πc stratos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εχω φτιαξει ενα προγραμμα που εισαγω στοιχεια και θελω να τα αποθηκευω σε καποιο αρχειο οχι txt αλλα καποιο αλλο που να μην μπορει να διαβαστει χωρις το προγραμμα πχ ενα dat αρχειο οπως κανεις στην C. Υπαρχει καποια τετοια δυνατοτηα σε .dat ή καποια βαση δεδομενων που θα μπορουσα να συνδεσω με το προγραμμα μου?
isay Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Η java εχει ήδη αυτό που ρωτας. Ψάξε και διάβασε για το Serializable
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εχω φτιαξει ενα προγραμμα που εισαγω στοιχεια και θελω να τα αποθηκευω σε καποιο αρχειο οχι txt αλλα καποιο αλλο που να μην μπορει να διαβαστει χωρις το προγραμμα πχ ενα dat αρχειο οπως κανεις στην C. Υπαρχει καποια τετοια δυνατοτηα σε .dat ή καποια βαση δεδομενων που θα μπορουσα να συνδεσω με το προγραμμα μου? Απο ενα προγραμμα που εχω φτιαξει στο σχολειο. Τωρα πειραξετω και φερτω στα μετρα σου. > public void readFile() { try { DataInputStream inputStream=new DataInputStream(new FileInputStream("students.data"));// try to open the file student.data while( !(inputStream.available()==0)) { myStudents[i]=inputStream.readUTF(); // store file input into srting array i=i+1; // counts the number of inputs }// end while inputStream.close(); }// end try catch (Exception e) { System.out.println("An error has occurred."); }//end catch }//end method
moukoublen Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Υπάρχει η δυνατότητα ενσωματωμένης βάσης δεδομένων αλλα θέλει αρκετή δουλίτσα. Από κει και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυαδικά αρχεία η/και Serialization που λέει ο φίλος παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα