετά, να παίζει σε κινητό η σε τηλεόραση με usb flash.

Όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι αρχεία για dvd   

Δημοσ.

παιδιά ψάχνω και εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα απλά θα ήθελα το αρχείο μετά, να παίζει σε κινητό η σε τηλεόραση με usb flash.

Όσα έχω βρει μέχρι τώρα είναι αρχεία για dvd   

To avidemux που λένε τα παιδιά παραπάνω δημιουργεί αρχεία avi που παίζουν συνήθως σε τηλεοράσεις με usb.

Για το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο σαν το freemake ή το format factory που έχουν settings για διάφορα κινητά. Βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις τι αρχεία υποστηρίζει το κινητό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...