Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά σε z68 η z77 mobo παίρνει μνήμες με 1.65v η θέλει αποκλειστικά 1.5v ? έχω μείνει λίγο πίσω :)

Δημοσ.

Καλημέρα ο επεξεργαστής θέλει 1.5v να είναι οι μνήμες γιατί έχει ενσωματωμένο τον ελεγκτή μνημών αν το βάλεις πανό από αυτό το όριο μακροπρόθεσμα θα σου κάψει τον ελεγκτή αρά θα χάσεις τον επεξεργαστή..... κ εγώ στον 2600κ 1.5 τον έχω μπορείς να ψάξεις για την kingston hyper x low voltage είναι ποιο κάτω από 1.5 αλλά πετυχαίνουν καλύτερες ταχύτητες

Δημοσ.

Καλημέρα ο επεξεργαστής θέλει 1.5v να είναι οι μνήμες γιατί έχει ενσωματωμένο τον ελεγκτή μνημών αν το βάλεις πανό από αυτό το όριο μακροπρόθεσμα θα σου κάψει τον ελεγκτή αρά θα χάσεις τον επεξεργαστή..... κ εγώ στον 2600κ 1.5 τον έχω μπορείς να ψάξεις για την kingston hyper x low voltage είναι ποιο κάτω από 1.5 αλλά πετυχαίνουν καλύτερες ταχύτητες

Ευχαριστώ φίλε μου

Ερώτηση no2

Σε 1156 πλατφόρμα μπορούν να συνδιαστουν 2 dim 1.65v με 2 dim 1.5v ?

Δημοσ.

υπάρχει μια πιθανότητα, αλλά καλύτερα όχι...

δεν θα μπουτάρει η υπάρχει προβλημα μακροπρόθεσμα?

• Super Moderators
Δημοσ.

αναγκαστικά θα πρέπει να παίξουν οι 1.5v σε 1.65 γιατί το αντίστροφο είναι κάπως πιο δύσκολο (δλδ οι 1.65 σε 1.5)

άρα σύμφωνα με το post #2, με το ότι δεν ξέρεις πόσο θα αντέξουν οι RAM με 1.65v και αν θα είναι stable εξαρχής, καλύτερα να παίζεις με 1.5v dimms σε socket 1156/1155...

Δημοσ.

αναγκαστικά θα πρέπει να παίξουν οι 1.5v σε 1.65 γιατί το αντίστροφο είναι κάπως πιο δύσκολο (δλδ οι 1.65 σε 1.5)

άρα σύμφωνα με το post #2, με το ότι δεν ξέρεις πόσο θα αντέξουν οι RAM με 1.65v και αν θα είναι stable εξαρχής, καλύτερα να παίζεις με 1.5v dimms σε socket 1156/1155...

thanks αρα το ενα σετάκι 1.65v πάει για πούλημα :(

• Super Moderators
Δημοσ.

καλύτερα imho, για να πας σε 2x4gb, παρα σε 4x2gb που υποθέτω ότι σκεφτόσουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...