asxetos7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 καλησπερα αυτο ειναι το σαιτ μου !! http://www.olive-exporters.com/el/ πειτε μου τις εντυπωσεις σας ! και θελω να μαθω πως θα γινει να το ανεβασω στο google ranking! ευχαριστω !!!
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Συζήτηση περί SEO (Search Engine Optimization) http://www.insomnia.gr/topic/398290-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-seo-search-engine-optimization/ και άλλα πολλά θέματα σε αυτό το φόρουμ.....
nspyrou Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ωραίο το site σου,, απλό και στοχευμένο. ASP.NET?? MVC?
mixalis8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 για καλύτερο ranking εγώ θα σου πρότεινα να ξαναγράψεις όλο το site χωρίς tables... Καθε element της html έχει την ιδιαίτερη σημαντικότητα του, κάτι που η google το μετράει.
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Επίσης μια πρόταση από μένα, αυτά τα 2 να τα κάνεις mailto anchors ή τουλάχιστον αντί να τα έχεις σαν εικόνες να τα μετατρέψεις σε html/css για να είναι αντιγράψιμο το περιεχόμενο, μη κάθεται ο ενδιαφερόμενος να κοιτάει και να γράφει.
asxetos7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Επίσης μια πρόταση από μένα, αυτά τα 2 να τα κάνεις mailto anchors ή τουλάχιστον αντί να τα έχεις σαν εικόνες να τα μετατρέψεις σε html/css για να είναι αντιγράψιμο το περιεχόμενο, μη κάθεται ο ενδιαφερόμενος να κοιτάει και να γράφει. οντως δεν το ειχα προσεξει !!! αλλα εχω και την φορμα επικοινωνιας !
eftihios1986 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Προσωπικα σπανια χρησιμοποιω την φορμα επικοινωνιας. Παντα αντιγραφω το μαιλ και στελνω αυτο που θελω με αυτον τον τροπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 αν δεν κανω λαθος: για να ανεβασεις google ranking πρεπει αλλοι ιστοτοποι να εχουν λινκ προς εσενα
aghahowa Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το background στο body απο την στιγμη που επαναλαμβανεται θα επρεπε να ειναι μια μικροτερη εικονα και σιγουρα επρεπε να εχει καλυτερη αναλυση. επισης με χαλαει πολυ η ελια που αιωρείται.
oneofthem Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 μιας και από πλευράς αισθητικής οι συνδυασμοί είναι normal, καλό θα ήταν να διορθωθούν και οι φωτογραφίες για να μην φαίνονται τα περιγράμματα, aliasing κτλ για να δεχνει όπως θα πρεπε δεν είναι δύσκολο, λίγη ώρα googling να βρεις τι πρέπει να κάνεις και πως
dewn735 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εγώ πάλι θα έλεγα να μικρύνεις λιγάκι (έως αρκετά) τη κεφαλίδα της σελίδας σου - πιάνει σχεδόν το μισό της οθόνης. Επίσης, το ίδιο το λογότυπο θέλει μάζεμα - το λευκό περίγραμμα της ελιάς δείχνει άσχημο και φέρνει σε προχειροδουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα