Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μετατράπηκε η γραμμή μου απο 2/mbps σε 24/mbps (OTE CONNX). Μου είπαν πως για της ανανεώσεις - μετατροπές δεν δίνεται δωρεάν νέος εξοπλισμός. Ισχύει αυτό? Αν ναι, το BAUDTEC TW263R4-A0 που ήδη έχω θα έχει θέμα με την νέα ταχύτητα, η χρειάζεται κάποια έξτρα ρύθμιση...??? Προτείνετε να αλλάξω ρουτερ η να κρατήσω αυτό, θα είμαι οκ...???

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=107226

Δημοσ.

Όπως είσαι μείνε. απλά κανε κανένα τεστ να δεις με πόσο συγχρονίζεις.Και φυσικά δες αν έχεις κανένα Firmware Update.

Δημοσ.

εκανες και ανανεωση στο συμβολαιο σου για εναν χρονο ακομα?

για ανανεωσεις συμβολαιου αν τους πεις σου δινουνε και καινουριο μοντεμ δωρεαν.

εγω τους ειπα να μου το δωσουνε για να μην μπω στην διαδικασια να κοψω για μια μερα την γραμμη και να κανω παλι καινουρια συνδεση και μου λενε οκ σας συνδεουμε με το αρμοδιο νεο τμημα για τετοια θεματα και σε λιγες μερες ειχα το καινουριο μοντεμ στα χερια μου.

Δημοσ.

σε καποιον αλλον ειπα οτι σε ανανεωσεις ειδικα απο 2 mbit σε 24 οτι δινουν ρουτερ.γιατι φαντασου οτι μπορει να ειχες καποιο ρουτερ που να μην επαιζε adsl2+ οποτε να ειχες θεμα.εκτος αν βλεπουν ποιο ρουτερ εχεις παρει και σου λενα αυτο εχεις ηδη ρουτερ adsl2+ οποτε δεν του δινουμε.παντως ναι δεν θα εχεις προβλημα με αυτο το ρουτερ.και αλλο να σου διναν μην περιμενες κανα σοβαρο.με 25 ευρω βρισκεις πολυ καλυτερα απο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...