Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για καλύτερο ranking εγώ θα σου πρότεινα να ξαναγράψεις όλο το site χωρίς tables... Καθε element της html έχει την ιδιαίτερη σημαντικότητα του, κάτι που η google το μετράει.

Δημοσ.

Επίσης μια πρόταση από μένα, αυτά τα 2

Image%202012-05-13%20at%207.19.09%20PM.png

να τα κάνεις mailto anchors ή τουλάχιστον αντί να τα έχεις σαν εικόνες να τα μετατρέψεις σε html/css για να είναι αντιγράψιμο το περιεχόμενο, μη κάθεται ο ενδιαφερόμενος να κοιτάει και να γράφει.

Δημοσ.

Επίσης μια πρόταση από μένα, αυτά τα 2

Image%202012-05-13%20at%207.19.09%20PM.png

να τα κάνεις mailto anchors ή τουλάχιστον αντί να τα έχεις σαν εικόνες να τα μετατρέψεις σε html/css για να είναι αντιγράψιμο το περιεχόμενο, μη κάθεται ο ενδιαφερόμενος να κοιτάει και να γράφει.

οντως δεν το ειχα προσεξει !!! αλλα εχω και την φορμα επικοινωνιας !

Δημοσ.

Προσωπικα σπανια χρησιμοποιω την φορμα επικοινωνιας.

Παντα αντιγραφω το μαιλ και στελνω αυτο που θελω με αυτον τον τροπο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος:

για να ανεβασεις google ranking πρεπει αλλοι ιστοτοποι να εχουν λινκ προς εσενα

Δημοσ.

το background στο body απο την στιγμη που επαναλαμβανεται θα επρεπε να ειναι μια μικροτερη εικονα και σιγουρα επρεπε να εχει καλυτερη αναλυση.

επισης με χαλαει πολυ η ελια που αιωρείται.

Δημοσ.

μιας και από πλευράς αισθητικής οι συνδυασμοί είναι normal, καλό θα ήταν να διορθωθούν και οι φωτογραφίες για να μην φαίνονται τα περιγράμματα, aliasing κτλ για να δεχνει όπως θα πρεπε

δεν είναι δύσκολο, λίγη ώρα googling να βρεις τι πρέπει να κάνεις και πως

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έλεγα να μικρύνεις λιγάκι (έως αρκετά) τη κεφαλίδα της σελίδας σου - πιάνει σχεδόν το μισό της οθόνης. Επίσης, το ίδιο το λογότυπο θέλει μάζεμα - το λευκό περίγραμμα της ελιάς δείχνει άσχημο και φέρνει σε προχειροδουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...