Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω το forum. Λοιπόν παιδιά για να μπω γρήγορα στο θέμα... Θέλω να φτιάξω ένα σύστημα για το ξαδερφάκι μου, και επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το hardware των υπολογιστών(από το 2010 που έφτιαξα τον δικό μου), θα ήθελα να με βοηθήσετε να του φτιάξω κάτι αξιόλογο. Το budget λοιπον είναι αυστηρά μέχρι τα 600 ευρά. Μιλάω για ολοκληρωμένη λύση οπότε στην τιμή πρέπει να συμπεριληφθεί οθόνη, μικρά ηχεία, ποντίκι και πληκτρολόγιο... Ο μικρός λοιπόν θα το έχει για κανα παιχνίδι(να μπορεί να παίζει καινούργια παιχνίδια αλλά όχι και σε τρελές αναλύσεις προφανώς), internet και καμιά ταινία.. Επίσης δεν έχω πολύ χρόνο για να του το στήσω, οπότε δυστυχώς πρέπει να το πάρω από πλαισιο ή e-shop. Τέλος μην υπολογίσετε για λειτουργικό(θα του βάλω εγώ). Ευχαριστώ πάρα πολύ. :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε δεινόσαυρε, πολύ καλή η προτασή σου. Αν δεν μου προτείνει κάποιος άλλος κάτι άλλο, μάλλον θα ακολουθήσω την πρόταση σου.

Δημοσ.
ρε συ T-Rex η καρτα γραφικων ποια ειναι?

επισης αυτο το samsung με τα 13 ευρω (που ειναι πρωτελευταιο) τι ειναι?

Η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη αλλα παρολαυτα αρκετα ισχυρη για χαλαρο gaming!

Το samsung ειναι dvd-rw drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...