Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

koslibpro μεγάλο λάθος μου και το παραδέχομαι είναι ότι δεν έγραψα πως δεν υπάρχει αμοιβή λόγο του ότι δεν θα υπάρχουν έξοδα (όπως έγραψα είναι ποιο πολύ project για εξάσκηση γνώσεων και ικανοτήτων οπότε μάλλον δεν ενδιαφέρεσε :P)

computeras13 είμαι 17 προς 18, έχω κάνει μερικά παιχνίδια του στυλ τρίλιζα, κρεμάλα κτλ και το κυρίως πρόβλημα μου με το παιχνίδι του είδους που αναφέρω είναι τα sockets για τη μεταφορά δεδομένων. Πριν με αποπάρετε και του στιλ που πας ρε καραμήτρο να ξανατονίσω ότι το κάνω κυρίως για εξάσκηση πάνω στο είδος του online. :)

με παρεξηγησες.Ποτε δεν ενδιαφερομουν,ασχετα απο την αμοιβη ή οχι.Απλα ηθελα να σου δειξω πως αυτο που ζητας τωρα ειναι ουσιαστικα ουτοπικο.

Κατσε διαβασε για το σχολειο σου,στην ταξη που εισαι τωρα εχεις να μαθεις πολλα και χρησιμα πραγματα,και σε +++ χρονια θα μπορεις να αναπτυξεις και το παιχνιδι που θελεις,αφου εχεις μαθει ΠΟΛΛΑ ακομα στη σχολη της επιλογης σου.

Δημοσ.

computeras13 είμαι 17 προς 18, έχω κάνει μερικά παιχνίδια του στυλ τρίλιζα, κρεμάλα κτλ και το κυρίως πρόβλημα μου με το παιχνίδι του είδους που αναφέρω είναι τα sockets για τη μεταφορά δεδομένων. Πριν με αποπάρετε και του στιλ που πας ρε καραμήτρο να ξανατονίσω ότι το κάνω κυρίως για εξάσκηση πάνω στο είδος του online. :)

Στην θεση σου για εξασκηση θα εφτιαχνα online τρίλιζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...