Isengard Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Γεια σας, θέλω να φτιάξω ένα απλό mmorpg 2d και ψάχνω άτομα που καλό είναι να ξέρουν από php, html & actionscript 3 αλλά κυρίως χρειάζομαι ποιοτικό photoshop! Έχω μπόλικες ιδέες, βεβαια καλοδεχούμενες είναι και οι δικές σας αλλά πάντα με βάση το δικό μου σχέδιο Επίσης θα χρειαστώ κάποια άτομα για το φόρουμ (mods) Εγώ ξέρω PHP, C++ και μαθαίνω actionscript 3 οπότε θα βοηθήσει και σε εξάσκηση. Πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να βγούν λεφτά αλλά χρειάζεται μπόλικο χρόνο. Ποιος ενδιαφέρεται?
thanos713 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ΕΛΕΟΣ!!! ΌΧΙ ΠΑΛΙ!!! You seem to have the caps lock turned on, please turn it of and rewrite the post.
defacer Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εγώ ξέρω PHP, C++ και μαθαίνω actionscript 3 οπότε θα βοηθήσει και σε εξάσκηση. You know nothing, Jon Snow.
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Τι μόδα είναι αυτή ρε παιδιά; Είχαμε το hacking, τώρα έχουμε και το gaming. Η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιο "στέκι" που να διαδίδει πως τα games (και το hacking) είναι ζήτημα μερικών βδομάδων ή μηνών. Γιατί δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση. Ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά σε εμένα όλα αυτά μου ακούγονται κάπως σαν... θέλω να φτιάξω ένα αυτοκίνητο, ξέρω να φουσκώνω λάστιχα και να οδηγώ και χρειάζομαι άτομα που να ξέρουν από μηχανολογία, από αεροδυναμική, από ηλεκτρολογία, από ... από ... από ... Έχω φοβερές ιδέες για το πως θα είναι το αυτοκίνητο, και οπτικά και λειτουργικά, και είμαι ανοιχτός και σε άλλες ιδέες. Αλλά το αμάξι θα φτιαχτεί με μένα αρχηγό.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Τι μόδα είναι αυτή ρε παιδιά; Είχαμε το hacking, τώρα έχουμε και το gaming. Η απορία μου είναι αν υπάρχει κάποιο "στέκι" που να διαδίδει πως τα games (και το hacking) είναι ζήτημα μερικών βδομάδων ή μηνών. Γιατί δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση. Ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά σε εμένα όλα αυτά μου ακούγονται κάπως σαν... Εάν κάνεις πάντως forum για το αμάξι, εγώ μπορώ να γίνω mod.
koslibpro Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ΕΛΕΟΣ!!! ΌΧΙ ΠΑΛΙ!!! You seem to have the caps lock turned on' date=' please turn it of and rewrite the post.[/quote'] Ειναι off και οχι of.;p
thanos713 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ειναι off και οχι of.;p Πλάκα πλάκα ναι, όποιος mod το δει, ας το διορθώσει. (ή Admin)
Isengard Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μόδα, ξεμόδα είδα ότι το φόρουμ έχει κόσμο και άνοιξα το θέμα γι'αυτούς που ενδιαφέρονται, όχι γι'αυτούς που γράφουν για να γράφουν. Γιαυτό παίδες άμα δε γουστάρετε σας παρακαλώ πολύ μη σπαμάρετε τζάμπα, σε οποιαδήποτε βοήθεια είμαι ανοιχτός αλλά δεν ανέχομαι τον κάθε ...έναν να έρχεται και να μου λέει ότι τον ζάλισα κιόλας.
koslibpro Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ωραια.εγω ενδιαφερομαι.πες μου τι ακριβως θα κανω εγω. και φυσικα,πες μου τ λεφτα(no money,no workjob bro)!!
computeras13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Isengard χωρίς παρεξήγηση θα σου κάνω 3 απλές ερωτήσεις. Πόσο χρονών είσαι; Ποιό είναι το μεγαλύτερο project που έχεις ασχοληθεί ποτέ; Ξέρεις τι χρειάζεται και πως μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι του είδους που αναφέρεις;
Isengard Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 koslibpro μεγάλο λάθος μου και το παραδέχομαι είναι ότι δεν έγραψα πως δεν υπάρχει αμοιβή λόγο του ότι δεν θα υπάρχουν έξοδα (όπως έγραψα είναι ποιο πολύ project για εξάσκηση γνώσεων και ικανοτήτων οπότε μάλλον δεν ενδιαφέρεσε ) computeras13 είμαι 17 προς 18, έχω κάνει μερικά παιχνίδια του στυλ τρίλιζα, κρεμάλα κτλ και το κυρίως πρόβλημα μου με το παιχνίδι του είδους που αναφέρω είναι τα sockets για τη μεταφορά δεδομένων. Πριν με αποπάρετε και του στιλ που πας ρε καραμήτρο να ξανατονίσω ότι το κάνω κυρίως για εξάσκηση πάνω στο είδος του online.
