Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν καιρό ασχολιομουν με ενα παιχνιδι(Lineage II) το οποιο εφτιαχνα κατι σαν bot και επαιζε μονο του με την Autoit το ειχα προγραμματισει ουσιαστικα εβλεπα το χρομα της ζωής του τέρατος και παταγε ενα κουμπι πολι απλο και ακομα ποιο λειτουργικό :) αλλα πλεων κατι εχουν κλειδωσει και δν γινετε να τρεξει εφαρμογη πανο στο παραθηρο. Η ερωτηση μου μετα απο την μεγαλη εισαγωγή ειναι η εξεις μηπως ξερετε αν ειπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να βλεπω τα εξερχομενα πακετα που στελνει προς τον server τους σε καθε μου ενεργεια; ετσι ωστε να κανω κατι παρομοιο αλλα να μην παρεμβαλω στο παραθηρο. Οποιος εχει καποια ιδέα θα με υποχρέωνε :)

• Moderators
Δημοσ.

ψαχνεις για καποιον sniffer λογικα οποτε δοκιμασε το Wireshark

αν ειμαι λαθος να με διορθωσει καποιος

Δημοσ.

ψαχνεις για καποιον sniffer λογικα οποτε δοκιμασε το Wireshark

αν ειμαι λαθος να με διορθωσει καποιος

Εγινε φιλε μου θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελέσματα ευχαριστω ;)

Δημοσ.

Το Wireshark δεν πρόκειται να κάνει για τέτοια δουλειά γιατί απευθύνεται σε άνθρωπο, το παλικάρι χρειάζεται να γραφτεί ξεχωριστό πρόγραμμα (που απευθύνεται σε άλλο πρόγραμμα) πατώντας πάνω στο WinPCap.

• Moderators
Δημοσ.

ναι αλλα αυτος θελει να δει τα πακετα που φευγουν προς το παιχνιδι αρα μεσω του wireshark δεν μπορει να το κανει?!

Δημοσ.

ναι αλλα αυτος θελει να δει τα πακετα που φευγουν προς το παιχνιδι αρα μεσω του wireshark δεν μπορει να το κανει?!

Και να τα δει τι θα καταλαβει;

1) Τα πακετα του l2 ειναι binary και οχι τιποτα xml

2) ειναι κρυπτογραφημενα με blowfish

• Moderators
Δημοσ.

αλλο το ενα αλλο το αλλο.. αυτο ζητησε πως θα δει τα πακετα και εγω απαντησα πανω σε αυτο!

απο κει κ περα δικο του θεμα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...