_gladiator_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Έχω ένα desktop pc με Ubuntu. Πήγα να εγκαταστήσω μια καινούρια έκδοση του Ubuntu και υπήρξε το εξής πρόβλημα: Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Ubuntu και μετά αφού έκανα εγκατάσταση κάποια προγράμματα σ' αυτό, ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση το pc και μου πετάει μαύρη οθόνη και μήνυμα "read error". Το κάνω reset και μου πετάει την παρακάτω οθόνη και έκτοτε μου εμφανίζει μόνο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αυτο που φαινεται στην εικονα μοιαζει με kernel panic, κατι σαν bsod, οποτε καλυτερα να κανεις φορματ και εγκατασταση απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artemis Fowl Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Όντως kernel panic είναι (κρασάρει ο πυρήνας). Επίσης απ'το log που δείχνει, μου φαίνεται ότι δεν γίνεται σωστά mount το root partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα