Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάστε το κινητό της Nokia που είχε και παιχνιδάρες και όταν το πετούσες στο πάτωμα, έσπαγε το πάτωμα; Ήμουν μια φορά με τον θείο μου που το είχε, και πήρα το φορτηγό για να παραδώσω μάρμαρα. 10 Τόνους όλο το βάρος, και είχε πέσει το κινητό από τον θείο μου πίσω από το φορτηγό. Έτσι όπως έβγαινα με όπισθεν το πατάω μία και ΕΣΠΑΣΕ ΜΟΝΟ Η ΟΘΟΝΗ. Δεν ξέρω ποτς γένεν αυτό. Τέσπα μήπως γνωρίζετε ποιο μοντέλο είναι;

Δημοσ.

Βασικά αυτό ξέρεις ποιας σειράς είναι; Μπορεί να εννοώ και το Νόκια 3310 αλλά δεν ξέρω. Νομίζω ότι το κινητό που ψάχνω είναι της Nokia 3000 series ή πιο παλιό(2000, 1000). Δεν είχε κάμερα ούτε mp3. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που έχεις κάτι σαν σκάφος και πηγαίνει μπροστά και έρχονται άλλα αεροπλάνα και μετά boss.

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά αυτό ξέρεις ποιας σειράς είναι; Μπορεί να εννοώ και το Νόκια 3310 αλλά δεν ξέρω. Νομίζω ότι το κινητό που ψάχνω είναι της Nokia 3000 series ή πιο παλιό(2000, 1000). Δεν είχε κάμερα ούτε mp3. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που έχεις κάτι σαν σκάφος και πηγαίνει μπροστά και έρχονται άλλα αεροπλάνα και μετά boss.

στη φωτογραφια ειναι το 3410. το παιχνιδι που λες ειναι το space impact αν θυμαμαι καλα.

αλλα μπορει να εννοεις το 3510 ή 3510i το οποιο ηταν κ εγχρωμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...