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μόδα, ξεμόδα είδα ότι το φόρουμ έχει κόσμο και άνοιξα το θέμα γι'αυτούς που ενδιαφέρονται, όχι γι'αυτούς που γράφουν για να γράφουν. Γιαυτό παίδες άμα δε γουστάρετε σας παρακαλώ πολύ μη σπαμάρετε τζάμπα, σε οποιαδήποτε βοήθεια είμαι ανοιχτός αλλά δεν ανέχομαι τον κάθε ...έναν να έρχεται και να μου λέει ότι τον ζάλισα κιόλας. Εσύ το λες σπαμ εγώ το λέω reality-check. Επίσης, στο αρχικό σου ποστ ζητάς άτομα που θα δουλέψουν κάτω από τη δική σου ηγεσία και στο τελευταίο (προηγούμενο) ποστ λες πως το κάνεις κυρίως για δική σου εξάσκηση. Το ρεζουμέ είναι πως από τα γραφόμενά σου διαφαίνεται πως δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του "what it takes" για να φτιάξεις έναν MMORPG. Προσωπικά αμφιβάλλω αν ξέρεις καν τι σημαίνει MMORPG. Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις γκουγκλάρεις σχετικά, π.χ. διαβάζοντας απαντήσεις σε links σαν κι αυτό: http://gamedev.stackexchange.com/questions/90/why-is-it-so-hard-to-develop-a-mmo
computeras13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Isengard, στην ηλικία που είσαι δεν έχεις τις απαραίτητες βάσεις και ικανότητες να κάνεις κάτι τόσο μεγάλο. Το γιατί θα το καταλάβεις αν διαβάσεις το link του migf1. Ξεκίνα με κάτι μικρότερο και πιο κοντά στις δυνατότητές σου. Δεν μπορείς να πας από την τρίλιζα στο να φτιάξεις ένα MMORPG. Και ειδικά το MMO κομμάτι και μόνο είναι πολύ δύσκολο. Ξεκίνα με κάτι μικρότερο. Αν θέλεις για παιχνίδι, δοκίμασε να κάνεις ένα platform παιχνιδάκι στυλ mario πχ και μετά προχωρας σιγά σιγά. Δεν γίνεται με το που μαθαίνεις να κολυμπάς να πας να κάνεις καταδύσεις με καρχαρίες.
nspyrou Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Isengard,, οποιοδήποτε πρόγραμμα για να φτιαχτεί, θέλει, ανάλυση - specifications - business requirements, και έχεις άδικο στο οτι δεν υπαρχουν έξοδα! Υπάρχουν και παρα-υπάρχουν! Ο χρόνος του programming (και ιδιαίτερα όσοι είναι εξωτερικοί συνεργάτες θα σε κατατοπίσουν), ότι οι ώρες και ημέρες ή μήνες αντιστοιχούν σε ανθρωποώρες - ανθρωποημέρες & ανθρωπομήνες με ανάλογο κόστος ... Αυτό πληρώνεται και από τον καθένα είναι επένδυση σε αντίθετη περίπτωση. Άρα κόστος παραγωγής. Θα με ενδιέφερε κι εμένα να κάνω ένα διάλειμμα με κάτι διαφορετικό από όσα κάνω μέχρι τώρα, αλλά υπό το καθεστώς που έχεις περιγράψει και με τον τρόπο που το περιγράφεις, πόσο μάλλον υπό την καθοδήγησή σου και την ελάχιστη εμπειρία σου, thanks, but I'll pass! Κώδικα γράφω για εμπορική εκμετάλλευση και επενδύω για να μου αποφέρει τα δέοντα ... Μην ακούς αυτά που λένε τα Media Markt.. Ο Τζάμπας είναι νεκρός εδώ και χρόνια ...
Erevis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Isengand, αν θες κάτι για εξάσκηση/να μάθεις/να προσφέρεις, υπάρχουν ένα σωρό open-source projects πάνω στο game development που έχουν ανάγκη από προγραμματιστές. Πήγαινε εκεί κι αν δεις ότι είναι πολύ εύκολα και βαρετά όλα για σενα ξεκίνα το project σου, δείξε στον κόσμο ότι έχει προοπτικές και ίσως κάποιοι να σε ακολουθήσουν. Λέγοντας ότι το μόνο που έχεις κάνει μεχρι τώρα είναι μια τρίλιζα και στοχεύεις να φτιάξεις MMORPG, ακούγεσαι ανίδεος -> άρα αναξιόπιστος, οπότε δε πρόκειται ν'ασχοληθεί κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα